Associate of Arts in de communicatie

Northwest College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate of Arts in de communicatie

Northwest College

De communicatie-omgeving biedt een scala aan cursussen voor studenten die van plan zijn over te dragen aan een instelling van vier jaar of beter inzicht in hun communicatie patronen. Studenten van plan om een ​​Bachelor of Arts graad te ontvangen op dit gebied moeten zorgvuldig de mate eisen van de hogeschool of universiteit waaraan zij van plan zijn over te dragen. Spraakcommunicatie cursussen zijn beschikbaar voor studenten onder geen diploma of getuigschrift plan ofwel fulfilling geesteswetenschappen eisen of als keuzevakken.

Dit programma geeft studenten de mogelijkheid om het gebied van communicatie te verkennen als basis voor hun associate of Arts graad. De kern biedt studenten de basis-cursussen in het veld terwijl ze de flexibiliteit om hun programma aan te passen aan hun individuele behoeften. Studenten moeten met succes te voltooien kernvakken met een "C" of beter programma-eisen te voldoen. Studenten die van plan zijn over te dragen aan een vierjarig programma kan nodig zijn om extra uren verder dan de programma-eisen bij Northwest College hebben om overdragen als junior. Deze studenten moeten overleggen met hun adviseur en de juiste vier jaar college catalogus.

Northwest heeft een landelijk erkende forensische ploeg die het college in toernooien over de hele westen van de Verenigde Staten vertegenwoordigt. Forensisch onderzoek is een vorm van retorische beurs die verschillende dimensies omvat: debat, public address, en de interpretatie van de literatuur. Forensics dient als een curriculum en co-curriculaire laboratorium voor het verbeteren van vaardigheden van studenten in onderzoek, analyse en mondelinge communicatie. Gewoonlijk worden forensische activiteiten die worden uitgevoerd in een concurrerende omgeving voor studenten te motiveren en te versnellen het leerproces. In aanvulling op de competitieve spreken programma, de Northwest forensisch team presteert op de campus en in de gemeenschap en werkt samen met de middelbare school-programma's in de staat.

Zes uur van Geesteswetenschappen en drie uur van de beeldende en podiumkunsten eisen kan worden voldaan door het nemen van Core cursussen en keuzevakken.

Totaal Algemene Onderwijs Eisen: 36-42 Credits

Core Cursussen

 • CO / M 1010 - spreken in het openbaar (3)
 • CO / M 1030 - Interpersoonlijke Communicatie (3)
 • CO / M 2485 - Sophomore Seminar: Communicatie (3) (Capstone Course)

Total Core Cursussen: 9 Credits

Core Keuzevakken

Studenten moeten drie gangen (9 uur) te nemen van de volgende lijst van goedgekeurde cursussen. Twee van de drie gangen moet CO / M aanwijzer.

 • CO / M 1040 - Inleiding tot Human Communication (3)
 • CO / M 2090 - Inleiding tot Persuasion (3)
 • CO / M 2110 - non-verbale communicatie (3)
 • CO / M 2120 - Small Group Communication (3)
 • CO / M 2125 - Familie Communicatie (3)
 • CO / M 2150 - Argumentatie (3)
 • JOUR 1000 - Inleiding tot Massamedia (3)
 • PHIL 2420 - Kritisch denken (3)
 • THEA 2120 - Mondelinge Tolken (3)

General Electives

Algemeen Keuzevakken in overleg met de adviseur.

Totaal Algemeen Keuzevakken: 12-18 Credits

Minimum Credits voor Degree = 64

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Powell, Wyoming
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Powell, Wyoming
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan