Filter
Associate Degree

Beste 5 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2019

Iedereen die hun culinaire passie en vaardigheden om in gebruik genomen onder het genot van een vervullende en boeiende carrière in de horeca zou moeten overwegen het verdienen van een associate degree in voedsel en drank. Het houden van een diploma in deze snelle en competitieve veld geeft individuen een voorsprong.

Wat is een Associate Degree in Food en Beverage Studies? De Associate Degree in Food en Beverage Studies programma biedt studenten met een diepgaande kennis van de cultuur, trends, en functies op het gebied gastvrijheid en stelt hen in staat om effectief gebruik maken van hun creativiteit, culinair, leiderschap, oordeel, en probleemoplossende vaardigheden in een verscheidenheid aan restaurant en event-instellingen. Door een combinatie van de handen op de opleiding en in de klas leren, studenten zijn in staat om elk aspect van de dagelijkse werkzaamheden geen voedsel en drank vestiging succesvol te beheren.

Studenten die zich inschrijven voor de opleiding van de geassocieerde deelneming hebben meer loopbaankeuzes voor hen beschikbaar.Naast het slijpen hun culinaire en creatieve vaardigheden kunnen studenten hun opleiding te gebruiken voor onmiddellijke toegang tot de beroepsbevolking als managers, supervisors, koks, en beheerders in de particuliere, de overheid en de publieke sector.

De prijs van het verkrijgen van een diploma in dit gebied varieert sterk. Potentiële studenten moeten informatie over de kosten en registratierechten te verzamelen, maar ook cursussen uit verschillende instellingen over de hele wereld voorafgaand aan het plegen van één.

Afgestudeerden van het programma kan op zoek gaan naar instap en management functies in de horeca als cateraars, directeuren, managers, chefs, en nog veel meer. Deze posities worden steeds uitdagender en competitieve als de behoefte aan creatieve en geaccrediteerde professionals blijft beschikbaarheid overschrijden. Studenten zullen de technische vaardigheden te ontwikkelen en praktische ervaring opdoen om hun taken uit te voeren om de dagelijkse activiteiten van de verschillende organisaties en bedrijven binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie verbeteren.Afgestudeerden hebben ook het fundament voor ondernemende belangen ook na te streven.

Veel hogescholen en universiteiten bieden lokale en internationale programma's voor potentiële studenten. Deze instellingen bieden ook online lessen om personen met een grotere flexibiliteit te bieden bij het invullen van hun studie. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

5 Results in Food and Beverage Studies

The Restaurant School at Walnut Hill College

De Associate Degree in Restaurant Management is bedoeld als een solide basis voor managementcarrières in restaurants, cateringbedrijven en andere gebieden van het foodser ... [+]

De Associate Degree in Restaurant Management is bedoeld als een solide basis voor managementcarrières in restaurants, cateringbedrijven en andere gebieden van het foodservice-beroep.

Cursussen zoals Professionele Dining Room Service, Introductie tot Eten en Drinken, Introductie tot Gastvrijheid en Wijnen geven studenten een brede kennis van het vakgebied, terwijl hands-on lessen zoals Restaurant Operations en Culinaire Basics studenten in staat stellen om uit de eerste hand te leren hoe zowel de voorkant als de achterkant van het huis werken. Na voltooiing van het associate-degreeprogramma kunnen studenten werk zoeken in instapniveau-managementfuncties in restaurants, hotels, cateringbedrijven en andere commerciële of institutionele foodservice-activiteiten.... [-]

Verenigde Staten Philadelphia
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Verenigde Staten
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Philadelphia
        )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
60 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Campus FP

Gerechten, desserts, gebak, bakkerij ... Wilt u de meest exquise combinatie van smaken en emplatados origineler te creëren? Start nieuwe koken ervaringen van minuut één v ... [+]

Gerechten, desserts, gebak, bakkerij ... Wilt u de meest exquise combinatie van smaken en emplatados origineler te creëren? Start nieuwe koken ervaringen van minuut één van uw leren, kunt u uitgegroeid tot de meest gewilde professional.

DOELSTELLINGEN

Run pre-processing activiteiten, maken, de verduurzaming, de voltooiing / presentatie en service van allerlei culinaire op het gebied van productie keuken uitwerkingen.

Cursusaanbod

Professional modules Eerste jaar

Business and Entrepreneurship (65h) Voorbewerken en bewaren van voedsel (300 uur) Basisprocessen van gebak (270 h) Veiligheid en hygiëne in voedsel behandeling (65 h) kooktechnieken (300 h) ... [-]
Spanje Madrid
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Spanje
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Madrid
        )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
Campus FP

In deze cyclus van training leert u beheren en organiseren van productie en service in de keuken, het bepalen van het aanbod en middelen, controle van de activiteiten van ... [+]

DOELSTELLINGEN

In deze cyclus van training leert u beheren en organiseren van productie en service in de keuken, het bepalen van het aanbod en middelen, controle van de activiteiten van inkoop, productie en service, om de economische doelstellingen te halen, naar aanleiding van de protocollen vastgestelde kwaliteitscriteria en het handelen volgens standaarden hygiëne, preventie van beroepsrisico's en de bescherming van het milieu.

Cursusaanbod

Professional modules Eerste jaar

Controle van de levering van grondstoffen (65 uur). Training en begeleiding (90 uur). Kwaliteitsbeheer en voedselveiligheid en hygiëne (95h). Culinaire bereidingswerkwijzen (265H). Engels 2 (90 uur). Voorbewerken en behoud van processen in de keuken (265H). ... [-]
Spanje Madrid
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Spanje
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Madrid
        )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands
College of Southern Idaho

De Culinary Arts programma is een technisch programma resulteert in een Associate of Applied Science. Dit programma biedt culinaire en gastvrijheid onderwijs ontworpen om ... [+]

Associate Degree van Culinary Arts

De Culinary Arts programma is een technisch programma resulteert in een Associate of Applied Science. Dit programma biedt culinaire en gastvrijheid onderwijs ontworpen om studenten voor te bereiden voor de vele functies in de horeca. Studenten zullen vaardigheden en kennis op te doen in de bereiding van voedsel, voeding, menu planning, sanitaire voorzieningen, werking van de apparatuur, voorraadbeheer, inkoop, en front-of-the house klantenservice vaardigheden.

[-]
Verenigde Staten Twin Falls
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Verenigde Staten
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Twin Falls
        )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Wallace State Community College

Chef-koks, koks en voedselbereiders bereiden een groot aantal voedingsmiddelen voor, bereiden deze voor en koken ze in een verscheidenheid aan restaurants en andere eetge ... [+]

AWARD AANGEBODEN Certificaat (4 semesters)Over het programma

Chef-koks, koks en voedselbereiders bereiden een groot aantal voedingsmiddelen voor, bereiden deze voor en koken ze in een verscheidenheid aan restaurants en andere eetgelegenheden. Chef-koks en koks creëren recepten en bereiden maaltijden, terwijl werknemers in de voedselbereiding groenten pellen en snijden, vlees snijden, pluimvee bereiden en andere taken uitvoeren, zoals het schoon houden van werkruimtes en het bewaken van de temperaturen van ovens en kookplaten.

Chef-koks kunnen het werk van het keukenpersoneel coördineren, de bereiding van maaltijden regelen, portiegroottes bepalen, menu's plannen, voedselvoorraden bestellen en toezicht houden op keukenactiviteiten om een ​​uniforme kwaliteit en presentatie van maaltijden te garanderen.... [-]

Verenigde Staten Hanceville
Array
(
    [0] => Array
        (
            [type] => country
            [title] => Verenigde Staten
        )

    [1] => Array
        (
            [type] => region
            [title] => Hanceville
        )

)
1
September 2019
Full-time
4 semesters
Campus

Lees meer in Nederlands