Filter
Associate Degree
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Visagie 2019

Een associate degree duurt ongeveer twee jaar in beslag, en is ongeveer gelijk aan eerstejaars en tweedejaars jaar in een hogeschool of universiteit. Studenten kunnen zich inschrijven in specifieke programma's op basis van hun interesses of doelen.

Wat is een Associate Degree in cosmetica? Dit programma aandacht concentreert zich op de studie van diverse schoonheidsbehandelingen, waaronder haarstyling, manicure, huidverzorging en make-up. Cosmetologie studenten kunnen leren effectief en veilig technieken in een of alle van deze gebieden van specialisatie. Eisen natuurlijk variëren tussen de verschillende programma's, al zijn de beste programma's op dit gebied te zoeken om studenten bloot te stellen aan verschillende styling technieken, terwijl het verstrekken van zo veel praktische kennis en hands on ervaring mogelijk.

Deze graad is een voordelige keuze voor studenten die een loopbaan in cosmetica, grotendeels omdat het verleent een dergelijke kwaliteit ervaring en kan verhogen een student 's kans op het krijgen van ingehuurd.In de ogen van veel werkgevers, afgestudeerden van deze programma's zijn veel sterker kandidaten voor een loopbaan als cosmeticaspecialisten dan aanvragers zonder formeel onderwijs in het veld.

Inschrijving en inschrijvingsgeld voor cosmetologie programma's varieert van school tot school. Het Admissions Office van elke school in staat zal zijn om eventuele vragen over een programma 's kosten te beantwoorden.

Gezien het feit dat veel cosmetische programma's bieden zo'n breed scala aan lessen, kan een associate degree in dit gebied te vertalen naar vele verschillende lonender loopbanen. Gedurende hun opleiding kunnen studenten een groot deel van de kennis en ervaring in het werken met haar, nagels en huid te krijgen. Dit maakt ze goed uitgerust om banen als kappers, manicures, en make-up artiesten zoeken. Deze posities zijn voornamelijk verkrijgbaar in salons, spa's, en studio's.

Als schoonheid uw passie is, kan een Associate Degree in cosmetologie het perfecte pad van studie te zijn om u te helpen uw persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Veel online programma's zijn beschikbaar, en u kunt een beperking van uw alternatieven voor een programma dat uw schema en belangen zal ontmoeten. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Visagie

Seward County Community College

Het cosmetologieprogramma bij SCCC biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala aan technische vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van SCCC en huidverzorgin ... [+]

Het cosmetologieprogramma bij SCCC biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala aan technische vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van SCCC en huidverzorging. door middel van klaslokaal en klinische instructie, leren de studenten het nieuwste op het gebied van knippen, stijl, kleur en haarverzorgingstechnieken; pedicures, manicure, tips en nagels; en gezichtsbehandelingen, harsen, make-up en huidverzorgingstechnieken.

Het gebouw is 6.000 vierkante meter geleden geopend in juli 2001 en bevindt zich in de noordwestelijke hoek van de campus. Het is voorzien van goed verlichte parkeerplaatsen voor studenten en klanten en biedt speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten. De salonkliniek van de schoonheidsspecialiste heeft een comfortabele receptie met een groot assortiment professionele retailproducten.... [-]

Verenigde Staten Liberal
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands