Filter
Associate Degree
Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Beste Associate Degrees 2019 in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Een Associate Degree is ontworpen om een ​​twee jaar onderwijs te bieden in een gespecialiseerd gebied van de studie. Sommige beroepen vereisen slechts een Associate Degree, terwijl anderen vereisen dat studenten doorgaan met hun opleiding en verdienen een meer geavanceerde graad.

Centraal-Amerikaanse en Caribische landen zijn rijk aan cultuur, geschiedenis en cultuur. Ze zijn trots op hun oude geschiedenis, en het merendeel van de burgers trots en vreugde in het tonen van hun land aan de internationale ogen. De unieke culturele landschap biedt een one-of-a-kind ontmoeting die onlosmakelijk verbonden is met een gevoel van opwinding en ervaring. Centraal-Amerika is de ideale plek om jezelf te aarden in het genot van meer dan een paar van de grootste geneugten van het leven.

Ad Opleiding in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Read More Read Less

Results

Universidad del Este (UNE)

Het Avionics-programma biedt studenten een Associate's Degree in Engineering Sciences van technische en praktische aard die gericht zijn op het opleiden van professio ... [+]

UNE is een door de VS geaccrediteerde, betaalbare instelling voor hoger onderwijs die studenten in staat stelt professionele vloeiend Engels en Spaans te ontwikkelen.

Het Avionics-programma biedt studenten een Associate's Degree in Engineering Sciences van technische en praktische aard die gericht zijn op het opleiden van professionele technici van hoge kwaliteit met een sterke beheersing van gespecialiseerde kennis, adequate handvaardigheden en effectieve communicatievaardigheden.

Afgestudeerden van dit programma ontwikkelen de gepaste bekwaamheid om een ​​selectie van fundamentele concepten van wetenschap, wiskunde, computers, algemene ingenieurswetenschappen en avionica-expertise toe te passen in activiteiten die verband houden met de reparatie en het onderhoud van navigatieapparatuur, radiocommunicatie, radarsystemen en andere instrumenten en computers die elektronische systemen van besturingsvliegtuigen besturen in een dynamische industriële of technische dienstverleningsomgeving.... [-]

Puerto Rico Carolina
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Puerto Rico
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Carolina
    )

)
1
Open Inschrijving
Full-time
Part-time
2 - 3 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands