Associate of Applied Science in Culinary Arts
Virginia Western Community College
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Roanoke, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Wist je dat Virginia Western Community College kwalitatief hoogstaand culinair onderwijs biedt dat door de American Culinary Federation wordt erkend? Wist je dat er over de hele wereld vraag is naar culinaire kunstvaardigheden? Een AAS in culinaire kunsten aan het Virginia Western Community College bereidt je voor op het kiezen van een opwindende culinaire carrière.
Dit curriculum is bedoeld om studenten de kennis en basisvaardigheden te bieden die nodig zijn om te slagen in de culinaire industrie.
Programmadoelstellingen: Afgestudeerden voldoen aan de deelnamevereisten van de American Culinary Federation voor de aanduidingen Certified Culinarian (CC) en Certified Pastry Culinarian (CPC).
Dit curriculum bereidt afgestudeerden voor om het personeelsbestand op verschillende niveaus te betreden in de volgende functies: bakker, vleeskuikenkok, expediteur, bak / gebakken kok, pantry kok, banketbakker, soep- en sauskok, souschef en groentekok. Met succesvolle werkervaring kunnen studenten chef-koks en chef-koks worden.
in staat zijn om alle essentiële functies van een culinair uit te oefenen:
Communiceer naar tevredenheid met klanten, leidinggevenden, collega's en het culinaire team, inclusief een diverse groep mensen.
Zie en hoor adequaat om te reageren op de gevarieerde culinaire omgevingen, zoals het ontvangen en interpreteren van verschillende apparatuursignalen.
Kijk adequaat om apparatuurmeters te lezen om de weergegeven gegevens correct te interpreteren.
Wees voorbereid op het bijwonen en staan / lopen tijdens de les en labs gedurende de dag en avonden, die 3 tot 9 uur duren.
Loop langdurig snel van het ene gebied naar het andere. Werk met gevoel voor urgentie.
Buig of hurk regelmatig.
Helpen bij het optillen of verplaatsen van apparatuur, kookpotten en pannen en voedselingrediënten.
Demonstreer voldoende oog- / handcoördinatie voor behendigheid bij het hanteren van apparatuur en gebruiksvoorwerpen.
Gebruik handen voor grijpen, duwen, trekken en fijne manipulatie.
Werk gedurende korte perioden met volledig gestrekte armen boven uw hoofd.
Differentieer het kleurenspectrum voor een goede voorbereiding en presentatie van bereide gerechten.
Beschikken over de gezichtsscherpte om handgeschreven aanvragen correct te lezen, bestellingen te ontvangen, rapporten en recepten te ontvangen en veiligheid te bieden aan klanten.
Moet minimaal 50 pond kunnen tillen.
In staat zijn om te multi-tasken en het hoofd "horizontaal" te houden wanneer u wordt blootgesteld aan zeer stressvolle en veeleisende situaties in laboratorium- en stageomgevingen.
Werk dichtbij een diverse groep mensen.
Bestand tegen hoge temperaturen gedurende langere perioden.
Werk als lid van een hecht team.
Ondanks het voorgaande komt een gekwalificeerd persoon met een handicap die deze essentiële functies kan uitoefenen met redelijke aanpassingen in aanmerking voor toelating en andere gekwalificeerde kandidaten.
Hoewel dit programma niet bedoeld is voor overdracht, kunnen er overeenkomsten zijn met specifieke instellingen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Associate of Science in bakken en gebak
- Oakland, Verenigde Staten
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten
Associate Degree in Culinaire Kunsten
- Appleton, Verenigde Staten