Associate in de Kunsten Opleiding

Vind - Top Associate in de Kunsten Programma's

Master

Associate of Arts (AA) graden zijn academische graden die worden uitgereikt door hogescholen aan studenten die twee jaar aan cursussen rondom een specifiek vakgebied hebben afgerond. Openbare en particuliere universiteiten reiken meestal geen associate of arts diploma's uit, hoewel het wel gebruikelijk is voor studenten om hun AA aan een goedkopere hogeschool af te ronden en de studiepunten over te hevelen naar een universiteit om hun studie te vervolgen.

Voordelen van het Behalen van een Associate of Arts

Studenten die een AA afronden zijn gekwalificeerd om binnen specifieke functies aan de slag te gaan na slechts twee jaar onderwijs. Een Associate of Arts is bijvoorbeeld alles wat nodig is om te werken als een: Therapeut luchtwegen, Mondhygiënist, Assistent Fysiotherapeut, Radiologie Technoloog, Juridisch Asisstent, Praktisch Verpleegkundige, Geologische / Petroleum Technicus, Business administratie en nog veel meer.

Daarnaast is een Associate of Arts diploma perfect voor degenen die er de voorkeur aan geven om zo spoedig mogelijk aan het werk te gaan zonder vier jaar te spenderen aan colleges, het schrijven van intensieve papers en het afronden van stages.

De Kosten van een Associate of Arts

De kosten voor AA opleidingen variëren per onderwijsinstelling, maar vallen meestal tussen de $4000 en $6000 USD (3200 en 4750 euro). Sommige opleidingen kosten minder, omdat ze niet twee jaar vergen om af te ronden aangezien het aantal vereiste studiepunten lager is.

Hoe helpt het behalen van een AA jouw Carrière?

Hoewel een Associate of Arts vaak één van de eerste stappen is in de richting van het halen van een bachelor, is het een geldig diploma en is het nog steeds een nuttig middel om jezelf aan te prijzen bij potentiële werkgevers. Het levert je gegarandeerd een beter betaalde baan op en een set aan vaardigheden voor op je cv.

Waarom een Online Associate of Arts Programma volgen?

Online een AA diploma halen maakt het voor studenten mogelijk om gezin en werk te combineren terwijl ze zich voorbereiden op een meer lucratieve en plezierige carrière. Online cursussen kunnen worden gevolgd en afgerond in de vrije tijd van een leerling, omdat het niet nodig is om fysiek aanwezig te zijn in een fysieke school.

Waar kun je Associate of Arts Cursussen volgen?

Online Associate of Arts studies kunnen overal ter wereld worden gevolgd en zijn zeer populair in de USA, Europa, Azië en Zuid-Amerika als gevolg van hun betaalbaarheid, gemak en snelheid, en wijze van instructie.

Hoe kan ik me Aanmelden voor een Associate of Arts Programma?

Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer

Associate Van Kunst In Rechtvaardigheid En Veiligheid Studies

Valley Forge Military College
Campus Voltijd August 2018 Verenigde Staten Wayne

De Associate of Arts Justitie en Veiligheid Studies programma biedt studenten met een uitgebreide achtergrond in de lokale, provinciale, nationale en internationale veiligheid overwegingen. [+]

De Associate of Arts Justitie en Veiligheid Studies programma biedt studenten met een uitgebreide achtergrond in de lokale, provinciale, nationale en internationale veiligheid overwegingen.

Met de nadruk op zowel theoretische perspectieven en praktische bezwaren, de VFMC Justitie en Veiligheid Studies programma ontwikkelt een interdisciplinaire begrip van de fundamenten van de veiligheid of in de rechtshandhaving, informatiebeveiliging, of de nationale en mondiale veiligheid. De concentraties kunnen studenten om hun studie af te stemmen op individuele belangen met behoud van overdraagbaarheid tot vier jaar instellingen.

Studenten die het programma compleet bereid zal zijn om het personeelsbestand in te voeren als een low-level security professional, of in staat zijn om te dragen aan een vier jaar baccalaureaat programma. Mogelijke carrière met deze mate onder meer business intelligence analyst, intelligentie analist, ambtenaar van de wetshandhaving, militair professioneel, beheer van noodsituaties personeel, alsmede van de beveiliging standpunt dat onderzoek en analyse vereist.... [-]


Associate of Arts in Music

Los Angeles College of Music
Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Verenigde Staten Pasadena

[+]

De nadruk in Guitar prestaties Music Production Major

Als een professionele AA Degree, is het AA-programma niet onder algemeen onderwijs eisen en kunnen niet naar een andere instelling.

<a href="http://www.lacm.edu/admissions/transfer-credit/" ></a> [-]

Associate in Arts

Louisburg College
Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Verenigde Staten Louisburg

[+]

1ste semester - 16 uur

[-]

Associate Of Arts In Communicatiestudies Voor Overdracht

Santa Barbara City College
Campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Staten Santa Barbara

Het communicatievak omvat een breed scala aan onderwerpen. Deze major is ontworpen om studenten bloot te stellen aan basisinformatie in de discipline en biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op de gebieden die het beste aansluiten op hun individuele behoeften. [+]

Vereisten

Het communicatievak omvat een breed scala aan onderwerpen. Deze major is ontworpen om studenten bloot te stellen aan basisinformatie in de discipline en biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op de gebieden die het beste aansluiten op hun individuele behoeften. Studenten dienen een afdelingsadviseur en / of hulpverlener te raadplegen bij het kiezen van zowel gecontroleerde als algemene keuzevakken om een ​​studieprogramma te ontwikkelen dat het best geschikt is voor hun specifieke behoeften. De vereisten voor het baccalaureaat in communicatie of spraakcommunicatie variëren bijvoorbeeld van de ene instelling tot de andere. Het is daarom essentieel om bekend te raken met de vereisten van de instelling die een student van plan is bij te wonen.... [-]


Associate Degree In Kunst - Communicatie

Parkland College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Champaign

Met een AA-graad in communicatie, zult u klaar om te dragen als een junior tot vier jaar instellingen zijn, terwijl het invullen van een AAS graad in een media communicatie omgeving bereidt je voor op entry-level posities in uw vakgebied. [+]

Offer meer dan 100 Associates Degree en Certificate programma's, Parkland College is bekend om zijn kleine klassen, state-of-the-art faciliteiten, inclusief leeromgeving, en knap faculteit. Parkland beschikt over de grootste internationale student lichaam van een 2 jaar universiteit in de staat Illinois, met meer dan 300 studenten die meer dan 40 landen.

De Associate Degree biedt een ideale en goedkope deuropening voor internationale studenten die aan het Amerikaanse onderwijssysteem te voeren. Hebben gewerkt om hun kennis van het Engels te perfectioneren door het Engels als een programma Tweede Taal (ESL) of verdiende twee jaar ter waarde van overdraagbare kredieten, veel internationale studenten Parkland's vervolgens overbrengen op tot 4 jaar universiteiten (2 + 2 transfer) rond de Verenigde Staten , waar ze doorgaan met hun opleidingen, het verdienen van baccalaureaat en graduate graden.... [-]


Vennoot Van Kunsten In Culinaire Kunsten

Glendale Community College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Glendale

Culinary Arts 111 biedt een inleiding en toepassing van de beginselen van voedselbereiding voor de consument door professionals. De cursus legt de nadruk hands-on koken, proeven en evaluatie om professionele culinaire technieken te leren. De cursus benadrukt ook hoe ingrediënten en culinaire processen beïnvloeden product uitkomst. [+]

CULIN 111 Fundamentals of Professioneel Koken 1

(Voorheen Beginning voedselbereiding) 4 eenheden Culinary Arts 111 biedt een inleiding en toepassing van de beginselen van voedselbereiding voor de consument door professionals. De cursus legt de nadruk hands-on koken, proeven en evaluatie om professionele culinaire technieken te leren. De cursus benadrukt ook hoe ingrediënten en culinaire processen beïnvloeden product uitkomst.

Lezing 1,5 uur. Laboratorium 7,5 uur.

Voorwaarde: Geen.

Transfer credit: CSU

CULIN 112 Fundamentals of Professioneel Koken 2

4.0 Units CULIN 112 is een voortzetting van het Culinary Arts 111. Het is de introductie en toepassing van de beginselen van voedselbereiding. De cursus benadrukt hoge productienormen, aantrekkelijke service, het gebruik van de juiste apparatuur, en efficiënt gebruik van de tijd. De cursus benadrukt ook werk vereenvoudiging eisen voeding, en de voorbereiding van gespecialiseerde voeding. ... [-]


Associate In Arts Degree In Liberal Arts Transfer

Washtenaw Community College
Campus of Online Voltijd 4 semesters September 2018 Verenigde Staten Ann Arbor

Studenten zullen een studieprogramma ontwerpen om aan individuele behoeften te voldoen. Deze graad is een goede optie voor studenten die ongetwijfeld over een hoofdvak zijn of gewoon verschillende gebieden in de kunst- en sociale wetenschappen willen verkennen. Een adviseur zal helpen bij het ontwikkelen van een studieprogramma dat voldoet aan alle afstudeeropleidingen van de universiteit. [+]

Dit programma is beschikbaar op campus of online

Articulatie

Washtenaw Community College in Ann Arbor, Michigan heeft meer dan 120 artikulatieovereenkomsten met vierjarige hogescholen in de hele staat. Studenten die van plan zijn om naar een vierjarige universiteit over te brengen, dienen te ontmoeten met een adviseur om te verzekeren dat de Overeenkomstovereenkomst van Michigan is voldaan.

Contact Informatie

Wij verwelkomen uw vragen, suggesties of opmerkingen. Stuur ons een e-mail naar studrec@wccnet.edu of bel 734-973-3543. Onze kantooruren zijn van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 21:00 uur (GMT) vrijdag en van 13:00 tot 17:00 uur (GMT).

Vereisten

Kernprogramma's: Engelse compositie Toespraak... [-]


Associate Of Arts In Bible

Southeastern Baptist College
Campus 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Laurel

Naast de algemene doelstellingen en de algemene doelstellingen van het AA-programma moet de student na voltooiing van deze cursussen in staat zijn om een ​​goed begrip te krijgen van de verschillende methoden voor het bestuderen en presenteren van de Bijbel. [+]

Bijbel nadrukNadruk Doelstellingen

Naast de algemene doelstellingen en de algemene doelstellingen van het AA-programma moet de student na voltooiing van deze cursussen in staat zijn om:

Geef inzicht in de verschillende methoden om de Bijbel te bestuderen en te presenteren.Bewijs een redelijke vaardigheid in het prediken en / of onderwijzen van het Woord van God.Begrijp het belang van muziek in de eredienst.Vereisten

BI-231 Bijbelinterpretatie 3

CE-132 Evangelisatie 3

MU-131 waardering van muziek 3

PT-232 homiletics 3

(HI-231, 232 kan worden gesubstitueerd voor HI-131, 132)... [-]


Engels

Independence Community College
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Independence

Er zijn veel educatieve mogelijkheden voor iemand geïnteresseerd in hoofdvak in het Engels en werkgelegenheid omvatten alles van dat een redacteur of een freelance schrijver van een hoogleraar, gespecialiseerd in creatief schrijven ... [+]

Engels

Er zijn veel educatieve mogelijkheden voor iemand geïnteresseerd in hoofdvak in het Engels en werkgelegenheid omvatten alles van dat een redacteur of een freelance schrijver van een hoogleraar, gespecialiseerd in creatief schrijven.

Associate of Arts Degree onafhankelijkheid Community College biedt de student een solide basis van het onderwijs in het algemeen onderwijs cursussen, terwijl het aanbieden van de student specialismen binnen het gebied van het Engels. Keuzevakken omvatten literatuur opties, creatief schrijven, en journalistiek, een paar te noemen.

Independence Community College Engels programma biedt studenten meer instructeur contact, individuele aandacht, en hogere tarieven van het succes, terwijl ze met de voorbereiding van een solide basis om voort te bouwen op hun kennis van het Engels als zij nastreven van hun Bachelor's Degree in een vier jaar hogeschool of universiteit.... [-]


Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigde Staten Montgomery

[+]

Zes uur adviseur keurde afgestudeerde niveau cursussen, en passend aan ECE curriculum ....... 6

Aanvullende cursussen (18) EDU 512 Educatief Onderzoek ....................................... 3 EDU 602 Intermediate Statistische Technieken en Evaluatie ................. 3 EDU 611 Geavanceerde Curriculum Development ................ 3 EDU 626 Onderzoeksstudie in Elem EDU ........................... 3 Selecteer EDU 696 & 697, OF 698 * 699 EDU 696 Proefschrift In Gebied Van Spec I ................................... 3

Budget werkblad. Voor een overschrijding van de kosten per credituur en per semester, download de 2017-18 Schema van studiegeld en kosten.

$ 1.552 Diverse / Personal [-]

Luchtvaarttechnologie Associate Degree

Kalamazoo Valley Community College
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Kalamazoo

Momenteel ingeschreven studenten moeten hun Degree Works-audit controleren op specifieke cursus- en programma-informatie. Studenten moeten ook een counsellor of adviseur raadplegen voor programma-specifieke informatie. [+]

Momenteel ingeschreven studenten moeten hun Degree Works-audit controleren op specifieke cursus- en programma-informatie. Studenten moeten ook een counsellor of adviseur raadplegen voor programma-specifieke informatie.

Vereist Klassen Interpersoonlijke communicatie Micro-economie College schrijven I College schrijven & onderzoek Fysische geografie Toegepaste calculus Business Statistics Waarschijnlijkheid & statistieken College Natuurkunde I College Natuurkunde II Amerikaanse regering Inleidende Psychologie beeldende kunst Geesteswetenschappen Andere culturen Wellness / lichamelijke opvoeding Keuzevakken [-]

Associëren In Beeldende Kunst, Grafisch Ontwerp

Delaware County Community College
Campus Voltijd 2 - 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Philadelphia

Het Associate of Fine Art Graduate Programma in grafisch ontwerp leert de leerlingen hoe ze ontwerpconcepten ontwikkelen en typ en beeld esthetisch africhten om intelligente visuele communicatie oplossingen te plannen en te produceren voor clientproblemen of zelfbeschreven werk. [+]

Het Associate of Fine Art Graduate Programma in grafisch ontwerp leert de leerlingen hoe ze ontwerpconcepten ontwikkelen en typ en beeld esthetisch africhten om intelligente visuele communicatie oplossingen te plannen en te produceren voor clientproblemen of zelfbeschreven werk.

Visuele communicatievaardigheden worden ontwikkeld binnen de beperkingen van tijd, budget en technologie. Deze oplossingen kunnen een verscheidenheid aan afdrukgebaseerde en digitale media materialen bevatten.

Het Diploma in Beeldende Kunsten in grafisch ontwerp zal studenten uitdagen en hen voorbereiden om over te stappen naar een vierjarige Bachelor of Fine Art programma's, terwijl ze nog steeds studenten ondersteunen die op zoek zijn naar carrièremogelijkheden zoals entry level ontwerpers, freelance designers en print productie kunstenaars .... [-]


Economics Programma

College of Southern Idaho
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Twin Falls

Afronding van de economie curriculum is ontworpen om te resulteren in een Associate of Arts Degree en voldoet aan de algemene eisen het onderwijs op alle Idaho openbare universiteiten. Studenten kunnen een Business Economics optie of Social Science optie te kiezen. [+]

Afronding van de economie curriculum is ontworpen om te resulteren in een Associate of Arts Degree en voldoet aan de algemene eisen het onderwijs op alle Idaho openbare universiteiten. Studenten kunnen een Business Economics optie of Social Science optie te kiezen. Studenten van plan om te zetten in een Business Economics programma moet de optie Business Economics kiezen. Voltooiing van de optie Social Science Economics zal niet voldoen aan de toelatingseisen voor de meeste zakelijke gebaseerde economie graden. Studenten die geïnteresseerd zijn in de overdracht in een niet-bedrijfseconomische programma kan ofwel de optie Bedrijfseconomie of de optie Social Science Economics kiezen. Studenten worden sterk aangemoedigd om een ​​ontmoeting met een adviseur voordat u zich inschrijft voor cursussen.... [-]


Associate Of Arts In Het Algemeen Lichamelijk Onderwijs

Butte College
Campus Voltijd 12 - 24 maanden August 2018 Verenigde Staten Chico

Na succesvolle afronding van dit programma zal de student in staat om: te identificeren en te beschrijven de belangrijkste concepten, theoretische principes, geschiedenis en evolutie, en de huidige trends in kinesiologie; beoordelen zijn of haar eigen niveau van fysieke activiteit als het gaat om levenslang fitness; enz. [+]

General Lichamelijke Opvoeding

Kinesiologie Programma

Counseling en Advisering: (530) 895-2378 Overdracht Counseling Center: (530) 895-2264 Overdracht informatie: www.assist.org Afdeling van de afdeling: WLR 102 (530) 895-2521 Randy Maday, Chair (530) 895-2478

Over het programma

De overdracht belangrijkste hier vermelde gedeeltelijk weerspiegelt eisen voor de CSU, Chico. Studenten van plan om over te dragen moeten contact opnemen met een adviseur voor meer informatie over het programma en de overdracht eisen.

AA Degree in General Lichamelijke Opvoeding (60 eenheden Minimum)

Student Learning Outcomes

Na succesvolle afronding van dit programma zal de student in staat om:... [-]


Associate In Arts In Liberal Arts

Hawaii Community College
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Hilo

Het Associate in Arts-programma, ook wel het Liberal Arts (LBRT) -programma genoemd, is bedoeld voor studenten die zich voorbereiden op de overgang naar een vierjarige universiteit of universiteit. [+]

.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

Het Associate in Arts-programma, ook wel het Liberal Arts (LBRT) -programma genoemd, is bedoeld voor studenten die zich voorbereiden op de overgang naar een vierjarige universiteit of universiteit.

PROGRAMMA UITGANGEN LEREN

Na succesvolle afronding zijn studenten bereid om:

Effectief communiceren - Spreek en schrijf om informatie en ideeën te communiceren in academische settings.Denk kritisch: verzamel, lees en gebruik informatie en synthetiseer, analyseer en evalueer die informatie om begrip te krijgen en weloverwogen beslissingen te nemen.Reden Quantitatief - Gebruik kwantitatieve, logische en symbolische redeneringen om theoretische en praktische problemen aan te pakken.Toepassen kennisgebieden - Gebruik methoden, perspectieven en inhoud van geselecteerde disciplines in de natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen.Betrek je als wereldburgers - Toon bewustzijn van de relatie tussen jezelf, de gemeenschap en het milieu, respecteer culturele diversiteit en een begrip van ethisch gedrag. [-]