Associate of Arts in Culinary Arts
Glendale Community College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Glendale, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* $ 5.000 - $ 10.000 per jaar
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
CULIN 111 Basisprincipes van professioneel koken 1
(voorheen Beginnen met voedselbereiding)
4 eenheden
Culinary Arts 111 geeft een introductie en toepassing van de principes van voedselbereiding voor de consument door professionals. De cursus legt de nadruk op hands-on koken, proeven en evalueren om professionele culinaire technieken aan te leren. De cursus benadrukt ook hoe ingrediënten en culinaire processen de productresultaten beïnvloeden.
Hoorcollege 1,5 uur. Laboratorium 7,5 uur.
Voorwaarde: geen.
Overboekingskrediet: CSU
CULIN 112 Basisprincipes van professioneel koken 2
4,0 eenheden
CULIN 112 is een voortzetting van Culinary Arts 111. Het is de introductie en toepassing van de principes van voedselbereiding. De cursus legt de nadruk op hoge productienormen, aantrekkelijke service, gebruik van de juiste apparatuur en efficiënt gebruik van tijd. De cursus legt ook de nadruk op werkvereenvoudiging, voedingsbehoeften en de bereiding van gespecialiseerd voedsel.
Hoorcollege 1,5 uur Laboratorium 7,5 uur.
Voorwaarde: CULIN 111 of gelijkwaardig.
Overdrachtskrediet: CSU
CULIN 113 Institutionele hygiënepraktijken voor foodservice en gastvrijheid
3 eenheden
Culinary Arts 113 bestudeert hygiënepraktijken zoals deze het individu en de foodservice en hospitality-activiteiten beïnvloeden. Het houdt rekening met het voorkomen en beheersen van problemen die optreden door ervaringen van gasten en medewerkers. Onderwerpen zijn onder meer: hoe ziekteverwekkers te voorkomen en onder controle te houden, veilige voedselverwerkingspraktijken, voedsel beschermen door de stroom door het etablissement, voedselveiligheidsbeheersystemen, het Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) -systeem, geïntegreerd ongediertebestrijding, opleiding van werknemers en de staat en plaatselijke voorschriften. Studenten zullen materialen van de National Restaurant Association Educational Foundation gebruiken om het ServSafe-certificeringsprogramma te voltooien.
Hoorcollege: 3 uur
Voorwaarde: geen.
Overboekingskrediet: CSU
CULIN 116 Institutionele inkoop voor horeca en foodservice
(voorheen Hospitality Procurement, Purchasing en Selection)
3 eenheden
Culinary Arts 116 onderzoekt beleid, procedures en controles en hun implementatie bij de aankoop van goederen en benodigdheden voor de foodservice- en horeca-industrie, inclusief apparatuur, servicepunten, meubels, armaturen, contractdiensten en eten en drinken. De focus van deze cursus ligt op een optimaal inkoop-, inkoop- en selectiebeleid en -procedures voor de foodservice en horeca.
Hoorcollege 3 uur.
Voorwaarde: geen.
CULIN 122 Internationale keuken
3 eenheden
Culinary Arts 122 is een inleiding tot culinaire principes en technieken afkomstig uit landen over de hele wereld. Specifieke instructiegebieden die aan bod komen, omvatten een selectie van de juiste uitrusting en gebruiksvoorwerpen, de juiste bereidingsmethoden en procedures. Voedselbereiding en presentatie worden ook benadrukt.
Hoorcollege 3 uur.
Voorwaarde: geen.
Opmerking: deze cursus kan 4 keer worden gevolgd, waarbij elke keer een andere keuken wordt benadrukt; er kunnen maximaal 12 eenheden worden verdiend.
CULIN 124 Basis voor bakken en dessert maken
3 eenheden
Culinary Arts 124 is een professionele benadering van alle aspecten van de banketbakkerij in relatie tot de foodservice-industrie. De cursus legt de nadruk op verschillende methoden voor het bereiden van cake, evenals de basisprincipes van baktechnologie. De cursus is bedoeld om studenten voldoende kennis te geven om de werken van de banketbakkerij en bakwinkel te begrijpen.
Hoorcollege 3 uur.
Voorwaarde: geen.
Let op: deze cursus mag 2 keer gevolgd worden; er kunnen maximaal 6 eenheden worden verdiend.
CULIN 212 Commerciële voedselbereiding
5,0 eenheden
CULIN 212 is bedoeld voor studenten die een carrière in de hotel- en restaurantbranche nastreven. Studenten gaan werken in een commerciële hotelkeuken waar ze leren om op grote schaal voedsel te bereiden en te produceren.
Hoorcollege 3 uur Laboratorium 6 uur.
Voorwaarde: CULIN 111.
Aanbevolen bereiding: CULIN 112.
CULIN 224 Geavanceerde bak- en patisserie
5 eenheden
Culinary Arts 224 richt zich op geavanceerde aspecten van bakken en banket met betrekking tot banketbakkers in de detailhandel en foodservice in hotels, restaurants en cateringactiviteiten. Studenten zullen geavanceerde technieken toepassen door middel van praktische laboratoriumervaring in de productie van gebak van hoge kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op producten in Europese stijl, waaronder gelamineerd deeg, gebak, cakes, petitfours, luxe desserts, tortes, mousses, chocolade en lekkernijen. De versiering wordt sterk benadrukt.
Hoorcollege 3 uur. Laboratorium 6 uur.
Voorwaarde: Culinary Arts 124 of gelijkwaardig.
Academische kalender
- Semestersysteem (16 weken).
- Het herfstsemester begint eind augustus.
- Spring Semester begint half februari.
- Zomersessie (half juni tot half augustus.); samen met een korte wintersessie van zes weken begin januari.
Nieuwe internationale studenten die rechtstreeks vanuit het buitenland solliciteren, kunnen alleen een aanvraag indienen voor de herfst- of lentesemesters. De korte sessies bieden een beperkte lesroostering voor "nieuwe" studenten en zijn het meest geschikt voor "doorlopende studenten".
Toelatingseisen
Transcripties en diploma van de middelbare school; minimaal 2,0 of "C" -cijferpuntgemiddelde, als u rechtstreeks overstapt van een in de VS gevestigde hogeschool of universiteit. TOEFL-score minimaal 45 op iBT, of IELTS 'bandscore' van minimaal 4,5 - als Engels niet uw eerste instructietaal is. Ook beëdigde verklaring van ondersteuningsformulier en bankafschrift en een persoonlijk essay van één pagina. "Voorwaardelijke toelating" is beschikbaar voor studenten zonder TOEFL of IELTS, en die overstappen van een taalschoolprogramma.
Deadlines voor aanmelding (voor buitenlandse aanvragers)
- 1 juli voor herfstsemester;
- 1 december voor het voorjaarssemester;
- [15 mei voor "zomersessie" - zomer alleen voor studenten die binnen de VS "overstappen" met een actueel en geldig formulier I-20.]
- Deadlines kunnen flexibel zijn; neem voor details contact op met het International Student Office.
Collegegeld en vergoedingen / kosten van levensonderhoud
- Collegegeld en tarieven (academisch jaar 2020-21): $ 7,581 USD (voltijds; twee semesters).
- Geschatte kosten voor levensonderhoud buiten de campus: $ 13.000 USD.
- Totale kosten voor bankafschrift = $ 22.965 USD.
- Let op: bovenstaande kosten zijn onderhevig aan periodieke / jaarlijkse wijzigingen. [Plan uw budget dienovereenkomstig].
- Collegegeld / vergoedingen worden per semester betaald bij registratie.
- "Tuition Advanced Deposit" is niet vereist.
- Het college biedt elk semester een betalingsplan voor het collegegeld.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
AAS in culinaire kunsten
- Jersey City, Verenigde Staten
- Union City, Verenigde Staten
Associate Science Degree in culinaire kunsten
- Riverside, Verenigde Staten
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, Verenigde Staten