Associate of Science in Culinary Arts (ACA)
Sullivan University
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Louisville, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
18 - 21 maanden
Tempo
Full time
Collegegeld
USD 520 / per credit
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Jun 2024
Invoering
Het doel van het programma is om afgestudeerden een fundamenteel begrip van de culinaire industrie te bieden. Afgestudeerden zullen een basis demonstreren in voedselbereiding, voorraadbeheer, sanitaire voorzieningen en creatieve kookmethoden. Succesvolle afgestudeerden zijn bereid om deze essentiële basics te combineren met een persoonlijke flair. Het programma omvat een culinair kunstpracticum (externe opleiding), dat zal worden afgerond op een goedgekeurde locatie. Via het practicum op een goedgekeurde locatie doen studenten praktijkervaring op.
Galerij
toelatingen
Beurzen en financiering
Er zijn verschillende beursopties beschikbaar. Bezoek de website van de universiteit voor meer informatie.
leerplan
Cursussen
- Basis culinaire theorie
- Keuzevak Natuurwetenschappen/Wiskunde
- Basis Laboratorium Culinaire Vaardigheden
- Garde Manger-theorie
- Garde Manger-laboratorium
- Laboratorium voor Geavanceerde Culinaire Technieken
- Restaurant praktijk
- Sanitaire voorzieningen voor de voedselvoorziening
- Basisvoeding
- Internationale keuken
- Voedsel- en drankcontrole
- Gastvrijheid Management en Toezicht
- Wijnen en gedistilleerd
- Bakken wetenschap
- Samenstelling I
- Basisprincipes van bakken
- Informatievaardigheden
- Essentiële strategieën voor toegepaste communicatie (ESAC)
- Principes van de wiskunde
- Keuzevak Geesteswetenschappen/Schone Kunsten
- Keuzevak Sociale/Gedragswetenschappen
Totaal kredieturen: 94
Duur: 21 maanden, 18 maanden versneld (dag)
De tijdsduur voor het voltooien van het programma is afhankelijk van het aantal gevolgde cursussen per semester, ontwikkelingscursussen indien nodig, acceptatie van overdrachtspunten, gebrek aan doorlopende inschrijving, enz.
Programma collegegeld
Carrièremogelijkheden
Waar brengt een diploma van Sullivan je naartoe?
Met een Associate of Science in Culinary Arts-graad van Sullivan University, doe je de vaardigheden en ervaring op die je nodig hebt om je een weg naar de top te banen in plaatsen zoals:
- Restaurants
- Hotels en resorts
- Cruise schepen
- Ziekenhuizen
- Onderwijsinstellingen
- Makelaars in levensmiddelen
- Onderzoek en ontwikkeling keukens
Onze opleiding Culinary Arts bereidt je ook voor op vele kansen die kunnen leiden tot andere rollen binnen de voedingsindustrie naast de traditionele chef-kok, waaronder:
- Restaurant eigenaar
- Eten stylist
- Traiteur
- Persoonlijke chef-kok
- Voedingsdeskundige
- Voedingswetenschapper
- Manager eten en drinken