Studie Cursussen in Australië

Cursussen in Australië 2018

Studie in Australië

Hoger Onderwijs

Studierichtingen universitair onder bachelors op het bachelorniveau. Op postdoctoraal niveau, zijn afgestudeerd certificaten en diploma's worden aangeboden in aanvulling op de master en doctoraat graden. Masteropleidingen zijn verkrijgbaar in vele disciplines, met inbegrip van sociale wetenschappen, techniek, gezondheidswetenschappen, bedrijfsleven en economie. Master-opleidingen meestal sprake onderzoek of cursussen, of een combinatie van beide.

 

Waarom studeren in Australië?

Naast Australië zijn een geweldige plek om te wonen, Australische master's degree-programma's behoren tot de hoogste kwaliteit in de wereld. De Australische academische omgeving stimuleert de innovatie, creativiteit en onafhankelijk denken.

Australië is vastbesloten ervoor te zorgen internationale studenten hebben een goede ervaring in Australië.Instellingen die internationale studenten toe te laten moet zich houden aan een strikte set van eisen ten aanzien van marketing activiteiten, uiteraard levering, faciliteiten en diensten voor studenten, zoals juridische en gezondheidsdiensten.

 

Universiteiten

Vier van Australië's 39 universiteiten in de top 100 van de 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Deze scholen zijn de Universiteit van Melbourne (28), Australian National University (37), de Universiteit van Sydney (62), en de Universiteit van Queensland (65). Ongeveer 230.000 internationale studenten volgen hoger onderwijs programma's in Australië, met ongeveer 90.000 afgestudeerden per jaar.

 

Collegegeld en Programma Duur

Internationale studenten moeten lesgeld betalen voor het begin van master studies.Typische collegegeld voor masteropleidingen is A $ 15.000 tot A $ 36.000 per jaar, afhankelijk van de universiteit.

Masteropleidingen duren 1-2 jaar in beslag. De opleiding is meestal twee jaar na een bachelor diploma, maar kan een master's degree te verkrijgen in een jaar, indien de student bachelor graad werd behaald met onderscheiding.

 

Academisch Jaar

Het academisch jaar in Australië begint in begin maart en loopt tot eind november. De meeste scholen bieden twee semesters per jaar, maar sommige scholen gebruik maken van een trimester-systeem en andere scholen bieden zomercursussen van december tot februari.

 

Post-Graduate Kansen

Een master's degree in elke discipline van een Australische instelling maakt een afgestudeerde meer waardevol voor werkgevers wereldwijd.Daarnaast werd recente wetgeving aangenomen die toelaat internationale afgestudeerden van Australische instituten om een ​​post-studie werkvisum die hen in staat stelt om te werken in Australië voor maximaal vier jaar na het afstuderen te verkrijgen.

Echter, hoewel de internationale studenten kunnen in aanmerking komen om te werken in Australië na het afstuderen, studenten moeten niet onderzoeken in Australië te ondernemen voor het enige doel van de migratie. Australië biedt preferentiële migratie behandeling voor individuen op een Skilled Beroepen List, maar de migratie van geschoolde proces staat los van het studentenvisum proces. Er is geen garantie dat een student studeren voor een master's degree in Australië kunnen migreren naar Australië zal zijn.

Na het voltooien van een masteropleiding, kunnen studenten ook hun studie voort te zetten als ze worden toegelaten tot een doctoraal programma en het verkrijgen van een extra studentenvisum.

 

Visa Requirements

Om een ​​studentenvisum te verkrijgen, moeten de studenten worden ingeschreven in een full-time opleiding die is geregistreerd bij de Australische ministerie van Immigratie en Burgerschap (DIAC). Studenten in een korte cursus van minder dan 3 maanden kunnen studeren op een bezoeker visum. Echter, alleen studenten met een studentenvisum toegang tot de Australische gezondheidszorg en deeltijdwerk hebben. Studenten kunnen een aanvraag voor een studentenvisum als ze eenmaal een brief van aanbod of elektronische bevestiging van inschrijving.

 

Zorgverzekering

Australië heeft een speciale ziektekostenverzekering programma voor internationale studenten genaamd Overseas Student Health Cover (OSHC). Studenten moeten OSHC kopen voor aankomst in Australië en de dekking moet worden gehandhaafd voor de duur van het verblijf van de student op een studentenvisum. OSHC dekt medische of ziekenhuiszorg en gedeeltelijk betrekking heeft voorgeschreven medicatie en ambulances.

 

Tips

Een groot deel van Australië is onrustig en bezoekers moeten zich bewust zijn van de gevaren in verband met reizen in de outback. Zelfs wanneer ze niet in de outback, zonwering moet ten alle tijden gebruikt, en reizigers moeten veel water drinken.

Bosbranden zijn een gemeenschappelijk gevaar, vooral vanaf de late lente tot de zomer. Reizigers moeten behouden bewustzijn van de locatie van branden te allen tijde.

Andere gevaren zijn giftige slangen, spinnen en mariene stingers. Deze gevaren kunnen worden voorkomen met situationeel bewustzijn en geschikte kleding en schoeisel.

Universiteiten in Australië

Universiteiten in Australië

Feiten over Australië

Het continent van Australië, met het eiland staat van Tasmanië, is ongeveer gelijk op gebied aan de Verenigde Staten (met uitzondering van Alaska en Hawaii). Bergketens lopen van noord naar zuid langs de oostkust, het bereiken van het hoogste punt van Mount Kosciusko (7308 ft, 2228 m). De westelijke helft van het continent wordt bezet door een woestijn plateau dat in de kale, glooiende heuvels nabij de westkust stijgt.

 

Hoofdstad: Canberra
Officiële Talen: Engels
Overheid: Federale parlementaire constitutionele monarchie
Bevolking: 23067149
Bruto Binnenlands Product: $ 960.722.000.000
Valuta: Australische dollar (AUD)
Tijdzone: (UTC 8 tot 10.5)