Lees de Officiële Beschrijving

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

HERZIEN ATHE LEVEL 7 STRATEGISCHE MANAGEMENT Kwalificaties: oktober 2016.

Deze pagina is voor het herziene suite van diploma's, die we van start 1 oktober 2016. Wilt u op de 2011 suite van niveau 7 het management kwalificaties te zien dan kijk dan op onze website.

Belangrijkste kenmerken van 2.016 Level 7 Strategic Management kwalificaties

Deze kwalificaties bieden een flexibele route voor leerlingen die al het management kwalificaties hebben behaald op een lager niveau, alsmede voor leerlingen die niet over zaken of het management kwalificaties, maar kunnen de kwalificaties in andere gebieden en / of voorafgaand management ervaring in het werk te hebben. De kwalificaties steun progressie verder te studeren bijvoorbeeld naar boven tot een MBA of aan de werkgelegenheid.

We hebben gereageerd op feedback van onderwijsverstrekkers en centra voor hoger en ook een aantal nieuwe functies in de herziene kwalificaties.

 • Alle eenheden zullen worden ingedeeld pass, verdienste en onderscheid en leerlingen zullen een overkoepelende graad van pas, verdienste of onderscheiding ontvangen.
 • We hebben bestaande eenheden herzien in reactie op feedback en voegde nieuwe eenheden zoals de International Finance
 • We hebben routes die de leerlingen in staat stellen zich te specialiseren in een gebied van hun keuze als ze liever ontwikkeld. Deze routes zijn:
  • Algemeen (niet-geëndosseerd internationaal)
  • financiën
  • afzet
  • Managing People
  • Internationale
 • 60 studiepunten en 120 studiepunten - We hebben twee maten van de kwalificatie gecreëerd

Centra kunnen de kwalificaties te leveren op een manier die het best past bij hun leerlingen waardoor ze de best mogelijke kans op succes.

"Het is mij duidelijk dat de nieuwe diploma's uit te breiden en te verdiepen van de bestaande dekking van de belangrijkste kennis, competenties en vaardigheden die nodig zijn van de hedendaagse managers in de huidige dynamische en snel veranderende wereldeconomie. Studenten zullen goed worden bediend door deze diploma's, of ze nu op zoek te gaan naar een hoger niveau universitaire opleidingen (waarvan vele expliciete Progression Afspraken met ATHE) of om hun inzetbaarheid profiel en de effectiviteit binnen een huidige of toekomstige organisatie te vergroten. "

Stuart Wall,
Professor of Business and Economics Onderwijs,
Cambridge International Education Centre (ICBS)

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration