Bedrijfskunde (zoals)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

sytk

Business Administration afgestudeerden hebben de kennis en expertise om te werken in een verscheidenheid van bedrijven en industrieën. Om deze reden, bedrijfskunde blijft een van de meest populaire keuzes voor een diploma. De AS diploma in Business Administration benadrukt belangrijke zakelijke principes samen met de echte wereld toepassingen en is een uitstekende plek om uw dynamische carrière te beginnen in het bedrijfsleven.

Deze opleiding zal u voorzien van een solide basis in zowel de zakelijke als een duidelijk inzicht in hoe u uw vaardigheden met succes toe te passen op de werkplek. De Business Administration is een slimme keuze, want het biedt een breed scala van carrière en doorgroeimogelijkheden.

Studenten in het Business Program aan CBT College cursussen speciaal ontworpen om hun besluitvorming vaardigheden verbeteren, managementpotentieel, en hun vermogen om te leiden in een zakelijke omgeving te nemen. Sommige van deze cursussen zijn: Principes van Management, Marketing en Business Law, onder anderen.

Overzicht

Dus je wilt een carrière die uitstekende communicatieve vaardigheden vereist, en iemand die heeft de mogelijkheid om direct anderen te kiezen? Als dit het geval is, kan een Associate of Science graad in business administration de perfecte keuze voor jou. Zodra u met succes hebben afgerond deze opleiding, zal er een breed scala aan carrièremogelijkheden voor u beschikbaar.

Doelstelling

De belangrijkste doelstellingen van de Associate of Science degree in business administration zijn om studenten te voorzien van een solide basis in het bedrijfsleven, in aanvulling op een duidelijk begrip van hoe ze de vaardigheden en kennis die ze geleerd op school kunt gebruiken en toepassen op hun werkplek .

Om deze doelen te bereiken, moet u klassikale instructie te hebben, alsmede hands-on ervaring, dat is precies wat u wanneer ingeschreven in de AS in Business Administration opleiding aan CBT College zal ontvangen.

Uitkomsten

Zodra u uw AS in Business Administration van CBT College hebben afgerond, kan je beginnen met het zoeken naar een breed scala aan carrièremogelijkheden. Je zou kunnen vinden van werk binnen:

  • Retail Sectoren
  • Overheidsinstellingen
  • private bedrijven
  • Onderwijsinstellingen
  • en meer…

Het salaris voor een afgestudeerde met een AS in Business Administration zal variëren, afhankelijk van de positie, en de locatie. De jaarsalarissen voor sommige entry-level finance posities variëren van $ 25.000 tot $ 110.000, terwijl het salaris van een senior niveau financiën positie kan variëren van $ 67.000 tot $ 1.000.000.

Vooruitzicht

De baan vooruitzichten voor deze carrière veld zal naar verwachting groeien met 12 procent in het komende decennium. Zelfs in deze moeilijke economische tijden, kan een medewerker in business administration diploma helpen om een ​​vaste baan te verwerven.

EJTAer
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For students who live outside United States (U.S.) and wish to earn a degree from a college that is situated in one of the most dynamic and culturally diverse cities in the world, CBT College is the p ... Lees meer

For students who live outside United States (U.S.) and wish to earn a degree from a college that is situated in one of the most dynamic and culturally diverse cities in the world, CBT College is the perfect fit for you. CBT College is a nationally accredited and an internationally renowned College in the U.S. with five campuses throughout the Greater Miami area, the most populous city in Florida. Each of the College’s campuses are only minutes away from Miami’s famous sparkling white sandy beaches. Lees Minder