Filter
Associate Degree
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in Duurzaamheidsstudies 2019

Personen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van hoogopgeleide loopbanen kunt om te beginnen door het verdienen van een associate degree in een community college of universiteit. Als studenten verdienen hun graden, ze vaak uit te breiden hun kennis en wereldbeeld, evenals het verhogen van hun beroepskwalificaties.

Wie geïnteresseerd is in het nastreven van een geavanceerde graad in duurzaamheid leert over relevante onderwerpen, met inbegrip van de wetenschap en de politiek van de klimaatverandering, de ontwikkeling, de armoede en de sociale verantwoordelijkheid van de grotere bedrijven. De meeste programma's ten minste twee jaar lang.

Ad Opleiding in Duurzaamheidsstudies

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Duurzaamheidsstudies

Gateway Technical College

Aangezien zoet water een van onze meest waardevolle bronnen wordt, kunt u de kennis en vaardigheden verkrijgen die nodig zijn om een ​​carrière te realiseren die kan help ... [+]

Aangezien zoet water een van onze meest waardevolle bronnen wordt, kunt u de kennis en vaardigheden verkrijgen die nodig zijn om een ​​carrière te realiseren die kan helpen om deze waardevolle hulpbron te behouden.

Gateway Technical College 's Civieltechnische Technologie - Associate degree-programma voor zoetwaterbronnen helpt studenten civieltechnische ontwerpen en bouwen te leren, gecombineerd met geavanceerd onderwijs op specifieke gebieden van milieubeoordeling, waterbehandeling, regenwaterbeheer en erosiebestrijding.

Een milieutechnicus helpt bij regenwaterbeheer, milieubeoordeling en bemonstering en testen van water. Ze installeren, testen, exploiteren en modificeren ook apparatuur voor het voorkomen of opruimen van milieuvervuiling, en voeren pollutieonderzoeken uit, verzamelen en analyseren monsters zoals lucht en grondwater.... [-]

Verenigde Staten Elkhorn Sturtevant
Augustus 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands