$close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Bedrijfseconomie 2022/2023

Een Associate of Applied Science is een applicatie-gedreven mate meestal verkregen in minder tijd dan een bachelor 's. Het kan meestal in twee jaar worden voltooid, hoewel het volgen van deeltijdklassen het programma langer kan maken. Wat is een Associate of Applied Science in Business Economics? Dit onderwerp kijkt over het algemeen naar de financiën die betrokken zijn bij het runnen en l… Meer informatie

Een Associate of Applied Science is een applicatie-gedreven mate meestal verkregen in minder tijd dan een bachelor 's. Het kan meestal in twee jaar worden voltooid, hoewel het volgen van deeltijdklassen het programma langer kan maken.

Wat is een Associate of Applied Science in Business Economics? Dit onderwerp kijkt over het algemeen naar de financiën die betrokken zijn bij het runnen en laten groeien van een bedrijf, maar kan zich ook wagen in boekhouding en auditing. Sommige cursussen kunnen onder meer bedrijfsrecht, belastingadministratie en economische principes omvatten. Als u ervoor kiest om u sterker te concentreren op het zakelijke doel, kunt u ook cursussen volgen in spreken in het openbaar en managementtheorie.

Sommige vaardigheden die u tijdens dit programma kunt opdoen zijn leiderschap, computationele analyse en prognoses. Bedrijfsdiploma's hebben vaak een of andere vorm van leiderschap, wat handig is bij het leiden van projecten en het verkrijgen van promoties. Analyse en voorspelling zijn nuttig voor het voorspellen van markttendensen en het adviseren van begrotingscomités.

De kosten van een associate 's is over het algemeen minder dan een bachelor ' s, omdat het duurt half zo lang om te voltooien. De exacte kosten zijn afhankelijk van het onderwerp dat u kiest, de instelling die u bezoekt en of u cursussen online kunt volgen.

Een bedrijfsdiploma is zeer flexibel als het gaat om het zoeken naar een baan. Binnen een organisatie kan een bedrijfseconomische graad u helpen bij het vinden van een baan in administratie, human resources of marketing, en werken als iets van een administratief assistent tot een HR-manager of verkoopdirecteur. Door je te richten op economie, kun je deuren openen naar boekhoudkundige en andere financiële banen. Andere organisaties hebben ook gekwalificeerde afgestudeerden nodig om de backend van hun bedrijf te runnen. Als u ervoor kiest om door te gaan met school en te schieten voor een bachelor of hoger, dan kunt u later solliciteren naar een baan als onderzoeker of opvoeder.

Associate degrees in bedrijfseconomie zijn verkrijgbaar bij verschillende instellingen over de hele wereld. Om de school te kiezen die bij u past, moet u nadenken over uw doelen en middelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Victoria College
Victoria, Verenigde Staten

Victoria College Business Management Program biedt een Associate of Applied Science-graad in bedrijfsbeheer en een Level I-certificaat en drie Occupational Skills-certificaten ... +

Victoria College Business Management Program biedt een Associate of Applied Science-graad in bedrijfsbeheer en een Level I-certificaat en drie Occupational Skills-certificaten. -
Associate of Applied Science
Engels
Campus