Auckland Direct Enrollment - Universiteit van Auckland

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

aukland

Waarom Auckland

De Mercer Quality of Living Survey 2017 stond Auckland op de derde plaats in de wereld voor kwaliteit van leven. Met prachtige vulkanen en lavastromen, een dynamische mix van Europese, Aziatische en Pacifische invloeden, vriendelijke bewoners en adembenemende uitzichten op de kust, val je voor de unieke charme van Auckland.

Vanuit Auckland heeft u veel mogelijkheden om het prachtige land Nieuw-Zeeland te verkennen. Fans van de Lord of the Rings-trilogie en de Hobbit-serie kunnen het nabijgelegen Hobbiton bezoeken, waar scènes uit de films werden opgenomen. Op het Zuidereiland, op slechts een korte vlucht, kunt u wandelen of skiën in de prachtige Zuidelijke Alpen. Met Auckland als uw thuis bent u op de perfecte plek om zowel de culturele als natuurlijke wonderen van Nieuw-Zeeland te ervaren.

Wat je zult studeren

Ons studieprogramma in het buitenland in Auckland biedt je de mogelijkheid om je rechtstreeks in te schrijven aan de Universiteit van Auckland, een prestigieuze onderzoeksuniversiteit met cursussen in meer dan 150 disciplines. De universiteit heeft een schat aan opties in Māori Studies en heeft een marae (Māori heilige grond) op de campus, een indicatie van de diversiteit van Auckland en het Māori-erfgoed van Nieuw-Zeeland.

Dagelijks leven

Auckland wordt jouw klaslokaal. Aan het begin van het programma neemt u deel aan een oriëntatie op het spectaculaire eiland Waiheke, waar u in een marae verblijft en meer leert over de cultuur van Māori. Bezoek het Auckland War Memorial Museum om zijn collecties in de natuurlijke en menselijke geschiedenis te verkennen. Kom meer te weten over de diverse geografie van Auckland, van het Auckland Volcanic Field tot de landengte waarop Auckland zich bevindt. Alles wat je doet en ziet maakt deel uit van je internationale opleiding.

We willen dat je je thuis voelt in Auckland, dus we doen er alles aan om je te helpen integreren in het leven in de stad. Van huisvesting tot culturele evenementen, het is onze taak om ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk hebt. We moedigen je aan om te profiteren van de vele clubs en organisaties van de universiteit, waaronder vele sport- en buitenactiviteiten, waar je lokale studenten kunt ontmoeten die dezelfde interesses delen.

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Dat is de reden waarom we samenwerkten met de Universiteit van Auckland.

De universiteit van Auckland

De Universiteit van Auckland, opgericht in 1883, is het enige Nieuw-Zeelandse lid van de prestigieuze Universitas 21, een wereldwijd consortium van grote universiteiten die zich bezighouden met onderzoek, academische uitwisseling en kwaliteitsbenchmarking. Met ongeveer 40.000 studenten (inclusief 4.000 internationale studenten uit 93 landen) bevordert de universiteit een diverse en uitdagende academische omgeving. In 2015 was de Universiteit van Auckland de enige universiteit in Nieuw-Zeeland die door The Times Education Supplement in de top 200 van universiteiten op de wereldlijst stond.

De universiteit is centraal gelegen in het hart van Auckland en beslaat een indrukwekkende 39 hectare grond. De stadscampus biedt gemakkelijke toegang tot de culturele en commerciële voorzieningen van de grootste stad van het land, terwijl uitzicht op de haven en nabijgelegen parken bijdragen aan de aantrekkelijkheid. Het IES Abroad programma wordt uitgevoerd vanuit het International Office, gunstig gelegen op de campus in het Alfred Nathan-huis.

cursussen

U schrijft zich rechtstreeks in voor cursussen aan de Universiteit van Auckland, waar lessen worden aangeboden op een puntensysteem. Een studielast van 60 punten per semester wordt gedefinieerd als voltijds. IES Abroad kent credits toe op basis van het aantal punten toegekend door de Universiteit van Auckland. Een 15-puntscursus bevat 4 IES Abroad credits, een 20-puntscursus bevat 6 IES Abroad credits en een 30-puntscursus bevat 8 IES Abroad credits. U kunt elk semester maximaal twee cursussen op 100 niveaus volgen. U draagt minimaal 14 en maximaal 16 IES Abroad kredieturen per semester. Disciplines beschikbaar voor IES Abroad studenten worden hieronder vermeld.

U kunt uw cursuskeuzes wijzigen tot het einde van de tweede week van het semester. Meer informatie over cursusinhoud en beschikbaarheid is te vinden op de website van de universiteit op https://www.auckland.ac.nz/en/arts/study-with-us/study-options/subjects-and-courses.html.

Arts

Oude geschiedenis, antropologie, kunstgeschiedenis, Aziatische studies, Chinees, Klassieke studies, Vergelijkende literatuur, Cook Eilanden Māori, Creatief schrijven (beperkte beschikbaarheid), Criminologie, Kroatisch, Dans, Ontwikkelingsstudies, Drama, Economie, Arbeidsverhoudingen

Bedrijf (AACSB- en EQUIS-geaccrediteerd)

boekhouding

Nationaal Instituut voor Creatieve Kunsten en Industrieën (de meeste van deze disciplines vereisen extra toepassingsmateriaal)

Architectuur, dans, beeldende kunst, muziek, planning, beeldende kunst

Onderwijs

Onderwijs (professioneel), onderwijsprogramma

bouwkunde

Chemisch

Wet

Milieurecht, verschillende andere disciplines (beperkte toegang)

Medische en gezondheidswetenschappen

Gezondheidswetenschappen, Medische Wetenschappen, Verpleging, Bevolkingsgezondheid

Wetenschap

Biologische wetenschappen, scheikunde, computerwetenschappen, milieuwetenschappen, aardrijkskunde, geologie, mariene biologie, wiskunde, natuurkunde, psychologie, sport

Theologie

Bijbelse studies, christelijk denken

Niet alle vakken worden elk semester / jaar aangeboden en sommige faculteiten bieden alleen jaarcursussen aan. Het cursusaanbod voor het schooljaar (dat begint in februari in Nieuw-Zeeland) wordt uitgebracht in november. Bovendien kunnen er in bepaalde disciplines inschrijvingsplafonds zijn en zijn voor veel cursussen op het hoogste niveau vereisten vereist. Neem contact op met uw IES Abroad vertegenwoordiger als u specifieke vragen hebt over cursussen.

Advisering

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Hoewel je lokale gastinstelling je lessen volgt, zijn we er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Advisering

Kiezen en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn - we bieden u advies vóór vertrek dat specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag- en registratieproces.

On-site personeel

Als IES Abroad student die rechtstreeks is ingeschreven aan de Universiteit van Auckland, hebt u toegang tot de IES Abroad Auckland-medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan uw behoeften. Onze on-site medewerkers werken samen met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische vereisten, huisvesting of welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsdiensten voor studenten met directe inschrijving zijn specifiek ontworpen om je te helpen je doelen in het buitenland te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heb je misschien hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten - daarom zullen onze medewerkers er voor je zijn.

Excursies

Ook al begint je avontuur in Auckland, onze veldreizen brengen je verder dan de stad om de cultuur en tradities van je gastland te ontdekken. Hier zijn een paar mogelijke bestemmingen.

Rarotonga, Cookeilanden

5–7 dagen | Vallen

Verken het bergachtige eiland en de witte zandstranden, bezoek lokale instellingen zoals een basisschool of misschien een dierenasiel, leer outrigger kano peddelen en getuige uit de eerste hand de politieke en educatieve systemen van het eiland en de plaats van zang en dans in het dagelijks leven. Deze reis wordt gedeeltelijk gesubsidieerd door IES Abroad .

Waiheke-eiland

2 dagen | Oriëntatie | Vallen

Na aankomst in Auckland kunt u zich oriënteren op het prachtige nabijgelegen Waiheke-eiland. Leer meer over de Māori-cultuur terwijl je in een marae verblijft, geniet van wandel- en strandactiviteiten terwijl je je collega-deelnemers leert kennen.

Cursusgerelateerde reizen

IES Abroad Arles organiseert cursusgerelateerde excursies die een aanvulling vormen op IES Abroad cursussen en bijdragen aan uw algemene kennis van de Franse cultuur en samenleving.

Dagelijks leven

Een deel van het zich thuis voelen in Arles doet ons best om je te helpen je veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een oriëntatieprogramma waardoor u zich voorbereid voelt, uw huisvesting die goed gelegen en comfortabel is, of de excursies die u naar plaatsen buiten de gebaande paden brengen - wij staan allemaal voor onze studentenservice. Dit is slechts een van de dingen waar we bekend om staan.

oriëntering

IES Abroad Orientation

Het IES Abroad oriëntatieprogramma is speciaal ontworpen voor studenten met directe inschrijving en biedt je de mogelijkheid om je medestudenten en IES Abroad medewerkers te leren kennen, onderzoekt academische verschillen tussen de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland en introduceert je in het programma, de universiteit en naar Auckland. Het programma begint met een speciale oriëntatie op het Noordereiland en een tweedaagse excursie. Hoogtepunten uit het verleden zijn onder meer reizen naar Waiheke-eiland en overnachten op een marae (heilige grond Māori), waar studenten Māori haka, ambachten en culturele tradities leerden kennen.

Onze uitgebreide oriëntatie

Universiteit van Auckland oriëntatie

De IES Abroad oriëntatie wordt gevolgd door de internationale studentenoriëntatie van de Universiteit van Auckland en algemene oriëntatie voor alle nieuwe studenten. Gedeeltelijk uitgevoerd door studenten, biedt het programma inzicht in de Kiwi (lokale) studentencultuur en helpt het je te integreren in het universitaire leven. Het programma biedt ook een officiële universitaire academische oriëntatie die je verder kennis laat maken met de faciliteiten en diensten van de Universiteit van Auckland, zoals academische ondersteuning, sportgroepen en sociale kansen.

behuizing

Als onderdeel van de directe inschrijvingsservices van IES Abroad bieden we goed gelegen, comfortabele huisvesting voor alle studenten, omdat het veiligstellen van onafhankelijke huisvesting een uitdaging kan zijn. IES Abroad weerspiegelen de lokale studentencultuur en voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen.

Homestays - Samenwonen met de plaatselijke bewoners is de beste manier om het "echte" Nieuw-Zeeland te leren kennen en om een zo volledig mogelijke culturele integratie te ervaren. Je hebt een privékamer en ontvangt maximaal 16 maaltijden per week. Plaatsingen zijn beschikbaar in de hele stad en de omliggende buitenwijken. De database met opties voor homestay is uitgebreid genoeg om aan een breed scala aan studentenverzoeken te voldoen. Je kunt maximaal 45 minuten naar de campus reizen, maar de kans om met Kiwi's te leven is het zeker waard.

Appartementen - De studentenappartementen, zoals Carlaw Park en UniLodge Whitaker, zijn volledig gemeubileerde appartementen die verschillen in grootte en aantal bewoners. Nutsbedrijven zijn inbegrepen in de verblijfskosten. Alle appartementen zijn zelfstandig, wat betekent dat u zelf maaltijden bereidt.

U hebt gratis toegang tot breedbandinternet via het University ResNet-systeem. De reistijd van de appartementen naar de campus varieert van een wandeling van 8 tot 15 minuten naar de campus en ze bevinden zich allemaal in de stad. Een lidmaatschap van het Universitair Recreatiecentrum is inbegrepen voor studenten die in universitaire accommodatie wonen.

Wonen in een appartement biedt een hoge mate van onafhankelijkheid en is een goede optie als u zelf wilt kunnen koken. De appartementen bevatten voornamelijk internationale studenten uit de Verenigde Staten en andere landen.

Buitenschoolse activiteiten

Universiteitsclubs

Als je in Auckland bent, is lid worden van een sociale of sportclub een geweldige manier om Kiwi-studenten te ontmoeten. Je hebt toegang tot de voorzieningen van de universiteit, waaronder bibliotheken, cafés, gezondheidsdiensten, kunstgalerijen, een theater en een recreatiecentrum. De Auckland University Student Association heeft vele culturele, interesses en sportclubs en verenigingen.

De Universiteit van Auckland biedt ook optionele excursies aan tegen redelijke kosten naar andere delen van Nieuw-Zeeland, zoals Wellington en de Zuidelijke Alpen, en organiseert regelmatig culturele evenementen en gastcolleges voor de algemene studentengroep en voor individuele cursussen.

Daarnaast organiseert Auckland meer dan 300 evenementen per maand, waaronder internationale sportevenementen en culturele evenementen zoals Pasifika en het Chinese Lantern Festival. U kunt altijd een evenement vinden dat bij uw interesses past.

Kosten

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Lente 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 15.435 $ 4.475 $ 490 $ 20.400

Academiejaar

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Academiejaar $ 27.770 $ 8950 $ 980 $ 37.700

Beurzen

Programma-specifieke beurzen

Robert McNeill Need-Based International Business Scholarship

Tot $ 3.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Robert McNeill, 25 jaar lid van de Raad van Bestuur van IES Abroad (6 jaar als voorzitter). Open voor studenten die interesse hebben in internationaal zakendoen. Majors kunnen management, marketing, economie, financiën, internationale relaties en sociale en gedragswetenschappen zijn.

Dr. William Louis Gaines Behoefte-gebaseerde beurs of internationale relatiesbeurs

Tot $ 1.875; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Dr. William Louis Gaines, president van IES Abroad van 1974-1992. Dr. Gaines was gewijd aan de versterking van IES Abroad 's academische kader, uitbreiding van het toepassingsgebied van IES Abroad locaties, en het veiligstellen van de financiële basis van de organisatie.

Open voor studenten met een hoofdvak geschiedenis of internationale betrekkingen.

Adelyn Dougherty Leander Behoefte-gebaseerde Urban Issues Scholarship

Tot $ 3.000; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Open voor studenten die interesse hebben in stadsstudies (een major in stadsstudies is niet vereist).

Studeer in het buitenland voor toekomstige ingenieurs

Tot $ 10.000; jaarlijks toegekend aan 6 studenten.

De Study Abroad Scholarship for Future Engineers is opgericht door een anonieme donor om meer technische studenten aan te moedigen om de verrijkende, levensveranderende ervaring van studeren in het buitenland te hebben.

IES Abroad - University of Auckland Study Abroad Scholarships

Tot NZ $ 7.000; jaarlijks toegekend aan 4 studenten

De University of Auckland Study Abroad Scholarship is opgericht om IES Abroad studenten te ondersteunen bij het ervaren van een semester of een jaar aan de University of Auckland als een niet-graadstudent in het buitenland. Maximaal vier prijzen van maximaal NZ $ 7.000 zijn toegekend aan IES Abroad studenten voor herfst- of lente-semesters.

Ons centrum

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in Auckland! Of je nu advies nodig hebt over je cursussen of hulp nodig hebt om te beslissen wat je meeneemt op je excursie, onze IES Abroad medewerkers in Auckland staan voor je klaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder