Read the Official Description

AWARD AANGEBODEN Certificaat (4 semesters)

Over het programma

Chef-koks, koks en voedselbereiders bereiden een groot aantal voedingsmiddelen voor, bereiden deze voor en koken ze in een verscheidenheid aan restaurants en andere eetgelegenheden. Chef-koks en koks creëren recepten en bereiden maaltijden, terwijl werknemers in de voedselbereiding groenten pellen en snijden, vlees snijden, pluimvee bereiden en andere taken uitvoeren, zoals het schoon houden van werkruimtes en het bewaken van de temperaturen van ovens en kookplaten.

Chef-koks kunnen het werk van het keukenpersoneel coördineren, de bereiding van maaltijden regelen, portiegroottes bepalen, menu's plannen, voedselvoorraden bestellen en toezicht houden op keukenactiviteiten om een ​​uniforme kwaliteit en presentatie van maaltijden te garanderen.

Naast restaurants en cafetaria's gebruiken kruidenierswaren en speciaalzaken koks en keukenvoorbereiders om recepten te ontwikkelen en maaltijden klaar te maken voor klanten om uit te voeren.

Sommige chef-koks en koks doen zaken als cateraars of persoonlijke chef-koks of ze openen hun eigen restaurant. Anderen worden instructeurs in culinaire trainingsprogramma's.

De culinaire kunstvakopleiding biedt georganiseerde, gespecialiseerde leerervaringen die theorie, laboratorium en winkelervaring omvatten, aangezien deze betrekking hebben op voeding, planning, selectie, inkoop, conservering, bereiding en serveren van voedsel en voedselproducten. Inbegrepen in dit programma zijn de studie van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en hun voedingswaarden, en instructie in de voedselverwerking, het bereiden van hoeveelheden, het opslaan van apparatuur, sanitaire voorzieningen in voedselverwerking en management. De instructie legt de nadruk op voedings- en kwantiteitsserviceservices in commerciële horecagelegenheden.

Carrière Outlook

Er wordt verwacht dat vacatures voor chef-koks, koks en voedselvoorbereiders in 2014 overvloedig zullen zijn. De groei van de werkgelegenheid zal worden gestimuleerd door een toename van de bevolking, het gezinsinkomen en de vrije tijd, waardoor mensen vaker uit eten kunnen gaan en vakanties kunnen opnemen. De gemiddelde jaarlijkse inkomsten van chefs en chef-koks bedroegen in mei 2012 $ 42.480, waarbij de hoogste 10 procent meer dan $ 74.120 per jaar verdiende. (Bron: US Department of Labor Bureau of Labor Statistics)

Program taught in:
Engels
Wallace State Community College
Last updated October 14, 2018
Deze cursus is
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 semesters
Full-time
Prijs
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum