$close

Filters

Resultaten weergeven

Associate of Arts Programma's in Mode Marketing 2022

Veel studenten kiezen voor een Associate of Arts voort te zetten om het beroepsonderwijs tools die ze nodig hebben om te slagen in hun carrière te winnen. Terwijl veel studenten een carrière pad in te voeren onmiddellijk na het afstuderen, een aanzienlijk aantal studenten ervoor kiezen om hun opleiding aan een universiteit verder voor te bereiden op een nog groter aantal professionele mogelijkh… Meer informatie

Veel studenten kiezen voor een Associate of Arts voort te zetten om het beroepsonderwijs tools die ze nodig hebben om te slagen in hun carrière te winnen. Terwijl veel studenten een carrière pad in te voeren onmiddellijk na het afstuderen, een aanzienlijk aantal studenten ervoor kiezen om hun opleiding aan een universiteit verder voor te bereiden op een nog groter aantal professionele mogelijkheden.

Wat is een Associate of Arts in Fashion Marketing? Deze programma's bieden studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in een verscheidenheid van de mode-gerichte posities. Studenten kunnen verwachten dat er een scala aan cursussen te voltooien, samen met hands-on projecten en professionele stages. Cursussen algemeen betrekking op onderwerpen zoals productontwikkeling, fashion design, styling, mode marketing, visual merchandising, textiel en mode journalistiek. Studenten zullen meestal kiezen hun cursussen op basis van hun individuele aandacht. Aan het eind van het programma zullen de studenten waarschijnlijk gewapend met de kennis en communicatieve vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen.

Dit Associate of Arts opleiding kunnen de studenten te voorzien van een scala aan toekomstige kansen. Afgestudeerden zullen leren tools die hen kan helpen zich meer concurrerend in de moordende wereld van de mode. Daarnaast zullen de studenten de kennis die hen kan helpen sneller te duiken in hun carrière hebben.

Studenten kunnen verwachten tot een minimum te brengen van twee jaar het voltooien van hun opleiding. De kosten verandert op basis van de specifieke instelling en de lengte van voltooiing. Studenten die tijd onderzoek instellingen en het creëren van een plan zijn het meest vaak in staat om een ​​programma dat hun budget past.

Er zijn een aantal van de mode gerelateerde posities beschikbaar zijn over de hele wereld. Afgestudeerden met een Associate of Arts in Fashion Marketing in staat zijn om een ​​verscheidenheid aan functies in de industrie. Veel studenten vinden posities in merchandising, marketing en het kopen bij de grote mode-bedrijven.Echter, kunnen afgestudeerden ook van positie met public relations bedrijven en tijdschriften die manier onderwerpen dekken vinden. Studenten kunnen verwachten om een ​​reeks van marketing taken, waaronder het creëren van visuele en schriftelijke communicatie die helpt nieuwe mode-producten te promoten te voeren.

Associate of Arts in Fashion Marketing programma's bestaan ​​in de hele wereld, en online programma's kunnen studenten die niet gemakkelijk toegang hebben tot traditionele instellingen hebben te helpen. Om het programma dat geschikt is voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Pima Community College
Tucson, Verenigde Staten +6 Meer

Vliegende start van uw retail management of fashion merchandising carrière door het invullen van deze graad en vervolgens overbrengen naar een universiteit detailhandel / merc ... +

Vliegende start van uw retail management of fashion merchandising carrière door het invullen van deze graad en vervolgens overbrengen naar een universiteit detailhandel / merchandising diploma of aanverwante programma de nadruk op verschillende principes toegepast om de retail supply chain te beheren met het oog op de behoeften van de consument te voldoen. Vul dit programma door het nemen van lessen in een combinatie van weekdagen en 's avonds ... -
Associate of Arts
Voltijds
2 jaren
Engels
sep 2022
Campus