Keystone logo

2 Deeltijd Associate of Science Opleidingen in Culinaire Vaardigheden in Noord-Amerika voor 2024

Filters

Filters

  • Associate of Science
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
  • Deeltijd
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

    Deeltijd Associate of Science Opleidingen in Culinaire Vaardigheden

    Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.

    Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

    Een Associate of Science degree kan een goede optie voor mensen snel nodig een graad in om hun carrière zijn. Dit soort graad is meer vaardigheid basis en er zijn diverse wetenschappelijke gebieden die een student zou kunnen voortzetten.

    Deeltijds leren stelt iemand in staat een diploma of kwalificatie te behalen, zelfs als hij niet voltijds naar school kan. Men kan in eigen tempo leren en geleidelijk aan studiepunten opbouwen die meetellen voor een eindkwalificatie.