close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Voortgezet Onderwijs 2021

Een associate's degree kan studenten helpen om meer kennis over een onderwerp op te doen, hetzij om aanvullende opleiding te volgen of om zichzelf beter verkoopbaar te maken op het personeel. Programma's duren meestal een tot twee jaar. Wat is een associate degree in het secundair onderwijs? Deze graad kan mensen helpen die hun kennis van het onderwijsgebied willen verrijken. Het kan stu… Meer informatie

Een associate's degree kan studenten helpen om meer kennis over een onderwerp op te doen, hetzij om aanvullende opleiding te volgen of om zichzelf beter verkoopbaar te maken op het personeel. Programma's duren meestal een tot twee jaar.

Wat is een associate degree in het secundair onderwijs? Deze graad kan mensen helpen die hun kennis van het onderwijsgebied willen verrijken. Het kan studenten voorzien van een kennisbasis in het algemeen onderwijs, onderwijsbeginselen en manieren om een ​​specifiek vak te onderwijzen, zoals wiskunde, Engels, sociale wetenschappen of wetenschap. Studenten kunnen een beter begrip krijgen van de verschillende lesmethoden en -praktijken voor de klassen van het middelbaar en het hoger onderwijs. Sommige programma's bieden een optioneel onderwijspracticum, zodat studenten hun kennis kunnen toepassen in een echte klasomgeving.

Deze graad kan studenten helpen hun potentieel te bereiken met een verbeterde vaardigheden. Ze hebben de mogelijkheid om hun communicatievaardigheden aan te scherpen, te leren hoe ze het nieuwste onderwijsonderzoek kunnen analyseren en toepassen op situaties uit het echte leven, en problemen op te lossen in een klaslokaal of schoolomgeving.

De kosten van deze graad zijn afhankelijk van het collegegeld van de gekozen instelling en andere kosten. Als een student ervoor kiest om online te studeren, kan dat ook een impact hebben op de kosten. Toekomstige studenten moeten verschillende opties bekijken om een ​​programma te vinden dat bij hen past.

Studenten die een associate degree behalen in het secundair onderwijs kunnen beter voorbereid zijn om verder te komen met meer geavanceerde studies. Daarnaast zijn er een aantal verschillende carrières die houders van opleidingen in het voortgezet onderwijs kunnen volgen, zoals leraren in het secundair onderwijs, leraren voor volwassenengeletterdheid, curriculumontwikkelaars, onderwijsadviseurs, lerarenassistenten, bibliothecarissen, schoolbegeleiders of journalisten die gespecialiseerd zijn in het onderwijs. .

Verschillende hogescholen en universiteiten over de hele wereld bieden een associate degree in het secundair onderwijs. Voor degenen die een externe studieoptie verkiezen, zijn er online programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel

North Iowa Area Community College
Mason City, Verenigde Staten

Opmerking: AA Degree aan de Algemene Onderwijs Eisen aan het College of Liberal Arts hooguit tussen instellingen. Neem contact op met de overdracht instelling voor Foreign Lan ... +

Opmerking: AA Degree aan de Algemene Onderwijs Eisen aan het College of Liberal Arts hooguit tussen instellingen. Neem contact op met de overdracht instelling voor Foreign Language Requirement. Stelde schema afhankelijk van de instap van de student. American History Inleiding tot de Ethiek Amerikaanse Nationale Overheid College Reading Strategies Vreemde taal -
Associate Degree
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus