ACADEMICCOURSES

4 Cursus Studies in Luchtvaart 2020/2021

In de sterk gereguleerde en concurrerende luchtvaartindustrie, succesvolle pilots moeten elk voordeel ze kunnen krijgen. Werkgevers zoeken naar de hoogste kwaliteit piloten die ze kunnen vinden, en de sollicitant is een toezegging aan de industrie met een Associate Degree in Luchtvaart signaleert.

Wat is een Associate Degree in de luchtvaart? Het is een twee jarige opleiding die zich richt op de uitdagingen professionele piloten worden geconfronteerd tijdens hun loopbaan. Leerlingen leren over de luchtvaartindustrie en uit te breiden hun begrip buiten de basisvaardigheden verworven door vlieginstructie. Deze graad is van toepassing voor zowel de helikopter en vaste vleugel piloten. Onderwerpen van onderzoek zijn onder andere de verschillende facetten van vliegtuigen, de luchtverkeersleiding, veiligheid en procedures luchtvaartmaatschappij.

Terwijl een piloot nodig heeft om een ​​vergunning om legaal te vliegen, een professional vereist een grondige kennis van vliegtuigen en technologie.Een Associate Degree in de luchtvaart gaat verder dan de minimumeisen en bereidt studenten om veiliger, beter en meer gekwalificeerde piloten geworden. De studie heeft betrekking op onderwerpen in de luchtvaartindustrie, maar ontwikkelt ook kerncompetenties in communicatie en leiderschap.

Meest Associate Degrees in de luchtvaart vereisen twee jaar voltijds les te voltooien. Studenten die nastreven van een loopbaan als piloot moet ook voldoen aan hun piloot vergunningseisen. De kosten variëren, afhankelijk van de locatie en de instelling. Studenten worden aangemoedigd om hun financiële behoeften te schatten alvorens te beginnen.

Afgestudeerden met een Associate Degree in de luchtvaart beter gekwalificeerd zijn voor een loopbaan als piloten. Werkgevers sterke voorkeur sollicitanten met een gedegen opleiding die hun opleiding tot piloot aanvult. Het is gebruikelijk voor veel studenten om hun carrière te beginnen met vliegen vliegtuigen voor regionale luchtvaartmaatschappijen, charter tours, of bijzondere opdrachten, zoals helikopter booreiland ondersteuning.Werkgelegenheid is niet beperkt tot de Verenigde Staten. De vaardigheden van een hoog gekwalificeerde piloot zijn in de vraag over de hele wereld.

Het is belangrijk om te beginnen onderzoeken opties zo spoedig mogelijk. Training voor een vliegbrevet beperkt de mogelijkheden van de lokale vliegscholen, maar online universiteiten bieden opleidingen die overal kan worden benaderd. Internationale studenten worden aangemoedigd om te complimenteren hun opleiding met online cursus werk. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

4 Resultaten in Luchtvaart Filter

Bondgenoot van de wetenschap in de luchtvaart studies

Glendale Community College
Associate of Science
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit Pilot Training Program bereidt mannen en vrouwen van alle leeftijden om de spannende gebied van de commerciële luchtvaart in te voeren. Een uitgebreide selectie van de gro ...

Lees meer

Collegiate Professional Pilot Program

US Aviation Academy
Associate Degree
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Tarrant County College biedt samen met US Aviation het F-1-visum voor het Professional Pilot-programma. Het programma omvat je 2-jarige medewerkers in toegepaste wetenschappen ...

Lees meer

Associate degree in de luchtvaart

Institute of Aviation at Parkland College
Associate Degree
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Associate degree studenten zullen achtereenvolgens de prive-piloot certificaat, instrument rating, commercieel piloot certificaat en multiengine waardering tijdens het program ...

Lees meer

Helikopterpilootprogramma

Southern Utah University College of Science and Engineering
Associate of Applied Science
sep 2021
Engels

Geïnteresseerd om helikopterpiloot te worden? Er wordt vaak gezegd dat het beste kantoor een cockpit is. Helikopterpiloot zijn wordt geleverd met een prachtig uitzicht, ongelo ...

Lees meer