Filter
Associate of Science
Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Afstandsonderwijs Cursus Studies in Paralegal studies 2020

Professionals overweegt een Associate of Science degree op zoek zijn om zich te specialiseren in een select gebied van de wetenschap. Studenten kunnen deze mate gebruiken om een ​​nieuwe of betere baan te krijgen. Particulieren kunnen ook gebruik maken van dit diploma te zetten in een bacheloropleiding aan een universiteit.

Mensen die op zoek zijn naar een relatief snel pad naar een advocatencarrière, of een opstapje naar een advocaat worden, zijn mogelijk geïnteresseerd in een paralegale studieprogramma. Na het bestuderen van onderwerpen als het rechtssysteem, juridische terminologie en documentatie, kunnen afgestudeerden de paralegal certificering testen.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs Associate in de Wetenschappen Programma in Paralegal studies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Paralegal studies, Afstandsonderwijs

Abraham Lincoln University

De associate degree programma biedt de mogelijkheid voor studenten om rechtsbeginselen studeren online op een diepte en de mate dat ze een voorsprong op de concurrentie i ... [+]

Online Associates legaal Studies Degree

De associate degree programma biedt de mogelijkheid voor studenten om rechtsbeginselen studeren online op een diepte en de mate dat ze een voorsprong op de concurrentie in de paralegal veld zal geven. Na voltooiing van de vijftien cursussen in de opleiding kunnen studenten van de National Association for Legal Assistants (NALA) Certificate examen zitten. Paralegal studenten krijgen een student-account bij Westlaw en efficiënter geworden bij het uitvoeren van online juridisch onderzoek. Studenten zullen ook specialty cursussen en algemene opleidingen voor een goed afgeronde opleiding. Verdien je paralegal mate online en je carrière.

Doelstellingen van het programma ... [-]
Verenigde Staten Los Angeles
September 2020
Engels
Deeltijd
4 semesters
Online
Lees meer in Nederlands