Filter
Associate of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Associate in de Wetenschappen Programma's in Duurzaamheidsstudies 2019

Een Associate of Science degree markeert de academische prestaties van zich te concentreren op de wetenschappelijke onderwerpen in plaats van alleen het algemeen vormend onderwijs op een community college of school voor beroepsonderwijs. Deze graden worden gewild, omdat ze stellen de studenten voor succes in meer gespecialiseerde en technisch gebied.

Wie geïnteresseerd is in het nastreven van een geavanceerde graad in duurzaamheid leert over relevante onderwerpen, met inbegrip van de wetenschap en de politiek van de klimaatverandering, de ontwikkeling, de armoede en de sociale verantwoordelijkheid van de grotere bedrijven. De meeste programma's ten minste twee jaar lang.

Associate of Science in Duurzaamheidsstudies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Duurzaamheidsstudies

Hawaii Community College

Studenten leren om de inheemse bosecosystemen van Hawai'i actief te beheren, inheemse planten te laten groeien, agroforestry-operaties op te zetten, Global Positionin ... [+]

.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

Studenten leren om de inheemse bosecosystemen van Hawai'i actief te beheren, inheemse planten te laten groeien, agroforestry-operaties op te zetten, Global Positioning Systems (GPS) en Geografische informatiesystemen (GIS) te gebruiken. Stages geven studenten on-the-job training bij potentiële werkgevers.

PROGRAMMA UITGANGEN LEREN

Na succesvolle afronding zijn studenten bereid om:

Basale ecosysteemconcepten toepassen op beheer van natuurlijke hulpbronnen.Gebruik een begrip van algemene wetenschappelijke concepten in het ontwerp van bosbouwsystemen.Gebruik kennis van toepasselijke wet- en regelgeving om beslissingen te nemen over het beh... [-]
Verenigde Staten Hilo
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands