Au Pair Cursus

LSF Montpellier French school

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Au Pair Cursus

LSF Montpellier French school

AU PAIR CURSUS:

  • 6 groepslessen van 45 minuten, twee middagen per week = 4u30

Deze cursus is aangepast aan het ritme en aan de professionele en familiale verplichtingen van au pairs.

Het doel van deze cursus is om uw mondelinge vaardigheid te ontwikkelen en u de culturele kennis te geven die essentieel is voor het leven en werken in een Franstalige omgeving.

Onze au pair cursussen helpen u om uw mondelinge vaardigheden in het Frans te verbeteren (mondeling begrip, productie en interactie). Al onze au pair cursussen zijn ontworpen met behulp van interactieve digitale schermen en vinden plaats in klaslokalen uitgerust met deze schermen, wat betekent dat uw lessen modern, dynamisch, levendig en natuurlijk interactief zijn. U krijgt lessen met andere LSF-studenten, zodat u studenten van over de hele wereld ontmoet en nieuwe culturen ontdekt.

Alle gebruikte documenten zijn afkomstig van Franstalige media (video's, radioprogramma's, rapporten) en stimuleren interactie, discussie en debat. Er is geen grammatica geleerd in deze cursus, maar u zal uw kennis van grammatica en woordenschat in realistische situaties hergebruiken en verbeteren. Uw docent zal er zijn om u te begeleiden, fouten te corrigeren en u te helpen bij het verbeteren van uw mondelinge vaardigheden in het Frans.

Om echt te verbeteren, moet u uw franse alleen na de les volgen. U kunt uw schrijfvaardigheden (schriftelijke productie en interactie) op ons leerblog ontwikkelen, en ons online cursusplatform geeft u toegang tot grammaticale lessen en zelfkorrigerende oefeningen.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Frankrijk - Montpellier, Languedoc-Roussillon
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates