ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Luchtvaart in de Verenigde Champaign Verenigde Staten

Een Associate Degree is een postsecondary diploma die meestal wordt voltooid in twee jaar en bereidt studenten voor op de werkende wereld. Deze graad kan vaak geheel of gedeeltelijk worden verdiend online, en part-time status is beschikbaar voor mensen met drukke schema's.

Aviation Studies van de vele aspecten van de vlucht met inbegrip van ontwerp, productie en het gebruik van vliegtuigen. Veel luchtvaart cursussen omgaan met zwaarder-dan-lucht vliegtuig, maar er is ook de studie van de lichter zijn dan lucht, vliegtuigen, zoals zeppelins.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

De stad Champaign in Illinois is het meest bekend om technologische startende bedrijven die meestal afkomstig uit de 20.000 studenten van de staatsuniversiteit. Het heeft grote opbrengst van meer dan een dozijn Fortune 500-bedrijven.

Beste Associate Degree Opleiding in Luchtvaart in de Verenigde Champaign in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Luchtvaart, Champaign Filter

Associate degree in de luchtvaart

Institute of Aviation at Parkland College
Associate Degree
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Associate degree studenten zullen achtereenvolgens de prive-piloot certificaat, instrument rating, commercieel piloot certificaat en multiengine waardering tijdens het program ...

Lees meer