Keystone logo

Associate degrees Opleidingen in Levensmiddelentechnologie 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Levensmiddelentechnologie

Een associate degree is typisch een van de eerste postsecondary undergraduate programma's. Zij kunnen online of op campus aangeboden worden, zowel door middel van hogescholen als grotere universiteiten.

Wat is een associate degree in voedingswetenschappen? Kandidaten zoeken in het algemeen een diploma in de voedingswetenschappen om in het leiderschap van de foodservice-industrie te werken. Studenten worden meestal geïnformeerd over de gedetailleerde aspecten van voedselveiligheid, culinaire kunst, dagelijks management en / of de kunst die verband houdt met brouwen en mixologie. Deze programma's kunnen ongelooflijk hand in de natuur zijn, en kandidaten werken meestal in het veld tijdens het bestuderen van voedingswetenschappen.

Studenten in voedingswetenschappen zullen over het algemeen leren hoe ze actieplannen kunnen identificeren en ontwikkelen om risico's te beschermen om patronen en collega's te beschermen. Studenten worden ook vaak begeleid met concepten met betrekking tot menu planning en voedselbereiding om efficiënt en creatief met werkgevers te werken.Tenslotte hebben technieken die in dit programma zijn geleerd, de mogelijkheid om afgestudeerden te bemachtigen om hun eigen libaties te creëren.

Een geassocieerde graad in de voedingswetenschappen kan twee tot vier jaar voltijdse studenten volbrengen. Over het algemeen kunnen prijsinformatie bij de gekozen instelling gevonden worden, aangezien de kosten verschillen per school en per land.

Kandidaten die een voedingswetenschappen programma afronden, kunnen naar een verscheidenheid van carrières in de voedseldienst kijken. Een dergelijke carrière kan een toezichthoudende rol vervullen in een keuken of bar. Aan de handhavingszijde van de vergelijking kunnen kandidaten werken voor lokale gezondheidsregelgevende instanties of met brandcontracten gevarenrevisoren. Een brand-contracted hazard auditor wordt meestal gebruikt door merken met talrijke franchiseovereenkomsten om ervoor te zorgen dat een faciliteit met hun merken niet alleen voldoet aan de plaatselijke gezondheidsafdelingen, maar ook op merknormen met betrekking tot voedselveiligheid.

Een geassocieerde graad in de voedingswetenschappen kan kandidaten die geïnteresseerd zijn in voedseldiensten, de middelen bieden om hun carrière naar het volgende niveau te brengen. Voor meer informatie, zoek naar uw programma hieronder en contact direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.