Associate Degree in Luchtvaarttechniek in Noord-Amerika

Beste Associate Degrees in Luchtvaarttechniek in Noord-Amerika 2019

Een associate degree vaak wordt verdiend in de algemene gebieden van studie die de geesteswetenschappen, zakelijke, sociale wetenschappen, wetenschap en technisch gebied omvatten. Credits verdiend in de uitoefening van een associate degree kan gebruikt worden in de richting van het verkrijgen van een bachelor's degree.

 

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Associate Degree in Luchtvaarttechniek in Noord-Amerika

Lees meer

Associate degree in luchtvaarttechnologie

The Seattle Colleges
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Seattle

Dit programma biedt afgestudeerden van erkende casco en de energiecentrale programma's de kans om hun kennis en opleiding uit te breiden, en verdien een medewerker van toegepaste wetenschap graad. [+]

Luchtvaart Technologie

Programma-informatie Dit programma biedt afgestudeerden van erkende casco en de energiecentrale programma's de kans om hun kennis en opleiding uit te breiden, en verdien een medewerker van toegepaste wetenschap graad.

De mate vereist afstuderen aan een erkende de Aviation Maintenance casco en Powerplant programma.

Degree Opties AAS

De AAS opleiding biedt afgestudeerden van erkende casco en de motoren programma's de kans om hun kennis en opleiding uit te breiden, en verdien een Associate of Applied Science. Om de AAS diploma te ontvangen, moet een student alle cursus eisen van een erkende casco en de motoren programma te voltooien.... [-]