Associate in de Wetenschappen Programma's in Strategisch Leiderschap 2020

Een associate degree geeft studenten inzicht in inleidende onderwerpen die vaak zowel complex als consequent zijn. Degenen die een Associate of Science behalen, richten zich meestal op door wetenschap gesteunde vakken en beroepsopleiding. Hoewel de programmaduur varieert op basis van veel verschillende factoren, voltooien de meeste leerlingen een Associate of Science in ongeveer twee jaar. Wat i… Meer informatie

Een associate degree geeft studenten inzicht in inleidende onderwerpen die vaak zowel complex als consequent zijn. Degenen die een Associate of Science behalen, richten zich meestal op door wetenschap gesteunde vakken en beroepsopleiding. Hoewel de programmaduur varieert op basis van veel verschillende factoren, voltooien de meeste leerlingen een Associate of Science in ongeveer twee jaar.

Wat is een medewerker van wetenschap in strategisch leiderschap? Op de moderne, wereldwijde markt zijn bedrijven afhankelijk van leiders die weten hoe ze organisaties moeten runnen. Daarom neemt een groeiend aantal studenten deel aan strategische leiderschapsprogramma's. Tijdens deze associate-cursussen leren deelnemers aan een programma doorgaans hoe organisaties werken en hoe individuen zich gedragen. Ze volgen vaak lessen in psychologie, bedrijfsontwikkeling, leiderschap, strategie, budgettering en prognoses van hoogleraren die ervaring hebben met ondernemen en leiderschap en training.

Inschrijven voor een Associate of Science in Strategic Leadership-programma biedt wetenschappers vaak de vaardigheden voor kritisch denken, leiderschap en bedrijfsstrategieën die ze nodig hebben om te slagen in het bedrijfsleven of de academische wereld. Evenzo gebruiken geleerden deze competenties vaak om hun persoonlijke leven te verbeteren.

De totale kosten voor het verkrijgen van een associate degree voor strategisch leiderschap hangen af ​​van de school, de locatie, de lengte van het programma en andere factoren. Slimme studenten bespreken meestal het collegegeld met de toelatingsconsulenten voordat ze gaan studeren om de kosten van hun opleiding beter te kunnen begroten.

Degenen die een Associate of Science in Strategic Leadership behalen, verwachten vaak te concurreren om instapposities in het personeelsbestand. Velen verkrijgen posities als verkoopmedewerkers of verkoopmanagers. Sommigen werken natuurlijk als onafhankelijke levenscoaches of motiverende sprekers, anderen helpen slagen in persoonlijke en professionele inspanningen. Voor diegenen die halverwege de loopbaan hun associate degree hebben verdiend, zijn promoties tot chief executive officer of chief operations officer soms mogelijk. Andere afgestudeerden kiezen om een ​​bachelor's degree of andere educatieve mogelijkheden na het behalen van hun associate graden na te streven.

Scholen voor beroepsonderwijs en community colleges bieden over het algemeen Associate of Science in Strategic Leadership-programma's. Het bijwonen van conventionele klassen in een traditioneel klaslokaal is echter niet de enige manier om een ​​associate degree na te streven. Veel studenten besluiten online cursussen te volgen of hun diploma te halen via correspondentieprogramma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Saddleback College
Mission Viejo, Verenigde Staten

De Business Leadership programma is ontworpen om het vermogen om te slagen in een sterk concurrerende werkomgeving te verhogen.

De Business Leadership programma is ontworpen om het vermogen om te slagen in een sterk concurrerende werkomgeving te verhogen. -
Associate of Science
Voltijd
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op