Keystone logo

Associate degrees Opleidingen in Voedsel en Drank Bereiding 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Associate degrees Opleidingen in Voedsel en Drank Bereiding

Als de laagste academische graad van verdienste, is de associate degree meestal de eerste graad die studenten verdienen. Hoewel het wel wat carrièremogelijkheden biedt, is het hoofddoel ervan om de weg vrij te maken voor meer geavanceerde opleidingen. Het wordt meestal gevolgd door een bachelordiploma.

Wat is een associate degree in de verwerking van voedingsmiddelen en dranken? Dit veld richt zich op het maken, manipuleren en bewaren van voedsel. Het bevat biologie, scheikunde en andere wetenschappelijke disciplines, evenals culinaire kunsten. Deze associate-degree-programma's richten zich op het leggen van de basis voor meer geavanceerde niveaus van studie op dit gebied door middel van instructie in onderwerpen zoals menu-planning, klantenservice en sanitaire voorschriften.

Studenten die studeren voor een associate degree kunnen hiervan profiteren door een reeks vaardigheden te ontwikkelen die hen in hun uiteindelijke carrière zullen helpen. Ze kunnen nieuwe functies beschikbaar stellen of salarissen verhogen. Deze vaardigheden omvatten meestal een goed begrip van het wetenschappelijke proces, kritisch denken en evalueren, en elementaire technische vaardigheden.

De exacte kosten voor deelname aan een associate-degreeprogramma zijn afhankelijk van uw situatie. Alles van je school en programma tot de studieduur of zelfs je land kan van invloed zijn op het lesgeld en de kosten. Om deze reden is het verstandig om grondig onderzoek uit te voeren voordat u zich aanmeldt.

Omdat voedselproductie zo'n vitaal onderdeel is van elke functionerende samenleving, zijn er veel mogelijke carrières op dit gebied. Terwijl afgestudeerden met een associate degree soms langer studeren voordat ze werk zoeken, kan het mogelijk zijn om een ​​instapniveau in te voeren en naar boven te werken. De beschikbare functies omvatten voedselwetenschapper, chemicus, bioloog of onderzoeker, evenals banen als koks en persoonlijke chefs.

U kunt beginnen met uw opleiding in de verwerking van voedingsmiddelen en dranken door een opleiding te vinden die past bij uw behoeften, of het nu op een plaatselijke school is of via online cursussen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.