$close

Filters

Resultaten weergeven

Associates in Toegepaste Wetenschappen in Business Administration in de Verenigde Michigan Verenigde Staten

Associate of Applied Science degree programma's zijn beschikbaar in een groot aantal gebieden, waaronder het bedrijfsleven, mode, technologie, gezondheid, recht en gastvrijheid. Het nastreven van deze mate kunt u zich richten op uw interessegebied en beginnen met het bouwen van een solide basis voor toekomstig succes.De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aan… Meer informatie

Associate of Applied Science degree programma's zijn beschikbaar in een groot aantal gebieden, waaronder het bedrijfsleven, mode, technologie, gezondheid, recht en gastvrijheid. Het nastreven van deze mate kunt u zich richten op uw interessegebied en beginnen met het bouwen van een solide basis voor toekomstig succes.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Lees Minder
Lees meer over studeren in de Verenigde Staten
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Bay Mills Community College
Superior Township, Verenigde Staten

Het programma Office Administration is bedoeld om studenten de basiskennis, vaardigheden en competenties te bieden die nodig zijn voor een baan in een kantooromgeving.

Het programma Office Administration is bedoeld om studenten de basiskennis, vaardigheden en competenties te bieden die nodig zijn voor een baan in een kantooromgeving. -
Associate of Applied Science
Engels
Campus