Integrated Airline Transport Pilot License (ATPL (A)) Training Program is een intensief trainingsprogramma, gericht op studenten met weinig of geen eerdere vliegervaring helpen om sneller te verplaatsen naar cockpits van commerciële lijnvliegtuigen. De cursus is bedoeld om studenten te helpen om een ​​'bevroren ATPL' license in de kortst mogelijke tijd te winnen. Licentie verkregen na de afronding van de cursus: CPL (A) / IR, ME (ATPL Frozen). Aan het einde van de cursus verwerven studenten professionele vaardigheden om zo te werken co-piloten op multi-piloot en meermotorige vliegtuigen in commercieel luchtvervoer.

"Het is interessant om in contact te komen met andere culturen en talen te krijgen als onze groep bestaat uit mensen van verschillende nationaliteiten. Instructeurs zijn erg geduldig en bereid om u te helpen met verschillende problemen die zich voordoen bij het begrijpen van het materiaal. Ik zou zeker BAA aanraden aan anderen. Door mijn ervaring hier ben ik diep van overtuigd dat het de beste waarde van uw belegging ", ATPL geïntegreerd student Stephan van Leeuwen uit Nederland.

Student Toelatingseisen:


Theoretische voorbereiding
Kennis van wiskunde, Engels en natuurkunde is van groot belang. Tijdens de beoordeling van de school en de examencijfers van disciplines zijn bovendien geëvalueerd. Een speciale vaardigheden beoordeling kan door de academie worden georganiseerd voor mensen met een lage of geen kwaliteiten van hun middelbare school.

Emotionele en sociale competentie
Alle kandidaten moeten gaan door middel van speciale tests en interviews ontwikkeld door de selectiecommissie van de Baltic Aviation Academy voor sociale competentie assessment.

Flight Training


Basic vlucht training wordt gegeven in Aleksotаs vliegveld in Kaunas, gelegen op 100 km van de BAA opleidingscentrum.

Vluchten in uren:

- 87 uur - visuele vlucht (VFR); - 95 uur - het vliegen op instrumenten (IFR); - 5 uur - 's nachts vliegen op zicht (NVFR); - 13 uur - multi-motor vlucht (MEP). - (5 uur van IFR-vlucht inbegrepen)

Multi-Crew Cooperation Course (MCC):

De MCC-opleiding helpt om alle belangrijke teambuilding vaardigheden te ontwikkelen, zodat elke kandidaat in staat is om te werken in een omgeving met meerdere bemanning. De studenten worden verondersteld een totaal van 20 uur van de grond opleiding en 15 uur te voltooien in de FFS of FNPT II.

SLAG VAN DE BODEM, NU HIJ HIER

Baltic Aviation Academy is blij om te kunnen schrijven over de studenten, die zich bij de academie van de allereerste stappen in de luchtvaartwereld en dan groeit en rijpt in de professionele piloten. Lukas Vabolis verhaal begon bij Baltic Aviation Academy Ab Initio school en gevolgd met de typebevoegdverklaring en line training die ook werd geleverd door Baltic Aviation Academy.

Lukas Vabolis gestart met de teelt op zijn interesse in de luchtvaart gedurende het tweede jaar op de middelbare school. De levendige en avontuurlijke verhaal dat zijn vader, die een kans om te verblijven in de cockpit van de piloot tijdens de volledige vlucht had, vertelde hem was de beste aanmoediging om Lukas prikkelen om de carrière in de luchtvaart na te streven en laat de geplande onderwijs in de geschiedenis studies achter.

Litouwen inheemse, Lukas gezocht naar de aviation academy dicht bij huis te zijn ATPL Integrated licentie na te streven bij Ab-Initio school. "Ik wilde verblijven in Litouwen, of zo dicht mogelijk, zodat ik over Baltic Aviation Academy online. Op dat moment was er niet veel besluitvorming, want ik wilde alleen maar een piloot. Studeren was erg moeilijk, het is niet makkelijker op dit moment, maar het leek een heel moeilijke tijd op dit moment. "Lukas waardeert de tijd doorgebracht in de Oostzee Aviation Academy en geeft toe dat het hem heeft voorzien van een aantal nuttige levensduur, klas en praktijklessen. "Ik denk dat Baltic Aviation Academy heeft geweldige instructeurs:. De diepte van hun kennis en praktische voorbeelden heeft de studies dat er veel meer van onschatbare waarde voor de jonge piloot-to-be made" Zodra Lukas werd gedaan met zijn ATPL Geïntegreerde studies, ging hij op naar ontvangt zijn eerste typebevoegdverklaring op Boeing 737 Classic Baltic Aviation Academy. "Ik zou mezelf omschrijven als een zeer nieuwsgierig en-kennis die persoon: Ik geloof dat het beter is uit te gaan van de kleinere vliegtuig en bouw je weg omhoog met de ervaring en betere industrie observatie. Ik deed wat onderzoek over de pilot vraag in Europa en Azië en pakte Boeing 737 Classic voor het enorme mogelijkheden die het kan bieden. En ik heb zeker ambities en de wens om extra soort ratings te krijgen, maar op dit moment, mijn plan is om bouwtijd te beginnen om meer ervaring. "Baltic Aviation Academy is uitgegroeid Lukas thuisbasis te krijgen en daardoor een stuk aantrekkelijker voor de werkgevers als hij nu klaar met zijn Boeing 737 typebevoegdverklaring training en zal de lijn training met een van de Baltische Aviation Academy's partner luchtvaartmaatschappijen blijven. Zoals voor nu, wenst hij dat de succesvolle afronding van de online training, waarin hij werd aangeboden door Baltic Aviation Academy, zal hem helpen de eerste officier baan te vinden en hopelijk neem hem op om zijn favoriete Europa - Azië route.

"Vliegen is een goed gevoel: het plezier van de reis en het avontuur. Leren over nieuwe culturen, ontmoeting en het werken met nieuwe mensen, het zien van de wereld van boven is iets wat ik zal nooit in staat zijn om los te laten, dus ik ben dankbaar en erg enthousiast zo dicht bij het vervullen van mijn eigen droom te zijn. "

BESTEMMING - CAPTAIN

Hoe is het om naar de luchthaven van geluiden te horen, zelfs voordat je geboren bent? Voor Neil Limbachia dat een start voor zijn passie en carrière gaf.

Zoals Neil beschrijft zichzelf, hij is een detail georiënteerd persoon die is extravert en geniet van het ontmoeten van nieuwe mensen. Neil gebruikt dat detail-oriented eigenschap bij besteding van 6 maanden onderzoek typebevoegdverklaring opleidingsscholen. Volgens Neil, 6 maanden is een relatief korte tijd om te onderzoeken wat te besteden, dat uiteindelijk zal worden vormgeven van je carrière. De voornaamste criteria die beslissing Neil's gewogen waren hoe goed is het opleidingscentrum wordt gewaardeerd in een regio, oud-student reviews, en bekende piloot aanbevelingen.

Neil's vader en moeder hebben altijd gewerkt op de luchthaven, die, niet verrassend, leidde tot zijn interesse en passie in de luchtvaart vanaf de vroege kindertijd. Neil eerst kreeg een kans om een ​​testvlucht doen toen hij 13 was. Daarna volgde zijn algemene nieuwsgierigheid van hoe vliegtuigen opereert vanuit zowel mechanische als zakelijk oogpunt, en hoe deze twee segmenten samenwerken om deze enorme geavanceerde dienst voor de mensheid te creëren. Deze nieuwsgierigheid leidde Neil naar Oxford Aviation School waar hij zijn eerste opleiding van piloten, en bijna twee jaar later, trad Baltic Aviation Academy om verder omhoog zijn carrière met een Airbus A320 typebevoegdverklaring.

Beslissing Neil's te halen Airbus A320 werd beïnvloed door de vraag van de markt en het vliegtuig zelf. "Airbus markt is groot in Europa en ik wilde hier blijven, dus het was een relatief gemakkelijke beslissing. Ik vond Airbus om een ​​heel mooi vliegtuig om te vliegen zijn. Het is zeer geautomatiseerd, maar als je eenmaal begint het leren, elke stap leidt tot een beter begrip van andere systemen en alles is vastgebonden in een coherente wijze waarop het prettig om te vliegen maakt ", aldus Neil toen hem gevraagd werd over zijn redenen voor het kiezen van de Airbus A320 als zijn opleiding voor een typebevoegdverklaring.

De tijd doorgebracht op Baltic Aviation Academy Neil herinnert zich als zeer productief omdat het bedrag van de handboeken en procedures systeem dat hij moest leren in zo'n korte tijd. Echter, de docent aan de academie was meer dan alle verwachtingen Neil's. "Ik hield echt van zijn stijl van lesgeven, kennis en professionaliteit. Het leek alsof hij alles wist. Instructeur was in staat om positieve eigenschappen student gebruiken om hun negatieve verbeteren en zo vooruit ons in onze leren verder op elke dag. "Neil is het meest enthousiast over het vliegen van een hoogtechnologische vliegtuigen en een deel van een groot internationaal bedrijf dat hem een ​​gaf kans om te leren en te groeien met het. Neil is niet het verbergen van zijn droom en is van plan om een ​​kapitein op een dag, en nog belangrijker, krijgt een kans om een ​​training-kapitein, die hem een ​​kans op alles door te geven dat hij zijn hele carrière geleerd zal geven en anderen te helpen de lucht te bereiken worden , net zoals hij dat deed.

Zie 3 andere vakken van Baltic Aviation Academy »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
20 - 25 maanden
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum