Bedrijf een niveau

Exeter College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijf een niveau

Exeter College

r

Hoe is het om deze cursus te bestuderen en hoe zal ik worden beoordeeld?

De focus van AQA AS Business is op kleine tot middelgrote bedrijven die actief zijn binnen de nationale markten. Het heeft betrekking op de bij een bedrijf start-up problemen, zoals onderzoek en planning, evenals de factoren die het succes bepalen. Zij is van mening hoe gevestigde bedrijven hun doeltreffendheid kunnen verbeteren door het maken van tactische beslissingen in de hele business. A Level bedrijf bouwt voort op de AS-eenheden door te overwegen meer complexe zakelijke scenario's en zich te concentreren op de strategie.

De cursus wordt gegeven door het gebruik van kleine groepswerk, self-directed onderzoek en presentatie, klasse discussie en lezingen. Alle units onderwezen in een bepaald jaar worden beoordeeld over twee papers aan het eind van het jaar. Paper 1 wordt beoordeeld door middel van multiple choice vragen, kort antwoord vragen en mini case study gegevens reactie vragen. Papier 2 wordt bepaald door korte vragen te beantwoorden en het gebruik van een case study voor data reactie vragen. Er is geen cursus werk optie.

Welke onderwerpen zal ik studeren?

Tijdens het eerste jaar studenten zes eenheden, waaronder zal bestuderen 'Wat is Business?', 'Managers, leiderschap en besluitvorming', 'besluitvorming te verbeteren marketing, operations, financiën en human resources'. In het tweede jaar zullen de studenten strategische besluitvorming die zal voortbouwen op de functionele gebieden van het jaar een studie.

Welke ervaringen krijg ik?

U zult de mogelijkheden om deel te nemen zakelijke uitdaging competities te nemen.

Wat zijn de Toelatingseisen?

Je hebt minimaal vijf GCSE's in de rang C of hoger (met inbegrip van wiskunde en Engels) en drie GCSE's in de rang D of hoger. Hoewel het niet een toelatingseis voor deze specificatie, zullen de studenten die GCSE hebben gestudeerd in Business Studies vinden dat deze specificatie is gebaseerd op de concepten en vaardigheden die ze geleerd hebben. Je moet genieten van het lezen en zullen naar verwachting up-to-date te houden met de huidige zakelijk nieuws.

Wat kan ik studeren naast deze cursus?

Elke A Level vakken kan worden gecombineerd. A Levels kan ook worden bestudeerd langs een BTEC Level 3 Certificate.

Welke voorzieningen zijn er?

U krijgt toegang tot een leermiddel center hebben. Er is een refter in Victoria House. Veel zakelijke klaslokalen zijn volledig uitgerust met IT-suites.

Wat kan de cursus leiden naar?

A Level Business Studies is een uitstekende voorbereiding voor het voortgezet en hoger onderwijs cursussen in alle business gerelateerde gebieden en andere academische opleidingen in het hoger onderwijs. Business Studies is een nuttig kwalificatie voor degenen die van plan om vooruitgang te boeken in een breed scala van een loopbaan in het bedrijfsleven en management.

Zijn er extra kosten?

Er zijn een aantal kosten van materialen en middelen.

Wat doen onze studenten ervan?

"Business is niet alleen een onderwerp voor het bestuderen, aangezien het inzicht ik heb opgedaan zal ook helpen met het plannen van mijn toekomstige carrière."

"Geeft een breder inzicht in de huidige economie en zo aansluit op de dagelijkse gebeurtenissen in het nieuws."

"Ik vond het onderzoeksthema aspect als ik in staat om een ​​echt gevoel te krijgen voor het bedrijfsleven in actie en dan betrekking hebben dit terug naar wat we hebben geleerd in de syllabus was."

Dit voortgezet onderwijs cursus is gratis voor alle 16-18-jarigen die in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Economische Ruimte inwoner voor de laatste 3 jaar. (U moet onder 19 op 31 augustus in het kalenderjaar dat u uw cursus start).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Exeter, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates