BA / BA (Hons) Accountancy Pathway

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

GCU Pathways

Pathway studenten schrijven zich in voor de bachelor BA (Hons) Accountancy aan de Glasgow Caledonian University. In de eerste twee jaar studeer je HND Accounting aan het Glasgow Clyde College terwijl je je voorbereidt op jaar 3 en 4 (voor Honours) van de opleiding aan GCU.

BA (Hons) Afgestudeerden in de accountancy hebben uitstekende carrièreperspectieven als professionele accountants, het opstellen van jaarrekeningen en het registreren van zakelijke transacties, het volgen van financiële prestaties en het deelnemen aan fusies, overnames en kwaliteitsbeheer.

Kies de Accountancy study Pathway als:

 • je bent geïnteresseerd in economie, accountancy en financiën
 • u wilt een belangrijk onderdeel van de bedrijfswereld worden
 • je geniet van praktisch werk
 • je werkt het beste met veel interactie van docerend personeel
 • je werkt graag aan duidelijke doelen met een gevoel van prestatie aan het einde van elk studiejaar

Wat ga je studeren

 • Jaar 3: Auditing, lopende zaken, openbare financiën, strategie, onderzoek
 • Jaar 4: Bevat specialistische onderwerpen, geavanceerde Accounting en Finance-onderwerpen, opties uit een breder onderwerpbereik plus Honours-proefschrift in het door u gekozen gebied

"Mijn drie zussen en broer zijn allemaal naar GCU geweest en ik heb ervoor gekozen om hier Accountancy te studeren, omdat ik altijd al geïntrigeerd en gefascineerd ben door de bedrijfswereld. Ik geniet enorm van mijn programma omdat er zoveel verschillende modules zijn en ik leer altijd verschillende dingen. Deze zomer had ik een stageplaats bij BNP Paribas, wat bijdroeg aan mijn ervaring. " Aminah Din, BA Accountancy

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

 • SQA Higher: BBC of equivalent inclusief Engels en wiskunde.
 • Let op: Pathway cursussen zijn alleen voor aanvragers die in Schotland wonen

Progressie

Vooruitgang naar Jaar 3 van Glasgow Clyde College met HND Accounting met AAA in gesorteerde eenheden.

de Engelse taal

Een academische IELTS-score van 6,0 (of gelijkwaardig) zonder element lager dan 5,5

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor ons pre-zittingend Engels programma dat wordt gegeven op onze campus in Glasgow.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2020/21

 • College: TBC
 • Op basis van GCU: £ 1.820 *

* Schotse en EU-collegegeldkosten zijn onder voorbehoud van bevestiging door de Schotse regering en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Tarieven zijn onderhevig aan verandering en worden hier alleen als leidraad gepubliceerd. Vergoedingen en terugbetalingsbeleid.

Als student aan de universiteit zijn er extra vergoedingen en kosten die al dan niet op jou van toepassing zijn, maar dat je wel moet weten.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Professionele accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door de belangrijkste professionele accountantsorganisaties in het VK, waaronder ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA en CIPFA.

Evaluatiemethoden

De eerste twee jaar van je studie volg je het Glasgow Clyde College en volg je de onderwijs- en beoordelingsrichtlijnen voor de HND Accounting.

In jaar 3 en 4 ga je studeren aan GCU. Als een professioneel geaccrediteerd programma is onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen afgestemd op de behoeften van het beroep en de eisen van de beroepsorganisaties.

We gebruiken een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat niet alleen onze studenten de nodige kennis en begrip van accountancy krijgen, maar ook hun intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen.

Leer methodes

De eerste twee jaar van je studie volg je het Glasgow Clyde College en volg je de onderwijs- en beoordelingsrichtlijnen voor de HND Accounting.

In jaar 3 en 4 ga je studeren aan GCU.

We gebruiken een verscheidenheid aan leer- en onderwijsmethoden om ervoor te zorgen dat ons programma zowel beroepsgericht als academisch uitdagend is. Ons onderwijs wordt ondersteund door een sterke staat van dienst in relevant onderzoek, consultancy en wetenschappelijke activiteit.

Al onze modules maken gebruik van GCULearn, de virtuele leeromgeving van de universiteit, die cursusmateriaal, leesbronnen, beoordelingen en feedback biedt, allemaal online beschikbaar. Het wordt ook gebruikt om studenten in staat te stellen online activiteiten en taken uit te voeren, naar podcasts te luisteren, deel te nemen aan online discussiegroepen en deel te nemen aan blogs en op Twitter gebaseerde leeractiviteiten. Deze aanpak wordt gecombineerd met meer traditionele lezingen, tutorials en seminarcontacten. We nodigen regelmatig gastdocenten uit de industrie uit om onze studenten de praktische relevantie te tonen van het academische materiaal dat ze behandelen.

Ons curriculum is ontworpen om de inzetbaarheid te bevorderen, waarbij onze syllabus is ontwikkeld in overeenstemming met de vereisten van professionele instanties om accreditatie en onderwerpsvrijstellingen te verkrijgen.

Het programma is ook bedoeld om afgestudeerden toegang te geven tot een breed scala aan loopbanen binnen de zakelijke en publieke sector en binnen de academische wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder