35 Associate of Applied Science Opleidingen in Culinaire Vaardigheden in Noord-Amerika voor 2024
Filters
Filters
- Associate of Applied Science
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
35 Associate of Applied Science Opleidingen in Culinaire Vaardigheden in Noord-Amerika voor 2024
Popular degree type
See less
Popular study format
Popular education type
Popular locations
Associate of Applied Science Opleidingen in Culinaire Vaardigheden
Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.
Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.
Een Associate of Applied Science geeft studenten een solide basis in zowel gespecialiseerde carrière opleiding en algemeen onderwijs. Studenten op zoek naar een fast track in de beroepsbevolking kan de school full-time bij te wonen en hun programma te voltooien in twee jaar.