Associate of arts in de politieke wetenschap

Irvine Valley College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate of arts in de politieke wetenschap

Irvine Valley College

Waarom studeer Politieke Wetenschappen?

Bent u geïnteresseerd in de Amerikaanse politiek? Internationale zaken? Kritieke kwesties zoals burgerrechten, gezondheidszorg, milieu en het tekort? Als dat zo is, moet u de politieke wetenschap als een hoofdvak beschouwen.

De meeste sociale, economische en morele kwesties hebben politieke implicaties; En overheidsbeleid beïnvloedt de meeste aspecten van het dagelijks leven. Politieke wetenschappen is een uitstekende liberal arts als je geïnteresseerd bent in het leren hoe groepen mensen zichzelf beheersen; Hoe beleid wordt gemaakt; En hoe we ons overheidsbeleid op lokaal, staats-, nationaal en internationaal niveau kunnen verbeteren. Een politieke wetenschappen geeft een stevige basis voor banen op bijna elk gebied, van bedrijfsleven tot wet tot onderzoek.

Mission Statement

Het Departement Politieke Wetenschappen streeft naar het verwezenlijken van de primaire doelen van de missie van de Irvine Valley College Mission. Voltooiing van de politieke wetenschapscursussen zal studenten helpen bij het voldoen aan hun carrière-, overdrachts- en levenslang leren doelen als leden van een diverse en veranderende samenleving. Het Departement Politieke Wetenschappen streeft ernaar een curriculum van diversiteit en breedte aan te bieden die de studenten voorbereidt om slimme en fel politieke waarnemers en acteurs te zijn. De studie van de politiek is relevant voor het leven van studenten vandaag en biedt hen de vaardigheden die nodig zijn om effectief deel te nemen aan het politieke systeem. Naast de traditionele cursussen biedt de afdeling mogelijkheden voor het leren van studenten buiten het klaslokaal door middel van stages en co-curriculaire activiteiten. De faculteit is toegewijd aan de valuta op hun vakgebied, de uitmuntendheid en de mentoring buiten het klaslokaal. Departementele faculteit herkent en brengt ook een bredere rol buiten het onderwijs, dat werk op campus en in overheidsdiensten omvat op lokaal, staats-, nationaal en internationaal niveau.

Departementele leerdoelstellingen

Studenten verdienen en AA-diploma in de politieke wetenschappen zullen in staat zijn om:

 • Identificeer de instellingen, spelers en processen in zowel de Amerikaanse nationale als de overheid.
 • Begrijp het belang van burgerschap en politieke participatie.
 • Analyseer de uitoefening van macht in formele gouvernementele instellingen en niet-gouvernementele instellingen.
 • Differentiëren en classificeren van politieke systemen, hun historische context en ontwikkeling en de sociale en economische systemen waarmee ze samenwerken.
 • Vergelijk het Amerikaanse politieke systeem met de politieke systemen van de Europese, Aziatische, Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Midden-Oosten staten.
 • Beschrijf de politieke en economische betrekkingen tussen staten en de transnationale betrekkingen tussen mensen, organisaties en instellingen.
 • Identificeer de methoden, benaderingen of theorieën die gebruikt worden bij het verzamelen en interpreteren van informatie die van toepassing is op de discipline van de politieke wetenschappen.
 • Demonstreer kennis van hedendaagse politieke kwesties en presenteer verschillende ideologische standpunten.
 • Demonstreer kritische denkvaardigheden en formuleer en verdedig een argument over de politiek in een schriftelijk en / of mondeling formaat.
 • Demonstreer de fundamentele onderzoeksvaardigheden die nodig zijn om een ​​paper in de discipline van de politieke wetenschap te schrijven.
 • Demonstreer basiskennis van de inhoud van de belangrijkste deelvelden in de politieke wetenschappen: Amerikaanse Politiek, Vergelijkende Politiek, Internationale Relaties en Politieke Theorie.

Vereisten voor Major

Studenten moeten een minimum van 60 creditpunten invullen, inclusief de cursussen in de grote ("Belangrijke Vereisten") en algemene opleidingseisen (pagina's 43-49), met een algemene GPA van 2,0 of beter, en een cijfer van "A, "" B, "" C "of" P "in alle cursussen die naar de hoofd worden geteld. Minimaal 12 eenheden moeten worden ingevuld bij Irvine Valley College. Zie College Catalogus voor meer informatie.

Vereiste kernvakken: Eenheden
PS 1 Amerikaanse regering 3
PS 1 Amerikaanse regering 3
PS 3 Californië Overheid en Politiek 3
PS 4 Inleiding tot de politieke wetenschappen 3
PS 5 Politieke Filosofie 3
PS 12 Vergelijkende Politiek 3
PS 14 Internationale Relaties 3
Vereiste Opties, Regionale Studies: Eenheden
PS 6 Politiek en regering van het Midden-Oosten 3
PS 7 De politiek van de communistische en post communistische staat 3
PS 41 De geschiedenis van Oost-Azië sinds 1800 3
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
46 USD
per eenheid
Locations
Verenigde Staten - Irvine, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates