$close

Filters

Resultaten weergeven

Associate Degrees in Kwaliteitsmanagement 2021/2022

Het behalen van een associate degree is een undergraduate academische prestatie die doorgaans ongeveer twee jaar in beslag kan nemen als de student fulltime in een cursus is ingeschreven. Werken aan dit diploma is vooral aantrekkelijk voor aspirant-studenten die hun opleiding willen voortzetten zonder vier of meer jaar te besteden aan het behalen van een bachelordiploma. Wat is een associate deg… Meer informatie

Het behalen van een associate degree is een undergraduate academische prestatie die doorgaans ongeveer twee jaar in beslag kan nemen als de student fulltime in een cursus is ingeschreven. Werken aan dit diploma is vooral aantrekkelijk voor aspirant-studenten die hun opleiding willen voortzetten zonder vier of meer jaar te besteden aan het behalen van een bachelordiploma.

Wat is een associate degree in kwaliteitsbeheer? Met loopbanen in de industrie die in de loop van de tijd drastisch veranderen, kan het verkrijgen van deze gespecialiseerde opleiding afgestudeerden helpen zich van de rest te onderscheiden. Deze opleiding kan de basis vormen voor efficiënter en effectiever werken en beheren in een productieomgeving. Studenten die deze graad behalen, krijgen meestal geavanceerde kennis op het gebied van kwaliteitscontroletechnieken, productieprincipes en lean manufacturing.

Degenen die afstuderen met deze graad kunnen merken dat ze zowel persoonlijk als professioneel profiteren van verbeterd teamwerk en leiderschapsvaardigheden. Ze kunnen hun opleiding ook verlaten met een beter begrip van verschillende kwaliteitsnormen.

Het land waarin de student is ingeschreven voor de lessen, de gekozen universiteit of hogeschool en de tijd die het kost om de cursussen af ​​te ronden, hebben allemaal grote gevolgen voor de kosten van het behalen van deze academische graad.

Afgestudeerden met een associate degree in kwaliteitsbeheer kunnen ervoor kiezen om posities te zoeken in verschillende functies met een focus op productie of kwaliteit. Enkele voorbeelden van mogelijke carrièremogelijkheden zijn kalibratietechnicus, kwaliteitsauditor, kwaliteitssupervisor, controller voor materiaalbeoordeling, inspecteur ontvangen en kwaliteitsinspecteur van de productie. Kwaliteitsbeheer is een zeer gevarieerd veld met veel mogelijke groeimogelijkheden voor mensen met de juiste expertise en ervaring.

Potentiële studenten zullen merken dat ze een associate degree kunnen behalen in kwaliteitsbeheer op verschillende locaties; online scholen en hogescholen kunnen echter vaak hetzelfde hoge niveau van praktisch onderwijs bieden met een flexibelere planning. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Goodwin College
East Hartford, Verenigde Staten

Met een associate degree in Quality Management Systems, zal u de vaardigheden en kennis die nodig is dat een goed begrip van onder meer te winnen: principes productie, kwalite ... +

Met een associate degree in Quality Management Systems, zal u de vaardigheden en kennis die nodig is dat een goed begrip van onder meer te winnen: principes productie, kwaliteitscontrole technieken, interpreteren techniek blauwdrukken, probleemoplossing, meten en testen, kalibratie, lean manufacturing, Statistical Process Control, teamwork en kwaliteitsleverancier controle. -
Associate Degree
Voltijds
Engels
Campus