close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Pilotenopleiding 2020/2021

Een associate degree programma biedt een aantal voordelen, waaronder een grondige opleiding die vereist slechts een tot twee jaar in beslag. Studenten zullen essentiële kennis en vaardigheden die ze kunnen gebruiken om een ​​hogere betalende carrières en de vooruitgang te verwerven in het veld te krijgen. Wat is een associate degree in de opleiding van piloten? Deze graad duurt meestal ong… Meer informatie

Een associate degree programma biedt een aantal voordelen, waaronder een grondige opleiding die vereist slechts een tot twee jaar in beslag. Studenten zullen essentiële kennis en vaardigheden die ze kunnen gebruiken om een ​​hogere betalende carrières en de vooruitgang te verwerven in het veld te krijgen.

Wat is een associate degree in de opleiding van piloten? Deze graad duurt meestal ongeveer twee jaar in beslag en omvat een uitgebreide opleiding in het besturen van vliegtuigen en aanverwante cursusinformatie. Deelnemers aan het programma meestal leren door middel van een combinatie van studie, simulatie en hands-on training in het vliegen. Cursussen omvatten meestal wiskunde en natuurkunde, vlucht instrumentatie en real-life loodsen scenario's. Dit programma biedt de fundamentele vaardigheden voor iedereen die wil een carrière in de algemene luchtvaart, helikopter en commerciële instellingen, en de luchtverkeersleiding te streven. Degenen die willen piloot vliegtuig moet een vliegbrevet hebben.

Studenten kunnen veel vaardigheden die kunnen worden toegepast op een verscheidenheid van beroepen krijgen; die vaardigheden omvatten time management, organisatorische vaardigheden, hoe je ruimte te meten, hoe om te lezen en tekeningen en crisisbeheersing te interpreteren.

Elk programma zal anders de kosten als gevolg van de locatie, populariteit, en het programma lengte factoren. Om te bepalen hoeveel een student zal besteden aan hun opleiding, moet hij of zij onderzoeken en contact opnemen met hun school van keuze. Financiële steun kan beschikbaar zijn om de kosten te compenseren ook.

Voor degenen die willen commerciële piloten voor een grotere luchtvaartmaatschappijen geworden, kan dit programma het verschil maken. De concurrentie is hoog voor luchtvaartmaatschappij posities; Echter, de luchtvaartmaatschappijen hebben de neiging om piloten te huren met een diploma eerste. Extra carrièremogelijkheden voor afgestudeerden onder meer vanuit de lucht in kaart brengen, luchtfotografie en luchtfoto landmeetkundige, brandbestrijding, testen loodsen, rechtshandhaving, zoek-en reddingsacties, en overheidsinstanties.

Voor degenen die in afgelegen gebieden wonen of drukke schema, kan het mogelijk zijn om online cursussen over de hele wereld te nemen van een aantal scholen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
US Aviation Academy
Denton , Verenigde Staten

Tarrant County College biedt samen met US Aviation het F-1-visum voor het Professional Pilot-programma. Het programma omvat je 2-jarige medewerkers in toegepaste wetenschappen ... +

Tarrant County College biedt samen met US Aviation het F-1-visum voor het Professional Pilot-programma. Het programma omvat je 2-jarige medewerkers in toegepaste wetenschappen samen met vliegtraining om je carrière als professionele piloot een vliegende start te geven. Gedurende deze twee jaar, voltooi je vliegtraining door zowel FAA Commercial Single en Multi als gecertificeerde vlieginstructeur. -
Associate Degree
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op