De specialist in Aviation Management verantwoordelijkheid draagt ​​voor het beheer en de ontwikkeling van de vennootschap of van haar subeenheden. Het doel van hun werk is om de gecoördineerde en goede werking van al zijn subeenheden dus ook het functioneren van het hele bedrijf faciliteren in haar geheel te waarborgen.

Tijdens hun studie de studenten van de specialiteit van Aviation Management leren over de organisatie van het werk van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. In theoretisch onderwerp cursussen De leerlingen krijgen de nodige theoretische achtergrond: - Algemene onderwerpen in de luchtvaart: Basis van de luchtvaartveiligheid, Luchtvaart Meteorologie, Aerodynamica, Aircraft Structures, operationele procedures en Flight Planning, etc.

  • Algemene zaken gerelateerde cursussen waarbij de studenten zich richten op de organisatie van luchtvaartactiviteiten: Basis van Aviation Company Customer Service, Marketing, Basis van Economische Accountancy, - Luchtvaart en Milieu, Basis van Logistics, etc.

Bijzondere onderwerpen: Reservering Systems Management, Airport technologie en apparatuur, Aviation Company management, etc.

Het is van het grootste belang voor de luchtvaart leidinggevend personeel een goede kennis van het Engels en van zakelijke etiquette hebben.

De cursus voor luchtvaart ingenieurs duurt vier jaar en het volume van de studies is 240 ECTS-studiepunten. De studie proces bestaat uit drie fasen:

  • Basis studies duren drie semesters (90 ECTS). De cursus bestaat uit hoorcolleges en praktische opleiding, en dient als basis voor een academische opleiding. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Tartu en Estlandse University of Life Sciences uitgevoerd.

  • Basis luchtvaart studies duren een semester (30 ECTS).

Specialisatie begint na de afloop van de cursus in de basis Aviation Studies en valt in twee fasen:

  1. Basis beroepsopleiding en

  2. Bijzondere training. Speciale cursussen (tot 120 ECTS) laatste vier semesters. De studies worden uitgevoerd in samenwerking met de technische universiteit van Tallinn en de praktische opleiding in samenwerking met verschillende luchtvaart bedrijven en instellingen in Estland en in het buitenland uitgevoerd.

Om af te studeren aan de Academie de studenten een afstudeerscriptie te schrijven en laat de examens afhankelijk van de gekozen specialiteit.

De voertaal op EAVA is de Estse taal, behalve voor de gezamenlijke cursussen aangeboden aan ERASMUS-studenten die in het Engels worden uitgevoerd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Estonian Aviation Academy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum