BTEC-certificaat in art & design niveau 3 - keramiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

1

De volgende Art & Design cursussen zijn voor studenten die een substantieel programma van de studie uit te voeren in een van de bovengenoemde disciplines. Bij de toepassing, moeten studenten kiezen welke vakgebied ze willen studeren.

Wat u ook kiest; Aardewerk, Sculpturale keramiek, sieraden, Zilversmeden, Interior Design, Multimedia, Stained of Kiln gevormd glas, vindt u onze cursussen uitdagend en empowerment. Wij helpen u begint op het niveau van de cursus die geschikt is voor u en stellen u in staat om vooruitgang te boeken op de volgende fase en naar het werk of het hoger onderwijs. Op alle cursussen worden projecten ontwikkeld om de industrie te spiegelen en nemen u mee door het ontwerpproces, terwijl je een hoge mate van vaardigheid en de beroepspraktijk te ontwikkelen. U profiteert van onze prestigieuze team van de docenten.

Tentoonstellingen, gehouden in verschillende stadia van het jaar, geeft de mogelijkheid voor studenten om hun werk in een publieke context te tonen.

Gespecialiseerde workshops zijn volledig uitgerust met machines, gereedschappen en materialen aangepast aan de gebied. U zult ook in staat zijn om essentiële gereedschappen en materialen te kopen van het College.

Cursusoverzicht

Deze één dag per week Keramiek cursus biedt studenten, die niveau 2 of gelijkwaardig hebben bereikt, met een kans om hun ontwerp ideeën te ontwikkelen en uit te breiden Ceramic maken vaardigheden. De projecten zullen het vertrouwen in de behandeling en het begrip van materialen, technieken en processen aan te moedigen.

Visueel onderzoek en de ontwikkeling van originele ideeën zijn een belangrijk aspect van de cursus met de nadruk op het produceren van werk met een sterke persoonlijke taal. De cursus zal een aantal onafhankelijk onderzoek vereisen buiten de onderwezen cursus uren te worden uitgevoerd. Presentatie en portfolio opbouwen van vaardigheden, zal helpen met de progressie naar de universiteit of als zelfstandige. Studenten betalen een jaarlijkse vergoeding studio en zal betalen voor een aantal materialen en ontslaan.

  • Campus: Kensington Centre
  • Tijden: Various
Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in ma ... Lees meer

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in making this decision to study with us. Our friendly, supportive staff are on hand to make sure you have a brilliant experience from the word go. This includes our highly qualified teaching and lecturing staff who are among the best industry connected and award winning tutors you could wish for. Lees Minder