CEIBS Afrika Executive Education programma creëert een buitengewoon platform voor professionele ontwikkeling en innovatie in sectoren. Wij bieden een scala van Open (OP) en Company Specific (CSP) programma's voor de elite-industrie beoefenaars die streven naar hogere niveaus van prestaties. Met behulp van onze diepgaande kennis van China en uitgebreide wereldwijde bereik, en gefaciliteerd door onze wereldklasse faculteit, CEIBS Afrika Executive Education programma werkt in samenwerking met de klant bedrijven om hun leidinggevenden 'leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. We bereiden de leiders van vandaag voor de toekomst.

CEIBS Afrika Executive Education heeft gemaakt op maat CSP's in Change Management voor Coca-Cola, Advanced Management voor WPP, een Corporate Governance en de raad programma voor First Bank van Nigeria (in samenwerking met de Wharton en IESE) en een Business Agility programma voor Heineken. We hebben ook samengewerkt met top wereldwijde business schools zoals IESE en Wharton een cursus voor Global CEO. Onze diepgaande kennis van de strategische en operationele problemen waarmee bedrijven die zaken doen in Afrika en andere opkomende economieën zorgt ervoor dat onze CSP's volledig op maat voor u, uw bedrijf en uw branche.

Waarom CEIBS Africa CSP?

Company Specific Programmes zijn een zeer effectief middel voor het bereiken van zowel individuele en organisatieontwikkeling. CEIBS Afrika heeft een track record van het leveren van hoogwaardige programma's om het hoogste niveau klanten zoals, WPP, First Bank Nigeria, en Coca-Cola.

Onze faculteit

CEIBS Afrika heeft een world-class team van internationale faculteit waarvan mondiaal perspectief wordt aangevuld door hun academische expertise in opkomende economieën zoals China en Afrika. Velen hebben geleid of onderwezen op prestigieuze business schools over de hele wereld voordat hij CEIBS; vele anderen hebben praktische ervaring in de sector. Ze bieden een schat aan kennis en delen van internationale best practices die uw leidinggevenden met succes kunt toepassen op de baan.

ONZE AANPAK

We volledig in te zetten en te betrekken topmanagement in het ontwerp, de levering en de impact evaluatie evaluatie van het programma. Onze samenwerking is gebaseerd op een gedeeld begrip van de visie en de bedrijfscultuur van uw organisatie. We voeren een training analyse van de behoeften aan de visie van uw bedrijf voor de toekomst te begrijpen en het formuleren van een duidelijke strategie om er te komen. Op basis van onze bevindingen een ontwerpvoorstel, met inbreng van het management van uw bedrijf, zal worden opgesteld voor de definitieve goedkeuring. Programma's worden aangeboden bij de klant goedgekeurde locaties. Echter, CEIBS Afrika is klaar voor gebruik van onze ultra-moderne en volledig uitgeruste training faciliteit bieden - centraal gelegen in het zakencentrum van Accra.

Onze aanpak op maat

Een zakelijke oplossing past niet alle zakelijke behoeften. Een bedrijf specifiek programma (CSP) is een training oplossing die is ontworpen om de specifieke behoeften van een groep van managers te ontmoeten van hetzelfde bedrijf of groep van bedrijven. Een CSP is de meest geschikte aanpak bij uw organisatie vraagt ​​om een ​​training oplossing die kan worden: Afgestemd op de opleiding en ontwikkeling behoeften van een groep managers Volledig aangepast aan uw bedrijf of bedrijfstak Gekoppeld aan uw bedrijfsstrategie geïntegreerd met uw talentontwikkeling of lokalisatie strategieën steunend van uw bedrijf cultuur of "manier van zakendoen" Ontworpen om verschillende vormen van levering op te nemen in aanvulling op de klas lezingen geleverd op data en tijden die geschikt zijn voor u. CSP's zijn de snelst groeiende vorm van training oplossingen die door vooraanstaande business schools over de hele wereld.

Onze Team

We hebben een team van deskundigen die zich inzetten voor uw succes en gewijd aan het helpen u het ontwikkelen van een zeer effectieve CSP. Dit team werkt nauw samen met CEIBS faculteit en bedrijven die klant. Ze hebben een zeer rijke ervaring in programma-ontwerp, uitvoering en evaluatie.

Voor vragen over hoe wij u kunnen helpen met een Company specifiek programma, dat een integraal onderdeel van uw visie en strategie kan worden, neem dan contact op met één van onze CSP teamleden: Henry Kwesi Andoh 233 544 349 483 ahenry@ceibs.edu Thelma Opara + 234 814 719 555 58 othelma@ceibs.edu

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van CEIBS Africa »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 - 5 dagen
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum