Filter
Associate Degree
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Ad's in Professionele studies 2019

Een Associate Degree wordt aangeboden op community colleges en een aantal universiteiten. Studenten die full-time zal meestal voltooien van de benodigde cursussen in twee jaar en vervolgens in staat zijn om een ​​carrière te beginnen in bepaalde gebieden.

Een professionele studies programma is een uitstekende educatieve keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van een mooie carrière na het verlaten van het hoger onderwijs. Dit soort programma is bedoeld om studenten wat ze moeten weten over het invoeren van en slagen in het werk te onderwijzen.

Associate Degree Opleiding in Professionele studies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Professionele studies

Wallace State Community College

Wallace State Community College 's Engineering Technology-programma biedt een Pathway om u kansen te geven om precies te zien waar u in de technische wereld past. ... [+]

Over het programma

Wallace State Community College 's Engineering Technology-programma biedt een Pathway om u kansen te geven om precies te zien waar u in de technische wereld past. Er zijn veel carrièremogelijkheden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een diploma in engineeringtechnologie. Er zijn carrières waarbij uw kantoor de locatie is van een nieuwe weg, brug, gebouw, hulpprogramma-installatie of andere grote infrastructuurprojecten. Er zijn carrières waar je werkt in het comfort van een kantoor met airconditioning.

Technische technici bereiden technische tekeningen en plannen voor die door productie- en bouwvakkers worden gebruikt om alles te bouwen van gefabriceerde producten zoals speelgoed, broodroosters, industriële machines en ruimtevaartuigen tot structuren zoals huizen, kantoorgebouwen en olie- en gaspijpleidingen. De tekeningen van engineeringtechnici bieden visuele richtlijnen, tonen de technische details van de producten en structuren en specificeren afmetingen, materialen en procedures. De meeste technische technici gebruiken computer-aided design (CAD) -systemen om tekeningen voor te bereiden.... [-]

Verenigde Staten Hanceville
September 2019
Engels
Voltijd
5 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands