Lees de Officiële Beschrijving

aukland

Overzicht

De Mercer Quality of Living Survey 2015 stond op de 3e plaats van Auckland in de wereld vanwege de kwaliteit van het bestaan. Met prachtige vulkanen en lavastromen, een dynamische mix van Europese, Aziatische en Pacifische invloeden, vriendelijke inwoners en adembenemende uitzichten over de kust, zul je vallen voor de unieke charme van Auckland.

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt u de mogelijkheid om u rechtstreeks in te schrijven voor de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. De universiteit heeft een schat aan opties in Māori Studies en heeft een marae (heilige grond van Māori) op ​​de campus, een aanwijzing voor de diversiteit van Auckland en de Māori-erfenis van Nieuw-Zeeland. Auckland wordt je klaslokaal. Bezoek het Auckland War Memorial Museum om zijn collecties in de natuurlijke en menselijke geschiedenis te verkennen. Kom meer te weten over de gevarieerde geografie van Auckland van het vulkanische veld van Auckland tot de landengte waar Auckland op ligt. Alles wat je doet en ziet maakt deel uit van je internationale opleiding.

Vanuit Auckland heeft u veel mogelijkheden om het prachtige land van Nieuw-Zeeland te verkennen. Aan het begin van het programma neem je deel aan een oriëntatie op het spectaculaire eiland Waiheke, waar je in een marae verblijft en meer te weten komt over de Māori-cultuur. Fans van The Lord of the Rings-trilogie en The Hobbit-series kunnen een bezoek brengen aan het nabijgelegen Hobbiton, waar scènes uit de films werden gefilmd. Op het Zuidereiland, op slechts een korte vlucht afstand, kunt u wandelen of skiën in de prachtige Zuidelijke Alpen. Met Auckland als uw thuis, bent u op de perfecte plek om de culturele en natuurlijke wonderen van Nieuw-Zeeland te ervaren.

We willen dat je je thuis voelt in Auckland, dus doen we er alles aan om je te helpen integreren in het leven in de stad. Van huisvesting tot culturele evenementen, het is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk maakt. We moedigen u aan om te profiteren van de vele clubs en organisaties van de universiteit, waaronder sport- en buitenactiviteiten, waar u lokale studenten kunt ontmoeten die dezelfde interesses delen.

Snelle feiten

 • Centrum: IES Abroad Auckland
 • Plaats: Auckland
 • Land: Nieuw Zeeland
 • Programmacredits: 14-16 per semester (meestal 4 cursussen)
 • Taal van de instructie: Engels
 • Taal Vereisten: Geen

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Lente 2018

16 - 26 juni

Herfst 2018

6 juli - 13 november

Aankomende deadline voor aanmelding:

Lente 2019 - 01 november 2018

Herfst 2019 - 01 november 2018

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Dat is de reden waarom we samenwerkten met de Universiteit van Auckland.

De universiteit van Auckland

De Universiteit van Auckland, opgericht in 1883, is het enige lid van Nieuw-Zeeland van de prestigieuze Universitas 21, een wereldwijd consortium van grote universiteiten die zich bezighouden met onderzoek, academische uitwisselingen en benchmarking van kwaliteit. Met ongeveer 40.000 studenten (waaronder 4.000 internationale studenten uit 93 landen) bevordert de universiteit een diverse en uitdagende academische omgeving. In 2014 was de Universiteit van Auckland de enige universiteit in Nieuw-Zeeland die opgenomen was in de top 200 van universiteiten op de wereldranglijst van The Times Education Supplement. De Association of Pacific Rim Universities Performance-based Research Fund gerangschikt ook de Universiteit eerste in Nieuw-Zeeland met het grootste aantal A-rated onderzoekers in het land. De universiteit is centraal gelegen in het hart van Auckland, en beslaat een indrukwekkende 39 hectare grond. De stadscampus biedt gemakkelijke toegang tot de culturele en commerciële voorzieningen van de grootste stad van het land, terwijl uitzicht op de haven en de nabijgelegen parken de aantrekkingskracht vergroten. Het IES Abroad programma loopt op vanaf het International Office, gunstig gelegen op de campus in de buurt van de bibliotheek in de Old Choral Hall.

cursussen

Je schrijft je direct in voor cursussen aan de Universiteit van Auckland, waar lessen worden aangeboden op een puntensysteem. Een studielast van 60 punten per semester wordt gedefinieerd als voltijds. IES Abroad kent kredieteenheden toe op basis van het aantal punten toegekend door de Universiteit van Auckland. Een 15-punts cursus draagt ​​4 IES Abroad credits, een 20-punts cursus draagt ​​6 IES Abroad credits en een 30-punts cursus draagt ​​8 IES Abroad credits. Je mag elk semester maximaal twee cursussen van 100 niveaus volgen. Je hebt een minimum van 14 en een maximum van 16 IES Abroad credit-uren per semester. Disciplines die beschikbaar zijn voor IES Abroad studenten worden hieronder vermeld.

Arts

Oude geschiedenis, antropologie, kunstgeschiedenis, Aziatische studies, Chinees, Klassieke studies, Vergelijkende literatuur, Cook Eilanden Māori, Creatief schrijven (beperkte beschikbaarheid), Criminologie, Kroatisch, Dans, Ontwikkelingsstudies, Drama, Economie, Arbeidsverhoudingen

Bedrijf

(AACSB- en EQUIS-geaccrediteerd) Boekhouding

Nationaal Instituut voor Creatieve Kunsten en Industrieën

(De meeste van deze disciplines vereisen aanvullende toepassingsmaterialen) Architectuur, Dans, Schone Kunsten, Muziek, Planning, Beeldende Kunst

Onderwijs

Onderwijscurriculum, Onderwijs (Professional)

bouwkunde

Chemisch

Wet

Milieurecht, verschillende andere disciplines (beperkte toegang)

Medische en gezondheidswetenschappen

Gezondheidswetenschappen, Medische Wetenschappen, Verpleging, Bevolkingsgezondheid

Wetenschap

Biologische wetenschappen, scheikunde, computerwetenschappen, milieuwetenschappen, aardrijkskunde, geologie, mariene biologie, wiskunde, natuurkunde, psychologie, sport

Theologie

Bijbelse studies, christelijk denken

Cursus-gerelateerde excursies

De Universiteit van Auckland biedt vele mogelijkheden voor jou om cursusgerelateerde excursies te volgen in veel academische gebieden, met name archeologie, biologie, ecologie, milieukunde, geologie en mariene wetenschappen. Cursussen die de Maori-cultuur verkennen, omvatten ook belangrijke veldstudies.

stages

Interneren terwijl je in Auckland studeert, geeft je een dankbare werkervaring met een schat aan langdurige carrièrevoordelen. Je zal:

 • Krijg meer inzicht in de dagelijkse cultuur van uw gastland.
 • Voeg wereldwijde werkervaring en vaardigheden toe aan uw cv of uw aanvraag voor een graduate school.
 • Verbeter je zelfvertrouwen.

Plaatsingen zijn voornamelijk gericht op gebieden die verband houden met geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, en er is elke week 20 uur werk aan de stage vereist. Studenten die een aanvraag indienen, moeten in hun Junior- of Senior-jaar zitten, omdat dit een cursus op 300 niveaus is. Alle studenten moeten bij hun aanvraag een aanbevelingsbrief van een academicus in hun thuisinstelling opnemen. Houd er rekening mee dat omdat stages een nieuwere optie zijn die beschikbaar is via de Universiteit van Auckland, de plaatsingsmogelijkheden groeien maar nog steeds enigszins beperkt zijn. Als zodanig is plaatsing een competitief proces en zijn plaatsingen niet gegarandeerd. Als je interesse hebt om stage te lopen tijdens je studie in Auckland, geef dan zo snel mogelijk je interesse aan je IES Abroad adviseur.

behuizing

Als onderdeel van de directe inschrijvingsservices van IES Abroad bieden we goed gelegen, comfortabele huisvesting voor alle studenten, omdat het veiligstellen van onafhankelijke huisvesting een uitdaging kan zijn. IES Abroad weerspiegelen de lokale studentencultuur en voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen.

Gastgezinnen - Dit is de beste manier om het 'echte' Nieuw-Zeeland te leren kennen en om een ​​zo volledig mogelijke culturele integratie te ervaren. Je hebt een privékamer en ontvangt maximaal 16 maaltijden per week. Plaatsingen zijn beschikbaar in de hele stad en de omliggende buitenwijken. De database met homestay-opties is uitgebreid genoeg om te voldoen aan een breed scala aan verzoeken van studenten. Je kunt maximaal 45 minuten naar de campus reizen, maar de kans om bij Kiwis te wonen is de moeite waard.

Appartementen - De studentenflats, zoals Carlaw Park, Parnell Student Village en Unilodge, zijn volledig ingerichte appartementen die qua grootte en aantal bewoners verschillen. De kosten van elektriciteit, gas en water zijn inbegrepen in de accommodatiekosten. Alle appartementen hebben eigen kookgelegenheid, wat betekent dat u maaltijden voor uzelf kunt bereiden. U hebt gratis toegang tot breedbandinternet via het University ResNet-systeem. De pendeltijd van de appartementen naar de campus varieert van 10 tot 30 minuten lopen naar de campus of 20 minuten met de bus, en ze bevinden zich allemaal in de stad. Een lidmaatschap van het recreatiecentrum is inbegrepen voor studenten die in universiteitsaccommodatie wonen. Wonen in een appartement biedt een hoge mate van onafhankelijkheid en is een goede optie als je voor jezelf wilt koken. De appartementen huisvesten voornamelijk internationale studenten uit de Verenigde Staten en andere landen.

Studentenleven

oriëntering

Het IES Abroad oriëntatieprogramma is specifiek ontworpen voor studenten met een directe inschrijving en biedt u de mogelijkheid uw medestudenten en medewerkers van IES Abroad te leren kennen, academische verschillen tussen de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland te onderzoeken en u kennis te laten maken met het programma, de universiteit en naar Auckland. Het programma begint met een speciale North Island-oriëntatie en een tweedaagse excursie. Eerdere hoogtepunten waren reizen naar het eiland Waiheke en overnachten in een marae, waar studenten kennismaakten met Māori haka, ambachten en culturele tradities. Bovendien, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Universiteit van Auckland oriëntatie

De IES Abroad oriëntatie wordt gevolgd door de internationale studentenoriëntatie en algemene oriëntatie van de University of Auckland voor alle nieuwe studenten. Gedeeltelijk gerund door studenten, biedt het programma inzicht in Kiwi (lokale) studentencultuur en helpt het je te integreren in het universitaire leven. Het programma biedt ook een officiële universitaire academische oriëntatie die je verder introduceert in de faciliteiten en diensten van de Universiteit van Auckland, zoals academische ondersteuning, sportgroepen en sociale kansen.

Buitenschoolse activiteiten

Terwijl je in Auckland bent, is deelname aan een sociale of sportclub een geweldige manier om Kiwi-studenten te leren kennen. U hebt toegang tot de universitaire voorzieningen, waaronder bibliotheken, cafés, gezondheidsdiensten, kunstgalerijen, een theater en een recreatiecentrum. De Auckland University Student Association heeft veel culturele, interesse en sportclubs en verenigingen. De Universiteit van Auckland biedt ook optionele excursies aan tegen redelijke kosten naar andere delen van Nieuw-Zeeland, zoals Wellington en de Zuidelijke Alpen, en organiseert regelmatig culturele evenementen en gastcolleges voor de algemene studentenorganisatie en voor individuele cursussen. Daarnaast organiseert Auckland meer dan 300 evenementen per maand, waaronder internationale sportevenementen en culturele evenementen zoals Pasifika en het Chinese Lantaarnfestival. Je kunt altijd een evenement vinden dat bij je interesses past.

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op je thuisschool
 • 3.0 GPA of beter op een schaal van 4.0 (GPA's onder 3.0 kunnen van geval tot geval worden overwogen met een definitieve beslissing van de Universiteit van Auckland, hieronder zijn aanvullende toepassingsmaterialen vereist)
 • Tweedejaars, junior of senior staan ​​vereist
 • Het definitieve toelatingsbesluit ligt bij de Universiteit van Auckland

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Een studentenvisum is vereist om Nieuw-Zeeland binnen te komen. Na toelating ontvangt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde vergoedingen. Het visumaanvraagproces voor niet-Amerikaanse burgers kan erg lang duren, neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten

Herfst 2017

 • Collegegeld: $ 15.360
 • Woningen: $ 4.450
 • Verzekering: $ 490
 • Totaal: $ 20.300

Academiejaar

 • Collegegeld: $ 27.635
 • Huisvesting: $ 8.900
 • Verzekering: $ 980
 • Totaal: $ 37.515

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Opleiding te volgen in:
Engels
IES Abroad

Zie 132 andere vakken van IES Abroad »

Laatst bijgewerkt op May 20, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Feb. 2020
Duration
1 - 2 semesters
Voltijd
Prijs
20,300 USD
Programmakosten najaar 2018
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Einddatum
Nov. 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Einddatum
Juni 30, 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Nov. 30, 2019

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 30, 2019