Filter
Associate Degree
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Ad's in Life Skills 2019

Een Associate Degree is een postsecondary diploma die meestal wordt voltooid in twee jaar en bereidt studenten voor op de werkende wereld. Deze graad kan vaak geheel of gedeeltelijk worden verdiend online, en part-time status is beschikbaar voor mensen met drukke schema's.

Professionals en studenten zullen het waarschijnlijk goed vinden om zich te concentreren op gebieden die helpen om het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Levensvaardigheden kunnen een breed scala aan talenten bestuderen om mensen te helpen hun vaardigheden te beheersen die hun dagelijks leven ten goede kunnen komen, inclusief communicatie en tijdsbeheer.

Associate Degree in Life Skills

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Life Skills

West Hills College - Coalinga

De West Hills College Coalinga Child Development Program biedt een uitgebreide achtergrond op het gebied van groei en ontwikkeling van het kind. Programma nadruk bevat in ... [+]

De West Hills College Coalinga Child Development Program biedt een uitgebreide achtergrond op het gebied van groei en ontwikkeling van het kind. Programma nadruk bevat informatie gericht op het werken met cultureel diverse gezinnen, het aanpakken van de behoeften van kinderen in gevaar door de vroegtijdige interventie, en het creëren van en het onderwijs ontwikkeling passende curriculum voor jonge kinderen.

Studenten zullen informatie en vaardigheden aan te bieden voor potentiële werkgelegenheid in de federale, staats-, non-profit, of particulier eigendom vroege jeugd educatief / kind zorgprogramma's. Cursussen in dit programma kan de student te helpen om zich te kwalificeren voor het Child Development Certificates uitgegeven door West Hills College en / of a Child Development vergunning verkregen van de staat Californië, de Commissie voor de voorbereiding van de docent en Licensing.... [-]

Verenigde Staten Coalinga
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands