Associate Degree in Luchtvaarttechniek in Noord-Amerika

Beste Associate Degrees in Luchtvaarttechniek in Noord-Amerika 2018/2019

Luchtvaarttechniek

Een Associate Degree is ontworpen om een ​​twee jaar onderwijs te bieden in een gespecialiseerd gebied van de studie. Sommige beroepen vereisen slechts een Associate Degree, terwijl anderen vereisen dat studenten doorgaan met hun opleiding en verdienen een meer geavanceerde graad.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Associate Degree in Luchtvaarttechniek in Noord-Amerika

Lees meer

Associate degree in luchtvaarttechnologie

The Seattle Colleges
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Seattle

Dit programma biedt afgestudeerden van erkende casco en de energiecentrale programma's de kans om hun kennis en opleiding uit te breiden, en verdien een medewerker van toegepaste wetenschap graad. [+]

Luchtvaart Technologie

Programma-informatie Dit programma biedt afgestudeerden van erkende casco en de energiecentrale programma's de kans om hun kennis en opleiding uit te breiden, en verdien een medewerker van toegepaste wetenschap graad.

De mate vereist afstuderen aan een erkende de Aviation Maintenance casco en Powerplant programma.

Degree Opties AAS

De AAS opleiding biedt afgestudeerden van erkende casco en de motoren programma's de kans om hun kennis en opleiding uit te breiden, en verdien een Associate of Applied Science. Om de AAS diploma te ontvangen, moet een student alle cursus eisen van een erkende casco en de motoren programma te voltooien.... [-]