1

De volgende Art & Design cursussen zijn voor studenten die een substantieel programma van de studie uit te voeren in een van de bovengenoemde disciplines. Bij de toepassing, moeten studenten kiezen welke vakgebied ze willen studeren.

Wat u ook kiest; Aardewerk, Sculpturale keramiek, sieraden, Zilversmeden, Interior Design, Multimedia, Stained of Kiln gevormd glas, vindt u onze cursussen uitdagend en empowerment. Wij helpen u begint op het niveau van de cursus die geschikt is voor u en stellen u in staat om vooruitgang te boeken op de volgende fase en naar het werk of het hoger onderwijs. Op alle cursussen worden projecten ontwikkeld om de industrie te spiegelen en nemen u mee door het ontwerpproces, terwijl je een hoge mate van vaardigheid en de beroepspraktijk te ontwikkelen. U profiteert van onze prestigieuze team van de docenten.

Tentoonstellingen, gehouden in verschillende stadia van het jaar, geeft de mogelijkheid voor studenten om hun werk in een publieke context te tonen.

Gespecialiseerde workshops zijn volledig uitgerust met machines, gereedschappen en materialen aangepast aan de gebied. U zult ook in staat zijn om essentiële gereedschappen en materialen te kopen van het College.

Cursusoverzicht

Deze één dag per week Keramiek cursus biedt studenten, die niveau 2 of gelijkwaardig hebben bereikt, met een kans om hun ontwerp ideeën te ontwikkelen en uit te breiden Ceramic maken vaardigheden. De projecten zullen het vertrouwen in de behandeling en het begrip van materialen, technieken en processen aan te moedigen.

Visueel onderzoek en de ontwikkeling van originele ideeën zijn een belangrijk aspect van de cursus met de nadruk op het produceren van werk met een sterke persoonlijke taal. De cursus zal een aantal onafhankelijk onderzoek vereisen buiten de onderwezen cursus uren te worden uitgevoerd. Presentatie en portfolio opbouwen van vaardigheden, zal helpen met de progressie naar de universiteit of als zelfstandige. Studenten betalen een jaarlijkse vergoeding studio en zal betalen voor een aantal materialen en ontslaan.

  • Campus: Kensington Centre
  • Tijden: Various
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
35 weken
Deeltijd
Prijs
3,306 GBP
19 Plus £ 1.645; Niet-EU-Fee £ 3306