Associate in Toegepaste Wetenschappen

Vind - Beste Cursus Studies

Master

Een Associate of Applied Science (AAS) opleiding bestaat voornamelijk uit cursussen die zich concentreren op het voorbereiden van een student op een startersbaan na het afronden van de opleiding. In tegenstelling tot de Associate of Arts of Associate of Science opleidingen die bijdragen aan het leggen van de "basis" voor het overhevelen van studiepunten naar een vierjarige universitaire studie, kiezen studenten voor een AAS als ze zo snel mogelijk aan het werk willen gaan en geen directe plannen hebben om hoger, academisch onderwijs te volgen. Daarnaast wordt het een Associate of "Applied" Science genoemd omdat het een praktischere en 'hands-on' instructie en/of laboratoriumwerk omvat, in plaats van klassikale lessen en het schrijven van opdrachten. Een ander belangrijk verschil tussen een AAS en een AS of AA is dat Associate of Science/Art studies zich richten op cursussen in de vrije kunsten die al dan niet relevant zijn voor het vakgebied van een student.

Voordelen van het Behalen van een Associate of Applied Science

Studenten die meer "hands-on" leerlingen zijn, doen het meestal goed in een Associate of Applied Science programma. Een AAS stelt studenten die de behoefte hebben om zo snel mogelijk te beginnen met werken, in staat om zich voor te bereiden op banen die gespecialiseerde vaardigheden, kennis en een hoger competentieniveau vereisen.

Hoeveel kost het om een ​​Associate of Applied Science te halen?

Het collegegeld voor een AAS graad kan lager zijn dan de kosten voor een Associate of Arts of een Associate of Science degree omdat veel AAS programma's nog geen twee jaar in beslag nemen. Aangezien de nadruk op het hands-on leren in laboratoria en op stages-georienteerde studieschema's ligt, zijn de kosten voor lessen/lezingen en schoolboeken aanzienlijk lager.

Kansen op een Baan voor Studenten met Associate of Applied Science Degrees

Omdat binnen een AAS de focus ligt op het leren hoe je een taak uit moet voeren in plaats van op academische studies, ligt de voorkeur bij banen zoals AutoCAD technicus, gedrags- onderwijsassistent, carrosserie technicus en strafrecht posities eerder bij afgestudeerden van een AAS-programma dan afgestudeerden van AA of AS programma's.

Waarom een ​​Online Associate of Applied Science Volgen?

Vanwege minimaal academisch typewerk en meer hands-on leren dat bij een AAS curriculum hoort, zullen studenten het volgen van een online AAS interessanter en gemakkelijker vinden om te volgen dan het bijwonen van hoorcolleges op een traditionele regionale school of technische school.

Hoe Kan ik me Aanmelden voor een Associate of Applied Science Programma?

 

Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer

Vennoot in toegepaste wetenschap (AAS) in de boekhouding

Mid Michigan College
Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Verenigde Staten Harrison Mount Pleasant +1 more

Onze faculteit maken het verschil. Ze komen uit een verscheidenheid van achtergronden, waardoor de echte wereld bedrijfsleven en boekhoudkundige ervaringen in de klas. Dit betekent dat onze studenten leren van meer dan hun schoolboeken. En we zorgvuldig afstemmen leerstrategieën om ervoor te zorgen dat afgestudeerden zijn werkplek klaar. [+]

Waarom kiezen MMCC?

Onze faculteit maken het verschil. Ze komen uit een verscheidenheid van achtergronden, waardoor de echte wereld bedrijfsleven en boekhoudkundige ervaringen in de klas. Dit betekent dat onze studenten leren van meer dan hun schoolboeken. En we zorgvuldig afstemmen leerstrategieën om ervoor te zorgen dat afgestudeerden zijn werkplek klaar.

Onze transfer partners, Zoals Northwood University, geeft aan dat onze studenten komen voorbereid en slagen in hun bacheloropleidingen.

Onze gepersonaliseerde aanpak tot succes zorgt ervoor dat je niet een nummer. Onze faculteit leren de namen van hun leerlingen, omdat onze klassen zijn klein en onze cursussen zijn gericht. We hebben onszelf niet verspreid dun, wat betekent dat je profiteren van meer aandacht en meer begeleiding. We slagen als je slaagt, zodat onze investering in uw succes is persoonlijk.... [-]


Associate in Applied Science in Cyber ​​Security

Garrett College
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten McHenry +1 more

Garrett's Associate in Applied Science (AAS) graad in Cybersecurity bereidt studenten voor op het personeelsbestand in de cybersecurity-industrie. [+]

Cyberbeveiliging

Wil je meedoen met de strijd tegen cybercriminaliteit? Hou je van het geluid van het beschermen van computers tegen ongeoorloofde toegang of vernietiging? Als u een passie hebt voor technologie en anderen wilt helpen hun privé-informatie te laten stelen, is een carrière in cybersecurity wellicht de juiste beslissing voor u. Bereid jezelf voor op een carrière in de beroeps- en cybersecuritybranche met een diploma of certificaat in cybersecurity van Garrett College .

Waarom kiezen voor Garrett voor Cybersecurity?

Garrett's Associate in Applied Science (AAS) graad in Cybersecurity bereidt studenten voor op het personeelsbestand in de cybersecurity-industrie. Het curriculum biedt studenten veel praktische opdrachten om hen voor te bereiden op echte taken die ze in hun loopbaan zullen tegenkomen.... [-]


Associate in Toegepaste Wetenschappen in Webdesign en Ontwikkeling

Washtenaw Community College
Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Verenigde Staten Ann Arbor

Dit is een uitgebreid, strikt programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carriere in de web development industry. Coursework bereidt studenten op voor werk als webontwikkelaars met opties om zich te specialiseren in Webdesign of Web Development. Studenten hebben de keuze om een ​​van de twee verschillende specialiteitspaden binnen dit programma te volgen. [+]

Dit programma is beschikbaar op de campus

Articulatie

Washtenaw Community College in Ann Arbor, Michigan heeft meer dan 120 artikulatieovereenkomsten met vierjarige hogescholen in de hele staat. Studenten die van plan zijn om naar een vierjarige universiteit over te brengen, dienen te ontmoeten met een adviseur om te verzekeren dat de Overeenkomstovereenkomst van Michigan is voldaan.

Contact Informatie

Wij verwelkomen uw vragen, suggesties of opmerkingen. Stuur ons een e-mail naar studrec@wccnet.edu of bel 734-973-3543. Onze kantooruren zijn van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 21:00 uur (GMT) vrijdag en van 13:00 tot 17:00 uur (GMT).

Vereisten Webdesign Track ... [-]

Associëren in toegepaste wetenschap, informatietechnologie - webontwikkeling

Delaware County Community College
Campus Voltijd 2 - 3 jaar September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

De web development specialisatie is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carriere als webprofessor. Voltooiing van deze programmapunt zal de studenten de vaardigheden bieden die nodig zijn voor entry level-posities als webdesigners / ontwikkelaars. Concepten omvatten informatieontwerp, netwerkbeheer, database management, interface design en programmering. [+]

De web development specialisatie is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carriere als webprofessor. Voltooiing van deze programmapunt zal de studenten de vaardigheden bieden die nodig zijn voor entry level-posities als webdesigners / ontwikkelaars.

Concepten omvatten informatieontwerp, netwerkbeheer, database management, interface design en programmering.

Studenten leren websites creëren met behulp van de huidige software en technologieën van de industrie. Daarnaast leren de leerlingen hoe media technologieën zoals geluid, video en animatie in websites opnemen.

Programma Resultaten

Na het succesvolle afronden van dit programma moeten de studenten in staat zijn om: ... [-]


Kantoorsystemen en Management Associate of Applied Science Degree (AAS)

Moraine Valley Community College
Campus Voltijd 64 uur September 2019 Verenigde Staten Palos Hills

Dit programma bereidt studenten voor op een loopbaan in administratieve ondersteuning en eerstelijns supervisie. Afhankelijk van het concentratiegebied van een student, komen afgestudeerden in aanmerking voor functies als administratief assistent, juridisch kantoorassistent, medisch secretaresse, grafische en desktopuitgever, webdesign-assistent, officemanager of helpdeskspecialist. [+]

Office Systems and Applications, AAS

Dit programma bereidt studenten voor op een loopbaan in administratieve ondersteuning en eerstelijns supervisie. Afhankelijk van het concentratiegebied van een student, komen afgestudeerden in aanmerking voor functies als administratief assistent, juridisch kantoorassistent, medisch secretaresse, grafische en desktopuitgever, webdesign-assistent, officemanager of helpdeskspecialist. Studenten die dit programma voltooien, zullen naar verwachting beschikken over uitstekende vaardigheden op het gebied van toetsen, proeflezen en documentopmaak; geavanceerde computertoepassingen; sterke communicatievaardigheden; brede vaardigheden voor administratieve ondersteuning; uitstekende interpersoonlijke vaardigheden; flexibiliteit; en professionaliteit. Van studenten die dit programma afronden, mag worden verwacht dat zij leidinggevenden op lager niveau begeleiden. Studenten met werkervaring en gevorderde vaardigheden moeten contact opnemen met de programmacoördinator voor informatie over beoordeling en vervanging van cursussen. Van studenten zonder vereiste vaardigheden wordt verwacht dat ze de nodige aanvullende cursussen volgen. Een belangrijk kenmerk van dit programma is de stage / seminar component die on-the-job training biedt en de student die nieuw is in het veld een kans biedt om in een professionele setting te werken en deze te evalueren. De werkgever kan de student ook evalueren op een mogelijke fulltime baan na zijn afstuderen. Studenten die zich willen inschrijven voor de stage / het seminar moeten voorafgaand aan de inschrijving contact opnemen met de stagecoördinator. Programmavereiste: toetsenbordvaardigheid van 40 netto woorden per minuut door aanraking. Studenten die dit vaardigheidsniveau moeten bereiken, moeten zich inschrijven voor OSA-100-toetsenbord... [-]


Associate of Applied Science in Pre-Engineering

Wallace State Community College
Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Verenigde Staten Hanceville

Het Pre-Engineering Programma is bedoeld voor studenten die zich willen voorbereiden op een carrière in Engineering. [+]

AWARD AANGEBODEN Associate in Science Degree - General StudiesOver Pre-Engineering

Het Pre-Engineering Programma is bedoeld voor studenten die zich willen voorbereiden op een carrière in Engineering. Geïnteresseerde studenten moeten hun onderwijs- en carrièredoelen zo vroeg mogelijk bespreken met een ingenieursadviseur voordat ze cursussen gaan volgen om te zorgen voor een juiste selectie van de cursus. Studenten moeten de standaard toelatingsprocedures van het College volgen.

Studenten zullen hun kennis van wiskunde en wetenschappen vergroten, zodat ze een basis maar ook brede kennisbasis hebben die hun technische studies na de overdracht aanvult. Studenten moeten in staat zijn om met succes door paden van de sectoren Scheikundige Technologie, Civiele Techniek of andere Techniek te navigeren.... [-]


Medewerker van toegepaste wetenschap in de computer informatie systemen

Henry Ford College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Detroit

Het CIS programma biedt speciale, zorgzaam, en goed geïnformeerde faculteit, kleine klassen en een curriculum dat is ontworpen met de industrie partner input voor hands-on ervaring met de nieuwste technologieën. Onze cursussen zijn laboratoriumwerk in de huidige industriële technologie en software, zoals PHP, MySQL, Oracle, .NET, Java en Mobile Application Development. [+]

Heeft u genieten van het werken met computers en technologie? Hou je om problemen op te lossen en uit te spellen en puzzels? Dan is de Computer Information Systems (CIS) programma voor u.

Ons programma biedt studenten met diepgaande kennis en vaardigheden in een breed scala van IT-disciplines, waaronder de programmering, database ontwikkeling, pc reparatie, netwerken, besturingssystemen, security, web development, en het systeem analyse en ontwerp. Na een succesvolle afronding van ons programma, zullen de studenten een uitstekende uitgangswaarde vaardigheden en kennis hebben in alle belangrijke IT specialisaties, het vermogen om goed zowel zelfstandig als met een team, het werk en de vaardigheden die nodig zijn om direct in de beroepsbevolking of overmaking op een 4- jaar universiteit.... [-]


Associate Degree in Applied Science - Hospitality Industry: restaurantmanagement

Parkland College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Champaign

Restaurantmanagement omvat aspecten van public relations, inventaris, omgaan met personeel, klantenservice, etc. Managers moeten ervoor zorgen dat het restaurant efficiënt en winstgevend opereert. Ze moeten zowel zakelijk als creatief zijn. Soms zal een restauranteigenaar ook als restaurantmanager verdubbelen. Een sterke manager is essentieel voor het succes van restaurants - hij of zij is normaal de persoon die zowel personeel als klantaangelegenheden behandelt. [+]

Restaurantmanagement omvat aspecten van public relations, inventaris, omgaan met personeel, klantenservice, etc. Managers moeten ervoor zorgen dat het restaurant efficiënt en winstgevend opereert. Ze moeten zowel zakelijk als creatief zijn. Soms zal een restauranteigenaar ook als restaurantmanager verdubbelen. Een sterke manager is essentieel voor het succes van restaurants - hij of zij is normaal gesproken zowel de persoon die met het personeel omgaat als de klant.

Het restaurantmanagementprogramma bereidt studenten voor op baanbrekende posities op het gebied van restaurants, catering en institutionele foodservices. Gespecialiseerde cursussen worden aangeboden in hoeveelheden voedselbereiding; toezicht; controle van eten, drinken en arbeidskosten; en menu-planning in de foodservice-industrie.... [-]


Veterinaire technologie

Independence Community College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Independence

Veterinaire Technici zijn de 'nurse practitioners' van het dier gezondheidszorg. Ze helpen met de dag-tot-dag functies in dierenklinieken, onderzoeksfaciliteiten, dierentuinen, en wilde dieren en faciliteiten, werken onder toezicht van een erkende dierenarts, bieden ondersteuning voor alle aspecten van de verzorging van de dieren ... [+]

Veterinaire Technology

Veterinaire Technici zijn de 'nurse practitioners' van het dier gezondheidszorg. Ze helpen met de dag-tot-dag functies in dierenklinieken, onderzoeksfaciliteiten, dierentuinen, en wilde dieren en faciliteiten, werken onder toezicht van een erkende dierenarts, bieden ondersteuning voor alle aspecten van de verzorging van de dieren.

Associate of Applied Science Degree onafhankelijkheid Community College biedt studenten de opleiding in de vorm van klassikale instructie en hands-on ervaring in het veld en professionele stages in dierlijke zorgfaciliteiten. Studenten kunnen verwachten om de biologie, dier fysiologie, anatomie, gemeenschappelijke procedures en medicijnen, gezondheid en hygiëne, dier handling en andere gerelateerde onderwerpen te bestuderen. Tijdens het laatste kwartaal van het programma, studenten werken met echte patiënten in real-life situaties die hen te voorzien van essentiële voorbereiding voor het werken met dieren en hun baasjes als Vet Tech.... [-]


Boekhoudkundige technicus

Taylor Business Institute
Campus 80 weken September 2019 Verenigde Staten Chicago

De Associate of Applied Science in Accounting Technician maakt studenten vertrouwd met boekhoudkundige grondbeginselen. Studenten leren de opnamefuncties van het boekhoudproces en analyseren, classificeren en samenvatten financiële rapporten en andere soortgelijke documenten. Naast elementaire boekhoudkundige vaardigheden, zullen studenten in dit programma een geavanceerde opleiding krijgen gericht op kostenberekening en beginselen van het ondernemingsrecht. [+]

Elk groot bedrijf heeft boekhouding nodig

Ben je klaar om deel uit te maken van het boekhoudteam? Zo ja, ga dan naar TBI waar u in een innovatieve omgeving leert van docenten die in het bedrijfsleven en de industrie werken. Afgestudeerden zijn voorbereid op instapniveau op gebieden als boekhouden, boekhoudkundig personeel, salarisadministratie en tijdwaarnemingsmedewerkers en belastingbereiders.

Programma beschrijving

De Associate of Applied Science in Accounting Technician maakt studenten vertrouwd met boekhoudkundige grondbeginselen. Studenten leren de opnamefuncties van het boekhoudproces en analyseren, classificeren en samenvatten financiële rapporten en andere soortgelijke documenten. Naast elementaire boekhoudkundige vaardigheden, zullen studenten in dit programma een geavanceerde opleiding krijgen gericht op kostenberekening en beginselen van het ondernemingsrecht.... [-]


Associate of Science Degree in Audio

SAE Institute North America
Campus Voltijd 16 maanden September 2019 Verenigde Staten Atlanta Chicago Emeryville Nashville San Jose +4 more

[+]

Associate in Toegepaste Wetenschappen Opleiding 2018/2019. audio Engineering Music Programming Maak deel uit van een team dat je talenten voedt, en raadt u aan om uw leren potentieel te bereiken. Componist Archivaris Programmeur Project Manager mix Engineer sound designer Opnemen Engineer Sound Editor [-]

Associate in Applied Science in Accounting

Hawaii Community College
Campus September 2019 Verenigde Staten Hilo

Het boekhoudprogramma bereidt studenten voor op instapniveau. Leren gaat over de boekhoudkundige vergelijking en de boekhoudcyclus, het vastleggen van financiële transacties en het opstellen van financiële overzichten. [+]

PROGRAMMA BESCHRIJVING

Het boekhoudprogramma bereidt studenten voor op instapniveau. Leren gaat over de boekhoudkundige vergelijking en de boekhoudcyclus, het vastleggen van financiële transacties en het opstellen van financiële overzichten.

PROGRAMMA UITGANGEN LEREN

Na succesvolle afronding zijn studenten bereid om:

Voer elementaire boekhoudkundige taken en zakelijke wiskundige vaardigheden uit om nauwkeurige boekhoudsystemen in organisaties met winstoogmerk te behouden.Communiceer met belanghebbenden op een manier die de organisatiecultuur en gevoeligheid voor een diverse klant- en gemeenschapsbehoefte weerspiegelt.Voer standaard kantoorfuncties uit met behulp van standaard en opkomende technologieën.Demonstreer, in een werkomgeving, effectief zelfmanagement door efficiënt gebruik te maken van tijd en persoonlijke verplichtingen.Neem effectief deel aan individuele en groepsbeslissingen.Gebruik kritisch denkvermogen om beslissingen te nemen die de wettelijke en ethische normen van het accountantsberoep weerspiegelen. [-]

Graad in de culinaire & hospitality management

Lane Community College
Campus Voltijd 2 jaar June 2019 Verenigde Staten Eugene

We zijn trots en vereerd om een ​​joint-geaccrediteerde Culinary Arts & Hospitality Management Program zijn - de 1e in Oregon en de Pacific Northwest! Onze missie is het opleiden, trainen, en bieden studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen programma. [+]

We zijn trots en vereerd om een ​​joint-geaccrediteerde Culinary Arts & Hospitality Management Program zijn - de 1e in Oregon en de Pacific Northwest!

Onze Culinary Arts programma wordt erkend als Voorbeeldige Status!

Onze missie is het opleiden, trainen, en bieden studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen programma. We zijn toegewijd om onze studenten met een kwaliteit van het onderwijs die hen voor te bereiden om banen te krijgen en aan te passen aan de vele uitdagingen van een steeds veranderende industrie.

Onze website bevat curriculum en opnames informatie voor elk onderdeel van het programma, nieuws van komende evenementen zoals onze klassieke keuken Dinners, faculteit achtergronden en telefoonnummers, evenals een alumni koppelen voor oud-studenten en professionals uit de industrie om contact te houden.... [-]


Informatietechnologie specialist aas graad

North Iowa Area Community College
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Mason City

De Information Technology Specialist Degree opleiding bereidt de student om netwerkcomponenten, personal computer reparatie, het oplossen van problemen, en het beheer van werkstations en server systemen te begrijpen. [+]

De Information Technology Specialist Degree opleiding bereidt de student om netwerkcomponenten, personal computer reparatie, het oplossen van problemen, en het beheer van werkstations en server systemen te begrijpen. De professionele demonstreert het nodig voor het ontwikkelen, opzetten, opzetten, onderhouden en repareren alle problemen die zich kunnen voordoen terwijl gebruikers zijn het uitvoeren van werk-gerelateerde concepten, met inbegrip van fundamentele bescherming theorie over virussen, malware en spyware vaardigheden die een computersysteem tijdens mogen invoeren dagelijks gebruik.

Dit programma biedt de student de gelegenheid om de onderstaande certificeringen te streven:... [-]


Milieutechnologie programma

College of Southern Idaho
Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Verenigde Staten Twin Falls

Environmental Technology studenten zal zich specialiseren over manieren om hernieuwbare energie te produceren in twee hoofdcategorieën: Combustion en Elektrotechniek. [+]

Environmental Technology studenten zal zich specialiseren over manieren om hernieuwbare energie te produceren in twee hoofdcategorieën: Combustion en Elektrotechniek.

Verbranding brandstoffen zijn onder andere biodiesel, ethanol, biogas en waterstof. De elektrische categorie omvat zonne-energie, residentiële wind, aardwarmte en waterkracht.

Daarnaast zullen de studenten opleiding in water: meting, Law, en Kwaliteit. Water is een belangrijk aspect van een duurzaam milieubeheer.

Waarom Milieutechnologie bij CSI?

Word lid van de opkomende groene energie revolutie. Groene boorden banen zijn snel hun weg naar de mainstream beroepsbevolking. Of u geïnteresseerd bent in het helpen beteugelen onze honger naar het buitenland geproduceerde olie, het verminderen van uw carbon footprint, het verkrijgen van energie-onafhankelijkheid, of gewoon denken dat de technologie is spannend zijn - Je bent aan het juiste adres!... [-]