AFA Degree Art, muziek

Studenten kunnen hun eerste twee jaar studie in Moraine Valley voltooien voor vrijwel elke bacheloropleiding aan een vierjarige universiteit of universiteit. Elk van de associate degrees van de Moraine Valley-Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS), Associate in General Studies (AGS) en Associate in Fine Arts (AFA) - zijn een combinatie van basiscursussen voor algemene educatie en major- specifieke keuzevakken. Voor een succesvolle overdracht moeten studenten overwegen welk vierjarig college of universiteit ze willen bijwonen en moeten ze cursussen zorgvuldig selecteren. De academische adviseurs van Moraine Valley zijn beschikbaar om studenten te helpen een individueel educatief plan te ontwikkelen.

MUZIEK, AFA

(Voldoet niet aan het Illinois Articulation Initiative-General Education Core Curriculum)

Associate in Fine Arts - 64 kredieturen

Leerplancode 1426

Dit programma vereist minimaal 64 credit-uren en biedt de basiscursussen die vereist zijn in de eerste twee jaar van een muziekopleiding. Studenten die geïnteresseerd zijn in de overgang naar een baccalaureaatprogramma, moeten zich ervan bewust zijn dat de toelating tot overdracht concurrerend is en in het algemeen een auditie vereist samen met plaatsingsonderzoeken voor toelating tot de major, gevorderde stageplaatsing en studiebeurs. Het programma voldoet niet aan de volledige IAI-kern van het algemene onderwijs; daarom moeten studenten die dit diploma behalen voldoen aan de algemene onderwijsvereisten voor de bacheloropleiding van de universiteit waarnaar zij van plan zijn over te stappen. Studenten die willen voldoen aan de IAI-norm voor algemene vorming, moeten echter een academisch adviseur raadplegen. Deze cursusaanbevelingen zijn bedoeld voor studenten die twijfels hebben over een overdrachtsschool. Studenten die een overdrachtsschool hebben geselecteerd, moeten de catalogus van die school en een academisch adviseur raadplegen voor vereisten die geschikt zijn voor de eerste twee studiejaren. College catalogi en transfer gids voor vele vier jaar colleges zijn beschikbaar in het Academisch Adviserend Centrum.

ART, AFA

(Voldoet niet aan het Illinois Articulation Initiative-General Education Core Curriculum)

Associate in Fine Arts Degree - 65 Kredieturen

Leerplancode 1425

Dit programma vereist minimaal 65 credit-uren en biedt de basiscursussen die in de eerste twee jaar van een kunstopleiding vereist zijn om studenten voor te bereiden op de overgang naar een bacheloropleiding in een kunstopleiding. Studenten die geïnteresseerd zijn in de overgang naar een baccalaureaatprogramma, moeten zich ervan bewust zijn dat de toelating tot overdracht concurrerend is en dat de meeste scholen een beoordeling van de portfolio vereisen voor toelating tot een bacheloropleiding, gevorderde stageplaatsing en studiebeursafspraak. Het programma voldoet niet aan de volledige IAI-kern van het algemene onderwijs; daarom moeten studenten die dit diploma behalen voldoen aan de algemene onderwijsvereisten voor de bacheloropleiding van de universiteit waarnaar zij van plan zijn over te stappen. Studenten die willen voldoen aan de IAI-norm voor algemene vorming, moeten echter een academisch adviseur raadplegen. Deze cursusaanbevelingen zijn bedoeld voor studenten die twijfels hebben over een overdrachtsschool. Studenten die een overdrachtsschool hebben geselecteerd, moeten de catalogus van die school en een academisch adviseur raadplegen voor vereisten die geschikt zijn voor de eerste twee studiejaren. Collegecatalogi en overdrachtsgidsen voor veel vierjarige colleges zijn beschikbaar in het Academic Advising Center. Kunsteducatie majors worden aanbevolen om een ​​AA-graad te behalen in plaats van een AFA-diploma.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 14 andere vakken van Moraine Valley Community College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
64 - 65 uur
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019