Filter
Associate Degree
Puerto Rico

Top Ad's in Porto Rico 2019

Een associate degree, die kan worden verdiend in ongeveer twee jaar full-time studie, kan helpen de studenten in aanmerking komen voor vierjarige opleidingen of entry-level carrière. Studenten kunnen kiezen uit veel verschillende disciplines om hun diploma af te stemmen op hun gewenste carrière of beroep.

Er zijn verschillende instellingen voor hoger onderwijs ligt in Puerto Rico, met de Universiteit van Puerto Rico zijn de oudste en grootste. Als grondgebied van de Verenigde Staten, kunnen de burgers de toegang tot extra mogelijkheden voor het onderwijs.

Associate Degrees in Porto Rico

Read More Read Less

Results

Universidad del Este (UNE)

Het Avionics-programma biedt studenten een Associate's Degree in Engineering Sciences van technische en praktische aard die gericht zijn op het opleiden van professio ... [+]

UNE is een door de VS geaccrediteerde, betaalbare instelling voor hoger onderwijs die studenten in staat stelt professionele vloeiend Engels en Spaans te ontwikkelen.

Het Avionics-programma biedt studenten een Associate's Degree in Engineering Sciences van technische en praktische aard die gericht zijn op het opleiden van professionele technici van hoge kwaliteit met een sterke beheersing van gespecialiseerde kennis, adequate handvaardigheden en effectieve communicatievaardigheden.

Afgestudeerden van dit programma ontwikkelen de gepaste bekwaamheid om een ​​selectie van fundamentele concepten van wetenschap, wiskunde, computers, algemene ingenieurswetenschappen en avionica-expertise toe te passen in activiteiten die verband houden met de reparatie en het onderhoud van navigatieapparatuur, radiocommunicatie, radarsystemen en andere instrumenten en computers die elektronische systemen van besturingsvliegtuigen besturen in een dynamische industriële of technische dienstverleningsomgeving.... [-]

Puerto Rico Carolina
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Puerto Rico
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Carolina
    )

)
1
Open Inschrijving
Full-time
Part-time
2 - 3 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands