Filter
Associate of Applied Science
Verenigde Staten Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Bekijk alle Deeltijd Associates in Toegepaste Wetenschappen in Sport in de Verenigde Staten 2019/2020

Een Associate of Applied Science is ideaal voor studenten die liever een hands-on benadering van het leren. Met een AAS, studenten nemen klassen die hen voor te bereiden op een loopbaan die entry-level kennis, specialistische vaardigheden en een hoog niveau van competentie.

 

Cursussen en programma's in de sport wetenschap, sport zakelijke of sport fysiotherapie bereiden studenten te coachen, te beheren of steun van een sportorganisatie. Studenten die zich richten op fysieke therapie en training kan ook werken in scholen of voor recreatieve organisaties.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Associate in Toegepaste Wetenschappen in Sport in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Sport, Verenigde Staten

Stanton University

De Associate of Applied Science-opleiding in Professional Golf en Golf Complexes Management (PGGCM) is een reeks samenhangende academische cursussen die de educatieve en ... [+]

Programma en doelstellingen

De Associate of Applied Science-opleiding in Professional Golf en Golf Complexes Management (PGGCM) is een reeks samenhangende academische cursussen die de educatieve en praktische basis vormen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het golfberoep - die competente golfers, professionele golfers en / willen worden. of beheerders van golfcomplexen en country clubs.

De lessen omvatten speelduur, ontwikkeling van korte spelvaardigheden, video-analyse, klaveren en reparatie, regripping en herschikking. Een integraal onderdeel van de studententraining zijn labs waarin studenten instructie geven aan het grote publiek en / of aan elkaar. Elke week wordt er een toernooi gehouden voor een competitieve ervaring. Deze toernooien worden georganiseerd door de studenten van het programma om praktische toernooiplanningservaring te bieden. Toernooien en open spelen worden uitgevoerd op gebiedsgolfbanen. De instructie die de golfprofessionals van het programma tijdens de lessen geven, biedt studenten de mogelijkheid om hun spel te verbeteren en om te onderzoeken hoe golfers het spel anders kunnen bekijken. Deze ervaring biedt studenten een goed begrip van hoe golf te leren voor een breed scala aan golfstudenten - een vaardigheid die belangrijk is voor hun toekomstige succes als golfprofessionals.... [-]

Verenigde Staten Garden Grove
September 2019
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands