1

Leer hoe je een leraar op part-time lesbevoegdheid geworden. Uw onderwijs carrière is in goede handen bij je studie bij ons.

Onze resultaten spreken voor zich. Het succes tarieven voor de meeste van onze cursussen zijn hoger dan het nationale benchmark. De cursussen worden aangeboden met City and Guilds, Cambridge ESOL en Canterbury Christ Church University (CCCU)Deze werden beoordeeld uitstekend bij recente Ofsted inspectie CCCU's.

Er zijn vele redenen waarom het onderwijs is een steeds populairder beroepskeuze voor een breed scala van geschoolde en getalenteerde mensen. Lesgeven is een van de meest lonende beroepen en biedt u de mogelijkheid om te communiceren met mensen van alle leeftijden en achtergronden, het biedt fantastische carrièreperspectieven en ontwikkelingsmogelijkheden in aanvulling op de concurrerende financiële voordelen.

Kensington en Chelsea College biedt cursussen die u zullen helpen om de voortgang in het onderwijs en het ontwikkelen van uw vaardigheden voor de klas.

Wij bieden het geven van cursussen voor mensen die op zoek zijn naar Engels te leren Sprekers van andere talen of voor degenen die willen leren op het gebied van een leven lang leren. Alle programma's zullen de studenten in staat stellen om vooruitgang te boeken in de richting van Qualified Teacher Learning and Skills (QTL's) en open de poort naar de werkgelegenheid in het onderwijs van volwassenen.

Cursusoverzicht

Kensington en Chelsea College hebben een fast track Award in onderwijs en opleiding voor degenen die van plan om leraren, trainers en instructeurs van de volwassenen worden ingevoerd. De cursus is ook geschikt voor mensen die op dit moment een dergelijke rol te bezetten en wensen om hun praktijk te verbeteren. De 'blended' wijze van levering (3 in-house dagen verspreid over een periode 8/9 week in combinatie met on-line leren) heeft zich bewezen als een zeer populaire optie voor degenen die het moeilijk vinden om les bij te wonen op een wekelijkse basis te wijten zijn om persoonlijke verplichtingen. Dit City & Guilds erkende cursus wordt aangeboden Level 3 en is de minimale eis voor degenen die het onderwijs in de door de overheid gefinancierde bepaling.

  • Campus: Kensington Centre
  • Tijden: Vr 9:30-13:30
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
Prijs
756 GBP
Volledige Fee £ 440; Niet-EU-Fee £ 756