Filter
Associate of Science
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Associate of Science Opleidingen in Canada 2019

Professionals overweegt een Associate of Science degree op zoek zijn om zich te specialiseren in een select gebied van de wetenschap. Studenten kunnen deze mate gebruiken om een ​​nieuwe of betere baan te krijgen. Particulieren kunnen ook gebruik maken van dit diploma te zetten in een bacheloropleiding aan een universiteit.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Associate in de Wetenschappen Programma's in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Alexander College

De Associate of Science Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degre ... [+]

Associate of Science Degree

Overzicht

De Associate of Science Degree is een twee jaar undergraduate degree aangeboden door veel instellingen in de provincie British Columbia en daarbuiten. Het Associate Degree programma is ontworpen om een ​​brede basis van kennis en ervaring in de voorbereiding voor het invoeren van de beroepsbevolking, of als basis voor verdere undergraduate studie.

Studenten binnen de Associate of Science Degree programma zal multidisciplinaire kennis van de natuur- en toegepaste wetenschappen te krijgen, en het ontwikkelen van hun kritisch denken en onderzoeksvaardigheden. Het programma biedt een uitgebreide leerervaring, dat maakt het ook mogelijk studenten aan te passen en richten hun cursussen in een gebied van persoonlijk belang, zoals biologie, chemie, informatica, wiskunde of natuurkunde. Studenten kunnen ook een aanzienlijk deel van hun werk natuurlijk eisen voor het eerste jaar engineering en ingenieursdiploma's voldoen.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands