Associate of arts - bedrijfsadministratie - boekhouding

Richfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Associate of arts - bedrijfsadministratie - boekhouding

Richfield University

Associate of Arts (AA) Degree in Bedrijfswetenschappen met optie in Accounting

Richfield College's Associate of Arts in Bedrijfsadministratie met optie in Accounting graadprogramma biedt een solide basis voor academische disciplines in management, zakelijke communicatie en praktijken, informatie management en business ethics met een specialisatie in accounting.

Carrièremogelijkheden

De afgestudeerden leren om belangrijke boekhoudtaken uit te voeren, zoals het opnemen en plaatsen van zakelijke transacties, het verwerken van loonrollen, inventaris, debiteuren en schulden. Met de fundamentele kennis in het bedrijfsleven kunnen de afgestudeerden bijdragen aan het toezicht en het management van het kantoor en met succes bezig zijn met zakelijke activiteiten die het gebruik van boekhoudkundige informatie en middelen vereisen.

Toelatingsvoorwaarden

1. Afronding, indiening en goedkeuring van het aanvraagformulier en de bewijsstukken, inclusief de betaling van de vereiste tarieven.

2. Bezit van een middelbare school diploma of GED. Inzending van officiële middelbare school transcripties van een door de staat goedgekeurde middelbare school of het equivalent daarvan. Hogescholen diploma's buiten de Verenigde Staten moeten worden beoordeeld en goedgekeurd door het Admissions Office van Richfield College voor toelating tot elk programma.

3. Bekwaamheid in het Engels blijkt uit een van de volgende:

een. 70% of hoger behalen score op Richfield College Engels Vaardigheidsexamen (RCEPE), of

b. Een score van 600 of hoger op de op papier gebaseerde Test Engels als vreemde taal (TOEFL), die overeenkomt met een score van 100 of hoger op internet (iBT), of

c. High School Diploma of minimaal een (1) jaar college opleiding op een instelling met Engels als officiële instructietaal. Associate of Arts in Business Administration Met optie in Accounting Degree Programme accepteert alleen studenten die afgestudeerd zijn aan een middelbare school en accepteert geen student op basis van het vermogen om te profiteren zoals beschreven in § 94904 van de California Educational Code (CEC).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates