Associate of Arts in Business Administration

Nueta Hidatsa Sahnish College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate of Arts in Business Administration

Nueta Hidatsa Sahnish College

Dit programma zal personen voor te bereiden op posities in de boekhouding / bedrijfsleven, voor overdracht naar een vier jaar college. Het zal ook de studenten voor te bereiden op een administratieve of management gerelateerde carrière of voor de ontwikkeling en exploitatie van een klein bedrijf, afhankelijk van de door de studenten geselecteerde keuzevakken.

De Accounting / Business Administration programma bereidt studenten voor posities in de boekhouding en de zakelijke wereld, of voor overdracht naar een vier jaar hogeschool of universiteit. Het curriculum is ontworpen om studenten te laten kennismaken met de fundamentele van de boekhouding, als behoefte in de geavanceerde technologische zakelijke wereld van vandaag. Dit omvat een begrip van de basisconcepten en definities, alsmede leren van de eigenschappen en methoden van moderne bedrijven. De Business Administration curriculum is ontworpen om studenten een inleiding tot het bedrijfsleven, economie en ondernemingsrecht.

De Mandan, Hidatsa en Arikara Naties geschiedenis, taal, sociale en spirituele cultuur is opgenomen dan geheel natuurlijk of specifieke cursus onderwerp vereist. De individuele instructeur zal actief op zoek cultureel relevante materialen op te nemen in de klas instelling.

Resultaten van het programma:

  • De student zal in staat zijn om te beschrijven en illustreren de fundamentele boekhoudsystemen voor service en merchandising zakelijke en financiële overzichten.
  • De student zal in staat zijn om aan te tonen en te begrijpen contacten, agentschappen, werkgelegenheid en verhandelbare instrumenten, met inbegrip van individuele en collectieve gedrag van een organisatie.
  • De student zal in staat zijn om te beschrijven en demonstreren van de fundamenten van het management proces, gericht op de concepten en technieken basic tot de manager, inclusief planning, organiseren, leiden en controlling.
  • De student leert afdrukken van documenten te creëren, bewerken, opslaan en samen met geavanceerde tekstverwerking functies.
  • De student in staat om een ​​goed begrip van de activiteiten en werkzaamheden die noodzakelijk zijn, met inbegrip van goede office communicatie demonstreren zal zijn, met behulp van referentiematerialen, proeflezen technieken, telefoongebruik, en e-mail en werkprocedures.
  • De student zal in staat zijn aan te tonen hoe om te werken en te communiceren met professionele medewerkers en het grote publiek.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Town, North Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Williston, North Dakota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan