Lees de Officiële Beschrijving

Associate in Business Administration

De Associate in Business Administration programma biedt een strenge academische curriculum afgestemd op alle eisen van de Associate of Arts graad te voldoen, terwijl het plaatsen van de student voor een major in Business aan VFMC en aansluitend vervoer naar een instelling van vier jaar, bij het nastreven van een bachelor's degree . Het doel van het programma is om de student bloot te stellen aan de theorieën en principes die ten grondslag liggen verschillende zakelijke disciplines zodanig dat de student beter hun interesses en geschiktheid kunnen beoordelen op dit specifieke gebied van de studie. De theorie wordt verder versterkt met behulp van toepassingen om het echte leven en business ervaring in de zakelijke arena en actuele gebeurtenissen.

Na voltooiing van de opleiding de student moet goed gepositioneerd om te zetten in een instelling van vier jaar tot de belangrijkste in: Accounting, Economie, Bedrijfskunde, International Business, Finance of Marketing.

Programma's van de Studie

Onze militaire traditie komt alle studenten: degenen die gaan naar de opleiding van officieren en degenen die ervoor kiezen om andere wegen te streven. Een studie van Korn / Ferry International blijkt dat de leidinggevende vaardigheden geleerd in militaire training te verbeteren succes in het bedrijfsleven - dat kan de reden zijn waarom veel van onze afgestudeerden gaan om captain van hun eigen bedrijf. Wat uw doel, VFMC heeft academische programma's die u zullen helpen je er bent.

De Academische Program aan VFMC leidt tot een Associate of Arts, een Associate of Science, of een Associate in Business Administration graad. De sterke kerncurriculum, ontwikkeld op basis van een zorgvuldige analyse van de algemene eisen opvoeding van concurrerende hogescholen en universiteiten, is het hart van de opleidingen. Samen met de cursussen nodig in de academische vakgebieden, de kernprogramma's vormen de basis voor een succesvolle overgang naar een vier jaar college en academische succes op lange termijn.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Valley Forge Military College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Jan. 2020

Valley Forge Military Academy - International Student Video