Associate Van Kunst In De Menselijke Diensten

Metropolitan College of New York

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate Van Kunst In De Menselijke Diensten

Metropolitan College of New York

Associate of Arts in Human Services

De Assessment Plan voor de Audrey Cohen School of Human Services en Onderwijs (ACSHSE) dient in dienst te nemen en voldoen aan de MCNY Strategisch Plan 2009-2014, subdoel 1.A.4 "het creëren en een alomvattend plan om programma specifieke resultaten te beoordelen implementeren , dimensionale resultaten in programma's, en de systematische toepassing van de PCE (Purpose Centered Onderwijs) ". Daarnaast zal ACSHSE proberen de accreditatie-instanties van het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs en van de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE) normen die betrekking hebben op de beoordeling van het leren van studenten te voldoen. De naleving van de normen voor beoordeling voor de tevredenheid van de accreditatie-instanties met betrekking tot de programma's in ACSHSE was een belangrijke factor in het ontwerp, de planning en uitvoering van een formele evaluatie plan. ACSHSE heeft de aanbevolen vier stappen planningsproces zoals benadrukt door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs aangenomen: (1) Definieer heldere doelen; (2) De uitvoering van strategieën om bepaalde doelstellingen te realiseren; (3) onderzoek naar de verwezenlijking van de gestelde doelen; en (4) het gebruik van de resultaten en de gegevens van de beoordeling aan curricula updates / herzieningen (Beoordelen van Studie, 2005) op de hoogte.

Evaluatie Implementatie & Analysis voor Programma Verbetering

Er zijn vijf belangrijke fasen van de leerresultaten beoordelingsproces:

 1. Leerdoelen Review - Een overzicht van de leerdoelen in de syllabi zal worden uitgevoerd om de meetbaarheid van de doelstellingen vast te stellen en, zo niet, dan zou juist worden gedocumenteerd om verder te gaan.
 2. Assessment / Instrumenten - Een overzicht van de evaluatie-instrumenten om te bepalen dat zij een afspiegeling is van het programma en natuurlijk doelen en gegevens verstrekken voor verbetering van het leerplan.
 3. Analyse van de gegevens en de presentatie van de bevindingen - Present bevindingen over hoe effectief was het leren zo afgeleid door een analyse van de evaluatie-instrumenten.
 4. Verslag over het hele proces dat beoordeling en modificaties aan leerdoelen, onderwerpen, assessment instrumenten gedurende het gehele proces en samengesteld met aanbevelingen voor de cursus en programma verbeteringen bevat.
 5. Herhalen Assessment - Herinneren aan het gehele proces van dezelfde cursus en / of de doelstellingen van het programma om de effectiviteit van veranderingen zorgen.

Over dit Programma

In slechts 16 maanden kunt u uw Associate of Arts graad te verdienen in Human Services en waardevolle ervaring op te doen door deel te nemen tot 3 verschillende stagemogelijkheden.

MCNY biedt handige dag, 's avonds en in het weekend schema's, evenals een reeks van online learning cursussen. Studenten kunnen part-time of full-time bij te wonen.

Dit programma blootstelt studenten op het gebied van menselijke diensten en mogelijke loopbaantrajecten. Daarnaast kan deze mate een springplank naar een bachelor's degree te zijn. In feite, de studenten die met succes de eisen voor het afstuderen, komen in aanmerking voor verdere inschrijving in de Bachelor of Professional Studies in Human Services.

U vindt de basisvaardigheden die nodig zijn om je carrière te beginnen leren en potentiële werkgevers zullen je diploma zien als bewijs van uw inzet voor dit gebied.

Statistieken en feiten voor Human Services

Uw Associate of Bachelor's degree van MCNY in Human Services kan de deur naar nieuwe of geavanceerde loopbaan open om een ​​beter salaris. Je diploma bereidt je voor mensgerichte werk in publieke, private en not-for-profit organisaties.

De New York State Department of Labor prognoses voor 2006-2016 voor functies op het gebied Human service in het hele land geven de volgende trends in de werkgelegenheid:

 • Human Resources Managers posities zullen stijgen met 8,7%
 • Human Resources Training en Labor Relations Specialisten banen zal groeien met 6,6%
 • Werkgelegenheid, zal Werving en Plaatsing Specialisten beroepen te verhogen met 16,4%
 • Educatief, Beroepsonderwijs en School Counselor posities zal toenemen met 8% en de geestelijke gezondheid counselors met 23,4%
 • Pre School and Child Care Center posities zal toenemen met 10,2%
 • Counselor, zal maatschappelijk werker en andere maatschappelijke en sociale dienst specialistische functies te groeien met 12,4%
 • Gemeenschap en de Sociale Dienst beroepen zal toenemen met 12,5%
 • Banen sociale Human serviceassistent zal groeien met 17,4%
 • Substance Abuse Counselors zal stijgen met 21%
 • Gezondheidszorg Ondersteuning beroepen zal groeien met 27,5%
 • Rechtshandhaving Workers zal toenemen met 3%
 • Paralegal en juridisch medewerker posities zal groeien met 20,5%
 • Religieuze Worker posities zal toenemen met 15,8%

Nu is het tijd om te profiteren van kansen op MCNY dat u plaatsen in de voorhoede van de markt voor opdrachten op het gebied van uw keuze.

Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
16 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates